Йдучи шляхом окупантів, органи безпеки забороняють паломникам здійснювати хадж через їх політичні переконання

Палестина
Друкарня

На тлі нахабності окупантів, небезпек, стійкості і непохитності народу Палестини, відносно до своєї землі і політичної думки, яка суперечить окупації, сили безпеки Ізраїлю сьогодні вранці перекрили дороги «міст» і повернули Хадж Муханада Сабаттін і забрали у нього паспорт. Потім зажадали, щоб він звернувся у службу безпеки у Віфлеємі (Байт-ляхм), де Муханнаду відмовилися видати паспорта і дозволили йому здійснити хадж довільно і незаконно.

Наполегливість спецслужб у забороні Хадж Муханнада здійснити хадж, не дивлячись на те, що він надав їм усі офіційні папери від прокуратури у Віфлеємі, які доводять, що він не затребуваний ані за якими питаннями і йому дозволяється поїхати у хадж, це осудна та безсоромна поведінка, суперечить законам влади, якими вони хизуються. Це поведінка, яку здійснюють лише окупаційні сили і їх сили безпеки, які повернули паломників та інших з прикордонної переправи, щоб піддати їх приниженню, підкорити і привернути увагу їх зрадницької політичної позиції.

Влада і сили безпеки, які нічого не зробили і не роблять, щоб захистити народ Палестини, захистити їх святині, землі і їх майно від ворога окупанта, знущаються і прискіпуються до народу Палестини, і ще більше збільшують їх страждання, як цього хочуть окупанти, з метою витіснити їх і підкорити диктату злочинця окупанта.

Народ Палестини і члени Хізб ут-Тахрір з них, не залякають і не підкорять військові машини і репресивна політика єврейських окупантів, їх не лякають прискіпливість і буяння сил безпеки. Як сказав Муханнад службам безпеки у Віфлеємі: «Отже, мені буде винагорода в Аллаха, а на ваші плечі ляже гріх».

Ми не зупинимося цим прес-релізом, підуть й інші справи, і нехай влада і сили безпеки знають, що заборона відвідання Дому Аллаха не обернеться їм благом.

Ми кажемо урядові, що тягар гріху Палестини і її народу, і їх страждання від окупації і від вас, усе це ляже на ваші плечі, ви відповідальні за це. І з волі Аллаха у найближчий час встановиться Халіфат, який покарає вас у цьому житті, а покарання у Наступному житті найжахливіше, якщо б ви тільки знали.

وَمَا لَهُمْ أَلا يُعَذِّبَهُمُ اللَّهُ وَهُمْ يَصُدُّونَ عَنِ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَمَا كَانُوا أَوْلِيَاءَهُ إِنْ أَوْلِيَاؤُهُ إِلا الْمُتَّقُونَ وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لا يَعْلَمُونَ

«Але як же Аллаху не піддати їх стражданням, якщо вони не допускають мусульман до Заповідної мечеті, не будучи Його догідниками? Його догідниками є лише богобоязливі, але більшість їх не відає про це». (08:34)


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
21 Зуль-када 1435 р.х.
16/09/2014
№ 182/014

Головне меню