Ми можемо надати допомогу Посланцеві Аллаха ﷺ та захистити свою віру з усіма святинями тільки побудуванням Халіфату з його військом

Палестина
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Хвала Аллаху, який послав Мухаммада ﷺ з істиною у якості настановника, передвісника доброї звістки, який закликав Аллаха, і зробив його світилом, яке освітлює прямий шлях. Мир і благословення тобі, о Посланець Аллаха. Мир тобі і благословення Аллаха, який послав тебе як милість для світів.

О мусульмани! O військо! О офіцери та солдати!

Ми закликаємо до вас із мечеті аль-Акса! З місця, звідки піднісся Посланець Аллаха (са.с.). Ми намагаємося достукатися до вашої рішучості прямо звідси. Ми звертаємося до вас із цієї благословенної місцевості, де Посланець Аллаха ﷺ очолив намаз пророків, заради перемоги Ісламу, підтримки Посланця Аллаха ﷺ і визволення мечеті аль-Акса! Ми вам заявляємо: «За допомогою Халіфату і його військ ми надамо допомогу Посланцеві Аллаха ﷺ і збережемо свою віру та святині».

Так! Халіфат і його військо здатні підтримати Посланця Аллаха ﷺ. Війська мусульман здатні поставити Францію та інші держави невірних на своє місце.

Пакистанські та єгипетські офіцери, турецькі генерали та інші війська мусульман у змозі надати підтримку Ісламу, захистити честь релігії, зберегти святині, звільнити мечеть аль-Акса та позбавити Палестину від мерзоти євреїв.

О мусульмани всієї Землі!

Хіба наважився б невірний ворог на образу Ісламу, будь у вас держава, халіф та діюча армія? Чи принизив би він Посланця Аллаха ﷺ?

Посланця Аллаха ﷺ ображали і раніше. Ображали курайшити, закидали камінням мешканці Таїфу.

وَإِذْ يَمْكُرُ بِكَ الَّذِينَ كَفَرُوا لِيُثْبِتُوكَ أَوْ يَقْتُلُوكَ أَوْ يُخْرِجُوكَ وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

«Ось невіруючі хитрували, щоб заточити, вбити або вигнати тебе. Вони хитрували, і Аллах хитрував, а адже Аллах – Кращий з хитрунів» (8:30).

І тоді Посланець Аллаха ﷺ встановив Ісламську державу, після чого знищив курайшитську знать при Бадрі та осадив Таїф, поки ці групи принижено та покірно не підкорилися правлінню за Ісламом.

Євреї влаштували змову з метою вбивства Посланця Аллаха ﷺ. Але Аллах вберіг та захистив його. Посланець Аллаха ﷺ вразив їх у їх власних оселях. Ви тільки погляньте на наслідки цієї події для племен Бану Курайза та Бану Надір. Це – наслідки для тих, хто зазіхає на Аллаха і Його Посланця ﷺ. Ви тільки погляньте на наслідки для персів, які розірвали лист Посланця Аллаха ﷺ. Аллах так само поступив з їх королівством.

إِنَّ الَّذِينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا مُهِينًا

«Воістину, тих, які паплюжать Аллаха та Його Посланця, Аллах прокляв у цьому світі і в Останньому житті та приготував їм принизливі муки» (33:57).

А тому Америка, Франція, Великобританія та Росія отримують розплату у цьому світі за те, що билися проти Ісламу, а на тому світі їх очікують болісні страждання! Ми не забудемо тих, хто зазіхав на нашого Пророка ﷺ та релігію. Їх розплатою буде покарання за образу Ісламу.

Ми робимо свою заяву з території мечеті аль-Акса жителям Америки, Європи та всього світу загалом:

«Іслам, якому ваші лідери проголосили війну, ниспосланий Добрим, Всезнаючим Аллахом для заспокоєння сердець. Іслам – це релігія, ниспослана Мухаммаду ﷺ як милість для світів:

وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ

«Ми відправити тебе лише у якості милості до світів» (21:107).

Іслам очистить ваше суспільство від злочинності, несправедливості та корупції, позбавить вас від капіталістів-кровопивць, вбереже ваших жінок від розпусти та зґвалтувань, врятує жінку від експлуатації, підніме її честь, збереже її цнотливість та гідність.

Іслам утвердить серед вас справедливість та захистить ваші права.

Іслам це релігія, в якій приховані ваші добробут та вдоволення; релігія, в якій до вас будуть ставитися з милосердям.

Аллах ниспослав Мухаммада ﷺ з Ісламом, щоб вивести вас із темряви до світла, закликати вас до поклоніння Єдиному Аллаху, чесності та безпеки, підтримуванню родинних зв’язків і заборонити серед вас несправедливість та ворожість.

Це – Іслам, проти якого ваші правителі проголосили війну. Вони тримають вас у незнанні, щоб усіляко утримувати вас від Ісламу якомога далі.

Ми працюємо над встановленням Халіфату. Це наказав нам Посланець Аллаха ﷺ для того, щоб донести до вас благо – донести до вас Іслам. Ми закликаємо вас до Ісламу – до блага цього світу і останнього життя».

О мусульмани! О офіцери та солдати мусульманських країн:

Ваші правителі – джерело усіх лих та злочинів. Вони здали мусульманські країни ворогам Аллаха, ввели розкол серед мусульман, відсторонили Книгу Аллаха та Сунну Його Посланця ﷺ, втратили святині мусульман. В них не залишилося жодної краплі добра і навіть надії на нього. Злодіяння стало їх сутністю, їх родом діяльності. Як ви бачите, вони знаходяться в одному ряду з невіруючими, які образили Посланця Аллаха ﷺ. А хіба образа Посланця Аллаха ﷺ є більш тяжкою, ніж відсторонення від Книги Аллаха та Сунни Його Посланця ﷺ і нехтування ними?!

О благородні сини Умми з числа представників пакистанської та єгипетської армій! О мусульманські армії всієї Землі! Чи не знайдеться серед вас такого, як Абу Дуджана або Зайд ібн Харіс, які захистили Посланця Аллаха ﷺ? Хіба не знайдеться серед вас того, хто допоможе Аллаху та Його Посланцеві ﷺ?

Хізб ут-Тахрір, звертаючись до вас із мечеті аль-Акса, заявляє: ми можемо надати допомогу Посланцю Аллаха ﷺ та захистити свою віру з усіма святинями тільки за допомогою побудування Халіфату з його військом. Чи відгукнетеся ви? Чи відповісте ви?

О Аллах! Хай досягне наш заклик мусульман!
О Аллах! Розкрий серця мусульман до нашого заклику.
О Аллах! Вбережи нас від невірних, лицемірів та зрадників.
О Аллах! Ми любимо Тебе і Твого Посланця ﷺ.
О Аллах! Дай нам успіх.
О Аллах! Залишаємо на твій суд Францію та її союзників.
О Аллах! Звали на них небо.
О Аллах! Наблизь день встановлення Праведного Халіфату за методом пророкування – Халіфату, який утвердить релігію, об’єднає мусульман, дасть відсіч ворогам та захистить святині мусульман.
О Аллах! Благослови та привітай нашого Пророка Мухаммада. Вся хвала Аллаху – Господу світів.


Хізб ут-Тахрір Благословенна Палестина
3 Рабі аль-Ахір 1436 р.
23.01.2015

Головне меню