Міністри закордонних справ зібралися в Каїрі для участі у своєму клубі зла

Палестина
Друкарня

Міністри закордонних справ арабських країн і голова Палестинської Автономії Махмуд Аббас на дня зібралися на засідання в Каїрі.

Засідання було відкрите від ім’я ради ЛАД з приводу питання про палестинську проблему, яке включає в себе проект резолюції ООН по припиненню окупації Палестинської автономії з боку «Ізраїлю». Також ця резолюція розглядає кроки по вирішенню подібних проблем за допомогою виконання «арабської ініціативи», яка засуджує напад на аль-Аксу і попереджає про початок розв’язування релігійної війни у регіоні. Рада підкреслила у своїх рішеннях пункт про продовження спільних дій арабських країн, спрямованих на міжнародне визнання Палестинської держави зі столицею у Східному Єрусалимі згідно з кордонами 1967 р.

Найменше, що можна сказати про цю резолюцію – це зрада у відношенні палестинської проблеми. Ця резолюція іще більше підкреслює той факт, що арабські правителі відріклися від Палестини, її жителів, її святинь і подали її на золотій тарілці у саме гніздо злочинної міжнародної змови, що називається ООН. Це відбувається для того, щоб мусульмани Палестини понесли іще більші втрати після того, як ці правителі-маріонетки вже продали їх країну, їх самих та святині навколо них іудеям за допомогою брехливих війн, домовленостей та зрадницьких ініціатив спільно з іудейськими окупантами, які знаходяться під опікою Америки та ООН.

Той, хто уважно прочитає текст резолюції ЛАД, виданої учора в суботу, знайде в ній наступне:

1. Питання про висування армій Умми і саме питання спрямованості їх на визволення Палестини, її жителів і мечеті аль-Акса не розглядається як варіант, що стоїть на порядку денному в арабських правителів.

2. Арабським правителям немає справи до палестинської проблемі ані в найближчий час, ані в далекій перспективі. Для них це – міжнародна проблема, яку повинні вирішувати іудейські окупанти, Америка, західні країни і ООН – тобто ті, хто допомагає окупації і підтримує її за допомогою фінансування, поставок зброї та несправедливих міжнародних резолюцій.

3. Арабські країни й уряди утверджують про визнання іудейської окупації 1948 року і їх максимальна вимога полягає в тому, щоб отримати демілітаризовану палестинську державу, кордони якої є кордонами 1967 року, у результаті чого територія цієї держави складатиме 20% від площі всієї Палестини.

4. Арабські правителі експлуатують чисту кров шахідів, яка була пролита у Газі, Єрусалимі та в інших містах, як засіб для здачі більшої частини благословенної Палестини іудеям, для здачі палестинської проблеми ворогам Умми, щоб вони гралися нею, як хотіли. І це відбувається замість того, щоб мобілізувати армії та спрямувати їх на те, щоб помститися злочинному іудейському утворенню і визволити Палестину.

5. Арабські правителі називають релігійну війну злочинною, адже чудово усвідомлюють, що у випадку виникнення такої війни палестинська проблема повернеться до своєї основи, тобто до визнання благословенної землі Палестини невід’ємною частиною землі Ісламської Умми, яка прив’язана до Умми її акидою, адже в Корані говориться:

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلاً مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ

«Пречистий Той, Хто переніс вночі Свого раба із Заповідної мечеті у мечеть аль-Акса, околицям якої Ми дарували благословення» (17:1).

Не відбувається мобілізації армій мусульман для повного визволення Палестини з пазурів іудейських окупантів і для того, щоб з коренем вирвати західний вплив у Палестині і в усіх інших землях мусульман…

З цього ми побачили, що ЛАД у своїх минулих і нинішніх заявах не об’єднується ані на чому, окрім як на омані, і становить собою найпотворнішу політичну картину, яка тільки є. Умма зобов’язана встати перед обличчям цих правителів, змістити їх і встановити Халіфат мусульман, який поверне палестинську проблему до її основи, спрямує Умму та її армії до визволення Палестини повністю (а також – до визволення усіх окупованих земель мусульман) і покінчить з впливом колоніального Заходу. І в цей день віруючі зрадіють допомозі Аллаха.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
№ S/B N 014/185
Вівторок, 08 Сафару 1436 р.х.
30.11.2014

Головне меню