Конференція змови у Парижі пов’язує рішення палестинської проблеми зі змовницькими переговорами

Палестина
Друкарня

Міжнародна конференція за мир на Близькому Сході відбулась у Парижі 15.01.2017. У ній взяли участь представники більше 70 країн, включаючи Лігу арабських держав (ЛАД) та Організацію ісламської співпраці (ОІС). У підсумковій заяві учасників конференції говориться про те, що лише двобічні переговори між іудейським утворенням та Палестино. Приведуть до миру між ними.

Ми, Хізб ут-Тахрір у Палестині, вважаємо усіх учасників цієї конференції та тих, хто схвалює її підсумки, змовниками проти Палестини та її жителів, а також такими, хто нехтує її благословенною землею на користь іудейській окупації. Ми заявляємо наступне:

Палестина – це ісламська земля, яку окупували євреї та утворили на ній своє терористичне утворення, потім переселили своїх жителів на її територію за допомогою Франції, яка сьогодні приймає цю конференцію , Британії з її сумно звісною «декларацією Бальфура» та Америки, яка підтримує іудейське утворення грошима, зброєю та міжнародними рішеннями. Благословенна земля потребує звільнення із пазурів окупантів, а рішення проблеми за допомогою переговорів – ніщо інше як перепона звільненню Палестини та визнання законності іудейського утворення.

Урядові режими в ісламському світі, беручи участь у цій конференції та погоджуючись з її підсумками, знімають з себе обов’язок звільнення Палестини силою своїх армій та схвалюють рішення проблеми за допомогою переговорів, які приведуть до того, що більша частина Палестини дістанеться іудеям, а решта маленької частини дістанеться Палестинській автономії.

У підсумковій заяві конференції опір палестинського народу прирівняли до злочинів окупаційних армій, розглядаючи це як насильство та терор. Також учасниками конференції була підкреслена необхідність підсилення безпеки іудейського утворення. И тому усі учасники конференції та усі інші сили, які прийняли її підсумки, автоматично стають злочинцями, що погоджуються з окупацією благословенної землі Палестини.

Ісламська Умма, зокрема – народ Палестини, не пробачить тих, хто торгує Палестиною, або погоджується з її втратою, або зрікається неї та її жителів на користь іудейського утворення. Вона нетерпляче очікує того дня, коли повернеться Праведний халіфат за методом пророцтва і відправить численне військо, яке промовляючи «Нема божества, окрім Аллаха, і Мухаммад – Посланець Аллаха! Аллах Велик!», увійде до Палестини, звільнить її від іудейського утворення та поверне під правління Халіфату. Цей день – не за горами, з дозволу Аллаха, навіть якщо це ненависно невіруючим, зрадникам та їх послідовникам.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

«А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227)


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Палестина
18 Рабіъ ус-сані 1438 р.х.
16.01.2017

Головне меню