Голова уряду попирає рішення Верховного суду та кидає виклик Ісламській Уммі, надаючи землю Таміма російським ворогам

Палестина
Друкарня

Голова палестинського уряду видав наказ органам реєстрації земель про передачу вакуфної землі великого сподвижника Таміма ад-Дарі (р.а.) у дар росіянам. Що є іще одним епізодом із серії змов міністра ат-Тавіля на землях міста аль-Халіль (Хеврон).

Після цього влада доручила департаменту реєстрації земель в аль-Халиіі передати права власності на цю землю із фонду майна Палестинської адміністрації, яка сама брехлива придбала її, у подарунок російським ворогам, які перерили могли шахідів в обагрених їх кров’ю землях. Палестинська влад намагалась приховати свій злочин, а також поширила серед зацікавлених відомств вимогу приховання скоєного нею злочину, щоб родина Тамім та шляхетні жителі аль-Халіля не отримали рішення про реєстрацію та дарчу передачу землі росіянам . Проте після стійкої та мужньої позиції та мітингу біля департаменту реєстрації земель в аль-Халілі влада прийняла рішення відкласти це питання. Також відбулись виправдання директора міського департаменту реєстрації земель, який своєю грішною рукою підписав наступну передачу землі російським ворогам.

Дане чергове рішення влади вийшло всупереч постанові Верховного суду у Рамаллі від 23.06.2016 щодо заморожування усіх процедур, пов’язаних з рішенням про придбання державною владою цієї землі на підґрунті позову, поданого родиною Тамім на знак протесту проти злочинного придбання цієї землі. Дата наступного слухання призначена на 24.01.2017, чим підтверджується факт ігнорування владою власних законів та рішень судів після скоєння ними великого злочину – замахування на дар Посланця Аллаха ﷺ.

Президент Палестинської автономії дарує вакуфні землі російським ворогам, нібито це — землі, успадковані ним від його батька, і він може розпоряджатися ними, як забажає! Цим самим він стає злочинним замахувачем на заповіт Посланця Аллаха ﷺ і повністю ігнорує ісламську доктрину та шаріатські закони, як і є злобним замахувачем на власність синів великого сподвижника Таміма ад-Дарі (р.а.). Цим він розкрив свої істинні наміри стосовно попереднього рішення вилучити ці землі «в інтересах громадського блага», у той час як стверджуване ним «громадське благо» — це передача землі російським ворогам!

Цей дар — нібито винагорода руським за вбивство чоловіків, жінок та дітей Алеппо, де вони змішали кров та кості Умми Мухаммада ﷺ із землею та будівлями, розплавивши їх залізом, вогнем та бомбами, що розривають наші серця! У свою чергу, ми не можемо погодитись ані з чим, окрім як із руйнуванням самої Москви у знак помсти за освоювані нею злочини! Лише той, хто став ворогом усієї Умми (і особливо — жителів Палестини), може винагороджувати ворога, подібного Росії !

В історії Російської православної церкви є чорні сторінки передачі у власність євреям земель у Палестині. І відома «Апельсинова угода» іще свіжа у пам’яті, нібито ми бачимо чергове «поселення» у центрі аль-Халіля внаслідок дарування росіянам цієї вакуфної землі. І усього цього недивно очікувати ані від російських ворогів , ані від палестинської влади, яка добровільно уступила більшість земель євреям, зробивши іщ себе вірного стража їх безпеки.

Стійке протистояння владі та її силовикам у привласненні цієї землі є обов’язком народу Палестини у цілому, і жителів аль-Халіля та родини Тамім — зокрема, особливо враховуючи, що палестинська влада доволі слабка, щоб протиставити себе щирим та правдивим мужам цієї благословенної землі.

І нехай знає ця влада, що дане її рішення не варте і тих чорнил, якими воно було написано. І нехай вона знає, що усі негаразди обернуться проти неї, вона відчує уся важкість кованих нею злочинів та зазнає поразки. Мусульманський народ Палестини притягне її та усіх співучасників цього злочину до суворої відповідальності.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

«А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Палестина
Середа, 20 Рабіъ ус-сані 1438 р.х.
18.01.2017 р.

Головне меню