Послання до мусульман із благословенної мечеті аль-Акса

Палестина
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

З іменем Аллаха – Милостивого, Милосердного

Хвала Аллаху – Господу світів. Мир та благословення Посланцю Аллаха, його родині та сподвижникам, а також йог послідовникам.

О мусульмани! О те, хто поститься ! О друзі Аллаха!

Місяць Рамадан несе вам добро і благо, несе вам нагадування про Бадр, про силу та велич, несе вам ясні докази вірного керівництва та розрізнення. Аллах у Корані говорить:

شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ

«У місяць Рамадан був ниспосланий Коран – вірне керівництво для людей, ясні докази вірного керівництва та розрізнення» (2:185)

Так, Коран вчить нас відрізняти істину від брехні, віруючого від невірного, щирих від лицемірів.

Ми закликаємо вас до розрізняючого Корану, до правдивої віри, до правдивого заклику до Аллаха та до правдивого керівництва законами Ісламу.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَكُونُوا مَعَ الصَّادِقِينَ

«О ті, які увірували! Бійтеся Аллаха і будьте з правдивими» (9:119)

О мусульмани!

Ми звертаємось до вас із мечеті аль-Акса словами Всевишнього Аллаха:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може завадити людині добитися того, що їй угодно) і що ви будете зібрані до Нього» (8:24)

Звертаємось до вас зі словами Аллаха з місця, звідки піднісся Посланець Аллаха ﷺ:

أَلَمْ يَأْنِ لِلَّذِينَ آمَنُوا أَنْ تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ اللَّهِ وَمَا نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ وَلَا يَكُونُوا كَالَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلُ فَطَالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَكَثِيرٌ مِنْهُمْ فَاسِقُونَ

«Хіба не прийшов час для того, щоб серця віруючих змирились при згадуванні Аллаха і того, що ниспослано із істини, і щоб не сподоблялись вони тим, яким Писання було даровано до того, чиї серця почерствіли по спливанню тривалого часу і багато хто з яких є нечестивцями?» (57:16)

Ми, перебуваючи на святій землі, спонукаємо вас до несення ісламського заклику на увесь світ і до правління законами Аллаха по усій Землі.

Ми, будучи у місці першої кибли, просимо ваші армії допомогти встановити Халіфат та звільнити ці землі від огидних євреїв.

Перебуваючи в Єрусалимі, ми звертаємось до мусульман Єгипту та Шаму, Пакистану та Бангладеш, Туреччини та Індонезії, Іраку та Ірану, Ємену та Хіджазу та до мусульман усіх куточків Землі.

Ми звертаємось до усіх вас з надією на те, що ви відповісте на заклик Аллаха, скинете правителів Тагуту, відвернетесь від зловмисних західних інститутів і разом візьметесь за ветвь Аллаха. Братерство в Ісламі об’єднує вас, а правителі Тагуту сіють між вами розбрат. Релігія Аллаха робить вас одним цілим, а слуги Шайтана вносять у ваше середовище розкол.

Це заклик серед вас веде Хізб ут-Тахрір, чи відгукнетесь ви? Чи відповісте ви?

Дорогі брати!

Ми закликаємо вас до слів Аллаха:

شَرَعَ لَكُمْ مِنَ الدِّينِ مَا وَصَّى بِهِ نُوحًا وَالَّذِي أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ وَمَا وَصَّيْنَا بِهِ إِبْرَاهِيمَ وَمُوسَى وَعِيسَى أَنْ أَقِيمُوا الدِّينَ وَلَا تَتَفَرَّقُوا فِيهِ كَبُرَ عَلَى الْمُشْرِكِينَ مَا تَدْعُوهُمْ إِلَيْهِ اللَّهُ يَجْتَبِي إِلَيْهِ مَنْ يَشَاءُ وَيَهْدِي إِلَيْهِ مَنْ يُنِيبُ

«Він узаконив для вас у релігії те, що заповідали Нуху (Ною), і те, що Ми вселили тобі в одкровенні, і те, що Ми заповідали Ібрахіму (Аврааму), Мусе (Мойсею ) та Ісі (Ісусу): «Сповідуйте релігію та не розходьтеся у думках відносно неї». Тяжко для многобожників те, до чого ти їх закликаєш. Аллах обирає для Себе того, кого побажає, і направляє до Себе того, хто звертається до Нього» (42:13)

Ми закликаємо вас встановити правління релігії, що можливо лише встановленням Халіфату за методом пророцтва , про яке Пророк ﷺ сповістив радісною звісткою. Довіртеся Всемогутньому та Великому Аллаху.

وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِكَ رُسُلًا إِلَى قَوْمِهِمْ فَجَاءُوهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ فَانْتَقَمْنَا مِنَ الَّذِينَ أَجْرَمُوا وَكَانَ حَقًّا عَلَيْنَا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ

«Ми вже відправляли до тебе посланців до їх народів, і вони приносили їм ясні знамення. Ми помстилися грішникам, і Нашим обов’язком було допомагати віруючим» (30:47)

Довіртеся Аллаху – Великому, Восхваляємому, щоб ми могли обрадувати вас благою звісткою про встановлення Халіфату за методом пророцтва, який принесе Істину і буде правити серед людей згідно Корану. Нехай вас не лякає могутність невірних, оскільки могутність Аллаха – більше. Аллах розповідає вам про попередні народи, щоб ви замислились:

أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَيَنْظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ دَمَّرَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ وَلِلْكَافِرِينَ أَمْثَالُهَا * ذَلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ مَوْلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَأَنَّ الْكَافِرِينَ لَا مَوْلَى لَهُمْ

«Невже вони не подорожували по землі і не бачили, яким був кінець їх попередників? Аллах знищив їх, і на невіруючих чекає подібне цьому. Це – тому, що Аллах є Покровителем віруючих, а у невіруючих нема покровителя» (47:10,11)

Аллах – наш Покровитель, а у них нема покровителя.

О Аллах, даруй це благо мусульманам і розкрий наші серця!

О Аллах, зроби нас кращими рабами та друзями Тобі, які відповіли на заклик встановлення Твоєї релігії.

О Аллах, допоможи нам у заклику до Ісламу.

О Аллах, ми просимо Тебе у цей священний місяць, у цей благословенний і у цей благословенний час об’єднати ряди мусульман , дати нам нашу перемогу, взятися за встановлення релігії та правління по Твоїм законам під затишком Праведного Халіфату за методом пророцтва.

О Аллах, ми просимо Халіфату, який ствердить Іслам та звільнить мечеть аль-Аксу та інші мусульманські землі від узурпаторів . Амінь!!!

Хвала Аллаху, Господу світів.

Хізб ут-Тахрір
26 Рамадан 1437
1.07.2016
Благословенна земля Палестини

Головне меню