Злочинна єврейська окупація викидає лаву на жителів Гази

Палестина
Друкарня

Голова ж уряду випрошує миру, а несправедливі системи підраховують вбитих та поранених

Військо єврейської окупації з понеділку веде брудну війну, відправляючи свої літаки та ракетні пускові установки на жителів Гази, вбиваючи невинних людей, дітей, жінок та захисників їх родин та близьких. І в той самий час голова уряду звертається до євреїв на мирній конференції, яка відбулася у Тель-Авіві у вівторок, зі словами: «Будучи головою палестинського народу, я повністю прихильний бачити обидві держави у положенні миру і нормалізації відносин з нашим сусідом Ізраїлем. Саме тому я запросив Папу Франциска разом з президентом Пересом помолитися за мир. Мій народ бажає миру, а ми знаємо, що ви – ізраїльтяни – як і ми, бажаєте миру». У той час як єгипетський режим закликає до стриманості і мовчить, як і інші злочинні режими, про злочини окупації і задовольняється підрахунком загиблих та поранених.

Єврейська окупація продовжує свої злочини проти народу Палестини та мечеті аль-Акса. А в останньому місяці вони посилилися в усіх містах Західного берегу та Єрусалиму. І нарешті, ця злочинна запекла атака на народ Гази, користуючись покірністю адміністрації та її президента за використання шкідливих режимів, які притискають свої народи, а також незмінні пошуки нормалізації відносин зі злочинною окупацією за сприяння Америки з метою панування у регіоні!

Народ Палестини на чолі з Хізб ут-Тахрір зрозуміли давно, що Палестині не залишається нічого, окрім як привести у рух армії Умми проти окупаційного єврейського утворення, щоб вирвати його з корінням і позбавити народ Палестини та Ісламський світ від його зла. А також визволити мечеть аль-Акса і всю Палестину і повернути їх у лоно Умми. Однак правителі знов і знов доводили, що вони мертві і не соромляться ані Аллаха, ані рабів Аллаха. Навпаки, вони використали війська для притиснення своїх народів, які вимагають визволення Палестини та усунення американського та західного панування у країнах мусульман, а також вимагають правління Ісламом, ниспосланим Господом світів.

Тому ми спрямували заклик у місяці Раджаб з мечеті аль-Акса та міст Західного берегу та сектору Газа до військ, щоб вони відкинули зловісних правителів та встановили Ісламський Халіфат, а потім вирушили для визволення мечеті аль-Акса та усієї благословенної землі Палестини.

Ця жорстока агресія, яку проводить окупаційна єврейська армія, піднімає Умму та її армії до її зобов’язань у відношенні до Палестини та її народу. Ми ж, звертаючись до них, кажемо: народ Палестини на чолі з жителями Єрусалиму і сектору Газа виказують стійкість та терпіння на цій благословенній землі. Вони зіштовхуються з окупацією голими грудями і закликають вас усунути режими, які зв’язали вас і перешкоджають вам виконати ваше зобов’язання із визволення Палестини та допомоги її народові. Ці режими перешкоджають вам у встановленні держави величі та пишності – держави Халіфат, яка стане наступати своїм військом на єврейське утворення і змусить відчути його усю гіркоту його становища! І позбавить народ Палестини, мечеті аль-Акса й усі мусульманські країни від окупації, покірних урядів та деспотичних режимів. Ці армії понесуть Іслам – факел світла та прямого ляху – до всього людства. Воістину, Хізб ут-Тахрір живе разом з вами і зв’язується з вами для здійснення цього… так чи не відповісти вам на заклик, і чи не набути велич цього світу та наступного?!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
Середа, 11 Рамадан 1435 р.х.
09/07/2014
№ S/B N 014/179

Головне меню