Заклик із благословенної землі до мусульман та їх військ для встановлення релігії і допомоги мусульманам, а також визволення Палестини

Палестина
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Хвала Аллаху… мир і благословення Посланцю Аллаха, його родині, його сподвижникам і усім, хто пішов за ними!

О мусульмани!... О війська!... О щирі віруючі в ісламських країнах!...

У цей благословенний день дев’ятого Зуль-хіджа…

У цей благословенний день п’ятницю…

Цього благословенного дня, коли збираються мусульмани на вершині Арафату, закликаючи з молитвами до Аллаха про свої потреби… Цього дня, коли збираються мусульмани для п’ятничної молитви у своїх мечетях… Ми звертаємо свій поклик з благословенної мечеті аль-Акса до мусульман Шаму. Іраку, Ємену, Туреччини і Пакистану зокрема, і до усіх мусульман загалом… Ми кажемо:

Цей день Арафату, у який було проголошено про непричетність до багатобожників:

وَأَذَانٌ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ إِلَى النَّاسِ يَوْمَ الْحَجِّ الأكْبَرِ أَنَّ اللَّهَ بَرِيءٌ مِنَ الْمُشْرِكِينَ وَرَسُولُهُ فَإِنْ تُبْتُمْ فَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَإِنْ تَوَلَّيْتُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّكُمْ غَيْرُ مُعْجِزِي اللَّهِ وَبَشِّرِ الَّذِينَ كَفَرُوا بِعَذَابٍ أَلِيمٍ ٣

«У день великого паломництва Аллах і Його Посланець проголосять людям про те, що Аллах і Його Посланець відрікаються від багатобожників. Якщо ви покаєтеся, то тим краще для вас. Якщо ж ви відвернетеся, то знайте, що вам не втекти від Аллаха. Потіш же звісткою про болісні страждання невіруючих» (9:3).

Це день, у який заповідав Посланець Аллаха ﷺ, кажучи: ««Воістину, ваша кров, майно і честь так само священні (тобто недоторкані) для вас, як і цей ваш день у цьому вашому місяці, у цьому вашому місті. Чи доніс я до вас?», люди відповіли: Так. Він сказав: «О Аллах, засвідчи! Так нехай присутній з вас сповістить відсутнього, можливо той, кому воно буде передане, зрозуміє і сприйме його краще за того, хто знаходиться тут і слухає». Потім він сказав: «Так не зазіхайте на життя одне одного після мене, віддавшись старим, язичницьким оманам!»».

О армії, які засиджуються в казармах! Хіба не настав час скинути з Умми пил приниженості?! Хіба не настав час вашим чисельним військам визволити аль-Аксу від єврейської мерзоти?!

О пілоти Хіджазу, Йорданії та Об’єднаних Арабських еміратів! Невже ви підкорюєтеся Америці і розгортаєте свої літаки проти своїх братів і свого народу, і не підкорюєтеся наказу вашого Господа у джихаді на Його шляху для визволення ваших святинь?! Де були ваші літаки, коли жінки загиблих закликали про допомогу в Газі?! Єврейські літаки руйнували будинки і вбивали старих і дітей, знищували мечеті й паплюжили мечеть Аль-Акса зранку та ввечері…Невже не кипить в вас лють, щоб дати відповідь агресії євреїв?! Хіба не кипить в вас лють для допомоги вашим братам?! Хіба ви не чули слова Всевишнього Аллаха:

وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

«Якщо вони попрохають вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72).

О обрані мужі Шаму! Голова змії сидить у Дамаску, так зберіть свої сили й об’єднайте свої ряди! Відречіться від Америки та її агентів! Відкиньте друзів сатани! Будьте щирими з Аллахом! І висуньтеся до кращого з міст Шаму з такбірами та тахлілами (Ля ілляха ілляЛах), з рішучістю здійснити добру звістку Посланця Аллаха – Праведний Халіфат за методом пророкування! І знайте, що Аллах з вами, підтримує вас, береже і дає вам перемогу! Адже Він вірний друг і страж доброчесних і богобоязливих!

О обрані мужі! Ми закликаємо до Аллаха з мечеті аль-Акса, щоб ви не були зайняті собою перед обличчям вашого ворога, і знали, що Америка і її союзники не принесуть вам нічого, окрім шкоди. І це у словах Всевишнього Аллаха:

لَنْ يَضُرُّوكُمْ إِلا أَذًى وَإِنْ يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الأدْبَارَ ثُمَّ لا يُنْصَرُونَ ١١١

«Вони не завдадуть вам жодної шкоди, окрім докучання. Якщо ж вони битимуться з вами, то повернуться до вас спиною, після чого їм не буде надано допомогу» (3:111).

