Битва Шаму та Алеппо – назидання для володарів розуму та заклик до щирих та вільних синів Умми!

Палестина
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Хвала Аллаху, мир і благословення Посланцю Аллаха, його родині, сподвижникам та усім, хто послідкував за ними!

О мусульмани:

Яка велика наша біда … Якою сильною є наша скорбота … Вбивства, руйнування, приниження честі та гідності кочують по країнам мусульманського світу із міста у місто … Невірні з усього світу об’єднались, щоб наповнити Шам звірствами та вигнанням … Ємен спалюється вогнем міжусобиць … У Лівії вирують вбивства та розруха …

Жителів Іраку вимушують покинути свої будинки, а їх землі терзають на частини … Народ Бірми спалюється заживо та виганяється, проте нема нікого, хто закликав би їм на допомогу … Благословенна земля та мечеть аль-Акса піддаються оскверненню жорстокої окупації євреїв… А до того були Афганістан, Косово і Грозний …

Учора і сьогодні Алеппо піддається повнішому зруйнуванню над головами жінок, дітей та старих, а їх волання по допомогу примушують лити сльози від болі навіть бездушне каміння.

О люди!

Зруйнували Халіфат, і іслам зник із нашого життя … Наші справи були ввірені правителям-маріонеткам, які борються з Ісламом так само, як це роблять іудеї та християни … І хіба можуть мусульмани після зникнення Ісламу та зруйнування Халіфату чекати гідного життя або перемоги над ворогами? Ні в якому разі!

Те, що спіткало о Алеппо, спіткало до того Хомс та Хаму… І те, що спіткало Шам, спіткало до того рохінья, Косово, Грозний...

І спіткало мусульман Алжиру, тому що вони хотіли Ісламу на виборах 1992 року … Вибори були скасовані, і тоді було заарештовано більше 30 тисяч людей,численні деревні були спалені, зруйновані міста та вбито більше 100 тисяч осіб … А коли президент Чечні Джохар Дудаєв виразив бажання втілити Іслам після відокремлення від Радянського Союзу, росіяни вбили його, зруйнували Грозний, вбили та вигнали його жителів … У Грозному не залишилось жодного будинку, куди б не потрапив снаряд. Таким же є положення Шаму … Його революція піднялась для скинення тирана і стала закликати до втілення Ісламу та встановленню держави Халіфат … Проте усі в околиці та у світі почали плести змови проти неї О … А сьогодні народ Сирії ставлять перед вибором між смертю та диктатом невірних … Проте Аллах успішно завершує свої справи, навіть якщо більшість і не знає про це!

О мусульмани!

Мусульмани проявили недбалість до своєї релігії, і тоді хрестоносці напали на наші землі, почали попирати наші заборони та осквернили наші святині. Проте підсумок не був їм на користь, оскільки мусульмани звернули увагу на свою релігію і довірили керівництво собою тим, хто щирий по відношенню до Господу; вони довірились своїм лідерам та згуртувались навколо них, результатом чого стала битва при Хаттіні та звільнення Єрусалиму. Потім мусульмани знов проявили недбалість до релігії – прийшли монголо-татари і стали проливати нашу кров та попирати нашу честь. Мусульмани прокинулись від безпечності, вдалися до свого Господа та довірили керівництво собою тим щирим лідерам, які повели їх до Айн-Джалуту.

І сьогодні … Хіба не настав час мусульманам прокинутись від сну, щоб звернути увагу на свою релігію?! Хіба не настав час мусульманам прийняти та довіритись щирим синам своєї Умми, які закликають їх вдень та вночі до того, що їх оживить та приведе до вдоволення їх Господа?! Адже вони – це ті, хто закликає до єдності та встановленню релігії Аллаха у державі Праведного Халіфату за метолом пророцтва, щоб знов встати разом з ними на шлях перемог та відкриттів!

Брати!

Те, що відбувається у мусульманському світі, у цілому, і у Шамі – зокрема, підкреслює факт за продажності правителів, їх змови та злочини проти нас. Як і підкреслює той факт, що західні та східні країни ворожі по відношенню до Ісламу та до Ісламської Умми. Це підкреслює той факт, що ініціативи невірних та їх маріонеток скеровані на удари по Ісламу і на боротьбу проти віруючих. Це підкреслює спінь лиха, яке виходить від брудних політичних грошей, з якими зв’язались групи революціонерів, ставши заручниками волі спонсорів-правителів. Дійшло до того,що вони утримались від допомоги своїм братам і народу і не встали на захист їх честі під різноманітними брехливими приводами.

