Хізб ут-Тахрір у Палестині влаштував першу акцію протесту проти арешту доктора Мусаба Абу Аркуба

Палестина
Друкарня

Хізб ут-Тахрір влаштував акцію протесту перед будівлею суду міста Дура, що на південно-захід від Хеврону, з приводу арешту спецслужбами члена інформаційного офісу Хізбу – доктора Мусаба Абу Аркуба. Він був затриманий у суботу 07 лютого 2015 року у себе вдома.

Під час і після затримання спецслужби часто вдавалися до обману, брехні і навіть порушували закони Палестини. Доктор Абу Аркуб був виманений на півгодини з будинку обманним шляхом, без ордеру, під приводом зустрічі з начальником служби безпеки. Потім же його родині було надано хибну інформацію про його місцезнаходження. І замість того, щоб розглянути його справу в суді недільним ранком у встановленому законному порядку, він був переведений до ієрихонської в’язниці без суду та слідства. Це остаточно доводить, що спецслужби займаються залякуванням мешканців Палестини та керують ними за законами жорстокості і тиранії, як цього хочуть Америка та єврейські окупанти.

Хізб ут-Тахрір не визнає політику «затикання ротів», здійснювану органами влади, і не приймає політичних арештів жителів Палестини, у тому числі – і братів з Хізб ут-Тахрір. Хізб ут-Тахрір буде використовувати своє політичне право проти усіх порочностей влади, гірших, ніж навіть агресія проти народу Палестини і мечеті аль-Акса.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
Неділя, 19 Рабі ус-сані 1436 р.х.
8.02.2015 р.
№ 015/189

Головне меню