Так не відхиляйтеся від Дамаску, і нехай ворог не займає вас нічим, що відволіче вас від цього міста! Будьте правдивими з Аллахом, і Він буде правдивим з вами!

О обрані мужі країни віри та мудрощів! О мешканці Ємену! Куди поділася ваша мудрість? Де ваша віра? Америка хазяйнує у ваших землях, сіючи насінини розбрату серед ваших синів, розпалюючи ненависть між вашими племенами! Ми закликаємо до вас із мечеті аль-Акса припинити кровопролиття у своїй середі і тим самим зберегти майно й згуртувати ваші ряди для встановлення релігії. О обрані мужі Сани, Архаба та Саади! О щирі мужі Дамари, Таїза та Ель-Бейда! О щирі мужі Ель-Джауфа, Маріба, Абьяна, Адена та Ель-Мукалла! Відкиньте американські та західні проекти з розділення ваших країн і розкрадання ваших багатств! Відкиньте друзів сатани! Відкрито проголосіть правду і встаньте в один ряд люблячими одне одного братами, піднімаючи стяг єдинобожжя для встановлення релігії і дання присяги Халіфові мусульман!

О військо Єгипту! Ви – сила мусульман, їх підкріплення та обіцянка! Хіба немає серед вас набожного керівника, який знову відновить біографії героїв на землях Кінани. Який виведе вас із раболіпства правителям, які віддали Єгипет і його армію у задаток Америці! Хіба немає серед вас набожного керівника, який стряхнув би з вас пил приниженості і повів би вашу армію до околиць аль-Акси, як це робив Салахуддін?! О єгипетські армійські офіцери, ми закликаємо до вас іменем Аллаха з мечеті аль-Акса, щоб ви надали допомогу Аллаху і Його Посланцю! Ми закликаємо вас до встановлення релігії…Закликаємо вас до встановлення Халіфату, який врятує усе людство від гніту Америки і її злочинної капіталістичної системи!

Ви ж, о пакистанські військові, - ми повторюємо наш заклик до вас із благословенної мечеті аль-Акса! Ми закликаємо вас Аллахом надати допомогу Ісламському заклику! Ми закликаємо вас Аллахом не давати Америці ходу у ваших країнах і проти ваших братів в Афганістані! Ми закликаємо вас Аллахом відгукнутися на заклик Хізб ут-Тахрір і відповісти закликаючому до Аллаха у встановленні Халіфату!

О мусульмани Туреччини! О офіцери турецької армії! Ваша країна була оточена величчю у затінку Халіфату, і пам’ятки Мавзолею Джалаледдіна Ашрафа (Astaneh-ye Ashrafiyeh) та Топкапи як і раніше порушують в вас прагнення, закликаючи до вашої гордості. Халіфат є обов’язком, покладеним на вас вашим Господом, будучи предметом вашої гордості! Брати з Хізб ут-Тахрір закликають вас до його встановлення, порушуючи в вас прагнення до встановлення релігії Аллаха на землі! І як можуть такі брати бути засудженими і заточеними у в’язницях?! Ми закликаємо вас Аллахом з мечеті аль-Акса: допоможіть Аллаху і Його Посланцю! Ми закликаємо вас Аллахом: встаньте разом з вашими братами у землях Шаму і допоможіть їм! Не будьте у союзі з Америкою, в коаліції з тираном і сатаною!

О мусульмани в усіх куточках земної кулі! Ми закликаємо до вас із мечеті аль-Акса – з місце піднесення Посланця Аллаха! Ми закликаємо до вас про допомогу! Ми заклинаємо вас Аллахом: надайте допомогу релігії Аллаха! Ми заклинаємо вас піднести релігію Аллаха! Ми заклинаємо вас працювати разом зі старанними для встановлення Халіфату… і тоді Аллах буде з вами і не применшить (не залишить) ваших діянь!

О Аллах, доведи наш заклик до кращих з мусульман! О Аллах, розкрий серця офіцерів та армій мусульман для надання допомоги Твоїй релігії і встановлення Твого законодавства! О Аллах, розкрий серця мусульман до заклику до істини й об’єднай їх серця! Прибери злобу і ненависть серед них!

О Аллах, на тебе покладаємо Америку та її союзників! О Аллах, знищи її керівництво і винищи її армії! І вбери їх у приниження та ганьбу, не дай їм шляху проти мусульман, за своєю милістю, о Милостивий і Милосердний!

О Аллах, ми прохаєм тебе про Праведний Халіфат за методом пророкування, дякуючи якому звеличиться Іслам і мусульмани, об’єднається їх справа і вони зберуться воєдино! Халіфат, за допомогою якого Ти даси нам допомогу над тими, хто пригноблює нас!

І хвала Аллаху Господу світів!


Благословенна земля Палестини

Хізб ут-Тахрір
9 зуль-хіджа 1435 р.х.
03/10/2014

Головне меню