Події, що відбулись, озвучили факти, які повинні бути почуті мусульманами:

Правителі Ірану,Туреччини, Йорданії, Катару, Саудівської Аравії та інших арабських країн є партнерами Росії та Америки у знищуючій війні проти нашого народу у Шамі, як і є союзниками євреїв, оберігаючи вдень та вночі безпеку їх утворення.

Проте матір’ю усіх злочинів є перебування армій Умми на службі у невірних і на захисті їх інтересів. Літаки арабської коаліції бомбардують Ємен вдень та вночі, проте не направляються на допомогу аль-Аксі або на підтримку пригноблених у Шамі …Літаки та бронетехніка єгипетської армії атакують деревні у Синаї та виганяють місцевих жителів, у той час як аль-Акса та народ Гази просять по допомогу, проте ніхто не відповідає на їх заклик… А йорданська армія не стулює очей у захисті єврейського утворення та королівського трону, який виріс на зрадництві, у той час як вона малодушна перед допомогою Алеппо та його героїчним жителям!

Скажіть, заради Аллаха, невже турецька армія, яка бореться з мусульманами у Сирії під приводом тероризму, немічна у наданні допомоги пригнобленим у цій країні?! Або ж єгипетська армія не у змозі звільнити землю піднесення Посланця Аллаха ﷺ?

О щирі сини Умми!

Як же схоже те, що відбувається у Шамі, з тим, що відбувається у Палестині … Палестина – благословенна земля, яку оскверняють євреї протягом багатьох десятиріч, а її звільнення залишено групі пригноблених людей, які повстали та б’ються з євреями камінням та легким озброєнням , яке вони можуть собі дозволити … А важко озброєні армії, які у змозі викорінити утворення протягом декількох годин, сидять у казармах...

І після усього цього палестинське питання стало уділом груп, кожна із яких отримує підтримку з боку тієї або іншої держави, у той час як Палестина вже втратила себе між цими групами … Більше того, пройшла легітимізація окупації під назвою «мирного процесу». І сьогодні ми стали свідками такої ж моделі у Шамі, нібито питання Сирії стало питанням груп та опозицій... Крупні фракції утримались від підтримки Алеппо, тому що відповіли на заклик Туреччини, яка їх покриває. Інші завмерли у своїх містах, охороняючи руїни та свої завоювання, тому що виконують накази Катару та Саудівської Аравії . Треті, залишивши народ Алеппо та Шаму помирати, вчепилися за свої регіони у страху втратити їх, якщо зрушать з місця! Четверті стали щитом на захисті режиму, тому що чинять опір щирим воїнам проходити через контрольовані ними райони. Таким чином, гинуть люди, спалюються міста та зміцнюється немічний злочинний режим, перешкоджаючи об’єднанню фракцій та прояву щирості їх лідерами по відношенню до Аллаху.

Ми застерігаємо наш народ у Шамі від крупної бійні, до якої вони, можливо, будуть підведені. Ворог об’єднує їх в Ідлібі, щоб йому було легше розправитись з ними. І якщо вони не відсторонять своїх політичних лідерів, запродажних Заходу та маріонетковим режимам, і не підкоряться щирому керівництву, яке закликає їх до Халіфату та його ясному проекту , то небезпека цієї бійні дуже велика … Так побоїтеся ж Аллаха, о воїни, та покваптесь до нас, щоб послідувати разом з нами до того, що наказав нам Аллах; воістину, Він – Сильний, Всемогутній, і лише у Його руках перемога:

إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلا غَالِبَ لَكُمْ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ

«Якщо Аллах надасть вам підтримку, то ніхто не здолає вас. Якщо ж Він позбавить вас підтримки, то хто допоможе вам замість Нього? Нехай же на Аллаха уповають віруючі» (3:160).

О мусульмани!

