Лідери шахідів живі, вони у свого Господа отримують наділ і вбрані в одежу міці, а лідери їх супротивників мертві і вбрані в одежу приниження

Палестина
Друкарня

Ми відчули біль, коли дізналися про шахаду лідерів групи Аль-Кассам аль-Атара, Абу Шамаля та Бархума, які були вбиті авіацією боягузливих та підступних іудеїв-окупантів, а також те, що це вбивство внесло в серця окупантів на мить гордощі.

Однак для нас є розрадою те, що ці лідери живі у свого Господа і отримують свій наділ, а також те, що вони нанесли силам окупантів удар і втоптали їх обличчя у бруд, не маючи великої кількості зброї, а також залишили після себе чоловіків, підготованих та які прагнуть до зустрічі зі своїм Господом. І їм обіцяно:

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ

«Ніяким чином не вважай мертвими тих, які були вбиті на шляху Аллаха. Ні, вони живі та отримують наділ у свого Господа» (3:169).

Воістину, важкість крові тих шахідів і ще 12 тисяч загиблих та поранених дітей, жінок і старих, а також молоді Гази, ця важкість лежить на шиї правителів, які залишилися дивитися на злочини окупації, не приводячи у рух свої армії, дислоковані в казармах, щоб визволити жителів Гази, мечеть Аль-Аксу і всю окуповану Палестину. Вони тільки наповнюють телебачення заявами (без показу ворожості) або обмежуються передачею ліків пораненим або саванів для мертвих так само, як роблять іудеї-окупанти, які покривають свої руки кров’ю жителів Гази і в той самий час відкривають польові лікарні для лікування поранених або полегшують доступ до надходження провізії та ліків для жителів Гази. Усі вони винні у смертях у Газі, хай згубить їх Аллах за їх злочини і халатність у цьому світі і дасть їм найсильніші муки у світі наступному, якщо б вони тільки знали!

Доведено, що навіть невелика група, яка дотримується верві їх Господа, може привести до поразки армії окупантів. І щоб покласти кінець існуванню єврейського утворення, достатньо деякої кількості батальйонів сусідніх країн. Або навіть не сусідніх, якщо їх намір буде щирим і вони будуть добре підготовані. Як же інакше, якщо армія Єгипту вселила жах в окупантів к 1973 році? Як же інакше, якщо частина йорданської армії під керівництвом офіцерів, повсталих проти політичного керівництв зі щирим наміром заради Аллаха, разом із групою партизан завдала поразку окупантам у гідній битві і втоптала їх обличчя у пил?

Воістину, очевидна правда, яку бачать Хізб ут-Тахрір, уся Палестина і вся Умма Ісламу, полягає у тому, що ця Умма здатна не лише покінчити повністю з іудейським утворенням і визволити Палестину повністю, але і здатна визволити усі окуповані землі мусульман і повернути Америку і усі колонізаторські країни назад у їх оселі, якщо їм буде куди повертатися. Ми впевнені у тому, що Умма, з Хізб ут-Тахрір в авангарді, встановить Халіфат незабаром, з волі Аллаха і почне приводити у рух армії Умми, щоб покінчити з іудейським утворенням і діяльністю їх лідерів та генералів, які є військовими злочинцями.

أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تَدْخُلُواْ الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَأْتِكُم مَّثَلُ الَّذِينَ خَلَوْاْ مِن قَبْلِكُم مَّسَّتْهُمُ الْبَأْسَاء وَالضَّرَّاء وَزُلْزِلُواْ حَتَّى يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ مَعَهُ مَتَى نَصْرُ اللّهِ أَلا إِنَّ نَصْرَ اللّهِ قَرِيبٌ

«Чи ви вважали, що ввійдете в Рай, не відчувши того, що спіткало ваших попередників? Їх вражали бідність та хвороби. Вони переживали такі потрясіння, що Посланець та віруючі разом з ним казали: Коли ж прийде допомога Аллаха?». Воістину, допомога Аллаха близько» (2:214).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
Пˊятниця, 26 Шавваля 1435 р.х.
22.08.2014
№ S/B N 181/014

Головне меню