Палестинська влада покірно принижується перед ворогами та коїть злочини проти богобоязливих людей

Махер аль-Джабарі, член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Палестині

Палестина
Друкарня

О вівторка 21.02.2017 уряд Палестинської автономії продовжив строк арешту доктора Махєра аль-Джабарі, члена інформаційного офісу Хізб ут-Тахріру Палестині, іще на сім днів.

О середі палестинська влада продовжила строк арешту іще чотирьох членів Хізб ут-Тахрір — також на сім днів. Цих чотирьох членів Хізбу продовжують незаконним чином тримати в ув’язненні у Віфлеємі . О вівторка у полудень міський суд Віфлеєму відмовився розглядати питання про арешт і, відповідно , відхилив протест проти їх утримання під вартою, як і відмовився розглядати питання про п’ятнадцятиденний арешт , накладений розпорядженням суду Єрихону.

Служби безпеки Палестинської автономії арештували членів Хізб ут-Тахрір о суботі 04.02.2017 та взяли їх під варту у будівлі відділення безпеки на околиці Хєврон з метою не дати людям провести мітинг, до якого закликали рід Тамім к та вшановані представники м. Хеврон на знак протесту проти рішення президента автономії Махмуда Аббаса щодо передачі вакуфних земель сподвижника Таміма ад-Дарій (р.а.), розміром у 72000 м2 на користь Росії — ворога мусульман, вбивці мусульман Алеппо та усієї Сирії, у минулому — вбивці мусульман Афганістану, а іще раніше — Середньої Азії, не кажучи вже про те, що колоніальне російське представництво у Палестині у принципі працює в інтересах євреїв-узурпаторів.

Палестинська влада віддала євреям більшу частину палестинських земель, а тепер намагається віддати 72000 м2 вакуфної землі росіянам, принижуються перед ворогами Умми — євреями, які постійно коять нападки на мечеть аль-Акса, на палестинців, на їх посіви та землі. Палестинська влада намагається не дати роду Тамім, родинам Хєврону та членам Хізб ут-Тахрір навіть засуджувати саму передачу земель, які колись сам Посланець Аллаха ﷺ віддав сподвижнику Таміму ад-Дарій (р.а.). Через це палестинська влада продовжує арештовувати членів Хізб ут-Тахрір, звинувачуючи їх у розпаленні ворожнечі та участі у незаконних зборах, незважаючи на те, що їх затримання відбувались не у громадських місцях.

Хізб ут-Тахрір у Палестині зайняв правильну позицію, відстоюючи істину, і вирішив говорити правду, і не стримають нас від цього які б то не було урядові бандити, що попирають свої ж закони, починаючи з керівництва автономії , її президента, і закінчуючи службами безпеки. Хізб ут-Тахрір продовжує вести політичну боротьбу пліч-о-пліч з кращими представниками народу Палестини. Хізб ут-Тахрір виступає на боці роду Тамім з метою відстояти їх землю, і проти політичних арештів своїх членів, і у цілому — синів Палестини. Палестинська влад знаю нашу позицію.

Якщо у влади залишилась хоч краплина сорому, то вона негайно повинна відпустити усіх затриманих та відвести від себе гнів Аллаха та Його створінь.

Сказав Посланець Аллаха ﷺ:

إنَّ مِمَّا أَدْرَكَ النَّاسُ مِنْ كَلَامِ النُّبُوَّةِ الْأُولَى: إذَا لَمْ تَسْتَحِ فَاصْنَعْ مَا شِئْت

«Із числа того, що дізнались люди іще від перших пророків (фраза): «Якщо не соромишся , то роби, що хочеш»».

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
Середа, 25 Джумада аль-уля 1438 р.х.
22.02.2017 р.
№ S/B N 15/1438

Головне меню