Міць збройних сил Пакистану повинна бути спрямована на усунення демократії та встановлення Халіфату

Палестина
Друкарня

Усуньте демократію, встановіть Халіфат

Криза, яка отримала широкий розголос, викликана маршами протесту та сидячими страйками, підтверджує, що реальна міць знаходиться в руках збройних сил як у Пакистані, так і в усьому мусульманському світі. І  опозиція, і уряд очікують на завершення даної кризи за допомогою збройних сил. З  одного боку, опозиції загрожує втручання збройних сил у тому випадку, якщо їх вимоги не будуть виконані. А з іншого боку, правителі відчайдушно зустрічалися з військовим керівництвом, щоб врятувати свій уряд. Окрім того, опозиція навіть не була готова сідати за стіл переговорів, не дивлячись на неодноразові пропозиції уряду. Однак, щойно генеральний директор служби ІСПІ збройних сил генерал-майор Асім Баджва зробив заяву 19 серпня 2014 відносно того, що «ситуація вимагає прояву терпіння, мудрості та розсудливості від усіх зацікавлених сторін, щоб вирішити наявну безвихідну ситуацію за допомогою конструктивного діалогу у масштабі національних та державних інтересів», на протязі кількох годин почалися кілька турів переговорів!

На жаль, нинішня роль збройних сил Пакистану не відповідає ані власній міці, ані наказам Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷺ. З моменту створення Пакистану, міць його збройних сил завжди використовувалася зрадниками у їх керівництві для підтримання диктатури або демократії. Не дивлячись на те, що і демократія, і диктатура забезпечують виконання законів невір’я та американської політики. Будучи мусульманською армією, приголомшуюча міць збройних сил Пакистану повинна бути спрямована на усунення демократії та встановлення Халіфату.

Таким чином, щоб внести реальну зміну і здійснити революцію за допомогою Халіфату, Хізб ут-Тахрір наполегливо прохає щирих офіцерів у збройних силах Пакистану надати Нусрат ісламському правлінню у відповідності з методологією Посланця Аллаха ﷺ, який просив впливові озброєні племена Аравійського півострову надати Нусрат. Це є зобов’язанням, покладеним на щирих офіцерів збройних сил, щоб вони викоренили тих зрадників у своєму керівництві, які завжди надавали міць даного відомства для демократії та диктатури, заради своїх хазяїв у Вашингтоні. І щирі офіцери повинні надати Нусрат Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату, забезпечення почесного звання ансарів сьогоднішнього часу і, перш за все, заради благословення Аллаха ﷻ.

مَن كَانَ يُرِيدُ ٱلْعِزَّةَ فَلِلَّهِ ٱلْعِزَّةُ جَمِيعاً

«Якщо хто бажає могутності, то адже могутність цілком належить Аллаху…» [Фатір: 10]
 

Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
25 Шавваль 1435 р.х.
21/08/2014
N0: PR14055

Головне меню