Наша впевненість у допомозі Господа велика, як і велика впевненість в Уммі Мухаммада ﷺ… Ми переконані у тому, що Аллах надасть нам допомогу та дасть перемогу, як і впевнені у тому, що те, що спіткало нас тут і там не становить собою ніякої шкоди, окрім докучання … Ісламська Умма – це краща Умма, виведена серед людей. Всевишній Аллах сказав:

كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَلَوْ آمَنَ أَهْلُ الْكِتَابِ لَكَانَ خَيْرًا لَهُمْ مِنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَأَكْثَرُهُمُ الْفَاسِقُونَ (١١٠) لَنْ يَضُرُّوكُمْ إِلا أَذًى وَإِنْ يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الأدْبَارَ ثُمَّ لا يُنْصَرُونَ

«Ви є кращою із общин, яка з’явилась на благо людства, наказуючи робити схвалене, утримуючи від забороненого та віруючи в Аллаха. Якщо б люди Писання увірували, то це було б краще для них. Серед них є віруючі, але більшість їх є нечестивцями. Вони не завдадуть вам ніякої шкоди, окрім. Якщо ж вони стануть битися з вами, то повернуться до вас спиною, після чого їм не буде надана допомога» (3:110,111).

Іслам – це релігія Аллаха, Який гарантував нам її збереження, Свою турботу про неї та прояв її над рештою усіх інших релігій:

هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ

«Він – Той, Хто відправив Свого Посланця з вірним керівництвом та істинною релігією, щоб піднести її над рештою усіх релігій, навіть якщо це ненависно многобожникам» (9:33).

Ми просимо Аллаха зробити нас рабами, яких Він обрав для встановлення своєї релігії …

Ми звертаємось до армій та щирих синів Умми: врятуйте Шам та Алеппо, допоможіть пригнобленим , жінкам та дітям! Звільніться від хватки правителів-маріонеток, приведіть до руху свої лави та армії для скинення тирана та проголошення Праведного Халіфату за метолом пророцтва , щоб потім продовжити шлях до допомоги усім пригнобленим мусульманам та звільненню їх країн від колонізаторів та їх прихвоснів.

Ми також звертаємось до фракцій та груп у Шамі: відкиньте брудні політичні гроші та дружбу з іншими країнами! Об’єднайтеся у своїй країні на тому, що любить ваш Господь – на проекті Умми, заради якого і виступили вільні повстанці, на проекті великого Ісламу, і лише тоді перемога буде вашим союзником і Рай – вашою нагородою!

На завершення:

Ісламська Умма перенесе ці лиха, оскільки вона перебуває напередодні виконання допомоги Аллаха – встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, яким будуть задоволені жителі небес та землі. І усе, що спіткає нас сьогодні, збільшить у Уммі стійкість у досягненні її мети та збільшить в ній єднання навколо щирих віруючих, які вдень та вночі докладають зусиль над тем, щоб прийняти на себе керівництво їй на шляху до вдоволення Всевишнього Аллаха та успіху у цьому світі та у наступному.

З вами Аллах, о народ Шаму!З вами Аллах, о народ Ємену!З вами Аллах, о жителі благословенної землі!З вами Аллах, о народ Єгипту!З вами Аллах, о народ Іраку та Туреччини!З вами Аллах, о мусульмани в усіх куточках землі! Він – Найкращий Покровитель і найкращий Помічник!

О Аллах,зміцни нас і не зміцнюй нікого проти нас! Дай нам перемогу і не давай перемогу над нами нікому! О Аллах, зціли наші серця, згуртуй наші ряди, об’єднай наше слово і дай перемогу над тем, хто пригноблює нас!

О Аллах, ми просимо тебе найбільш великим Твоїм іменем, Твоєю досконалою мовою, піднесеними атрибутами та чудовими іменами! О Аллах, даруй нам від Себе явну допомогу та владу!

О Аллах, обдаруй нас своєю обіцяною допомогою! О Аллах, обдаруй нас своєю обіцяною допомогою! О Аллах, обдаруй нас своєю обіцяною допомогою!

إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الأشْهَادُ (٥١) يَوْمَ لا يَنْفَعُ الظَّالِمِينَ مَعْذِرَتُهُمْ وَلَهُمُ اللَّعْنَةُ وَلَهُمْ سُوءُ الدَّارِ

«Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям та віруючим у мирському житті і того дня, коли предстануть свідки . У день виправдання не допоможуть беззаконникам. На них лежить прокляття, і їм уготована Жахлива обитель» (40:51,52).

І нехай благословить Аллах нашого Пророка Мухаммада, його родину та його сподвижників … І хвала Аллаху – Господу світів!

Хізб ут-Тахрір
Благословенна земля Палестина
17 Рабіъ уль-авваль 1438р.х.
16.12.2016р.

Головне меню