Мирна демонстрація у Хєвроні підтверджує засудження людьми політичних арештів, у той час як влада підтверджує свою зухвалість, брехливість та введення населення в оману

Палестина
Друкарня

У центрі міста Хєврон за участю великої кількості членів родини Джабарі, родин ат-Тамім, а також прибічників та членів Хізб ут-Тахрір о суботі 25.02.2017 у відповідь на заклик Хізба до жителів Хєврону була проведена демонстрація протестуючих у відношенні політичних арештів, що проводяться місцевою владою.

 

І незважаючи на подачу Хізбом повідомлення у поліцію Хєврону та дотримання усіх юридичних норм, а також надання копії повідомлення Незалежної комісії по правам людини, і незважаючи на заяви родин ат-Тамім та Джабарі щодо прийняття участі у протесті, починаючи з мечеті ас-Сарахіна, влада усе ж таки почала поводити себе на кшталт зухвалої банди головорізів, застосовуючи насильство у відношенні учасників протесту та прохожих. Поліція стріляла бойовими патронами, застосовувала сльозоточивий газ та використовувала резинові дубинки, наносячи поранення учасникам, перехожим, жінкам та дітям та володарям магазинів, що спостерігали ганебні дії влади та служб безпеки. Як наслідок, десятки людей отримали поранення, забої, переломи та були отруєні газами, а інші були заарештовані під час та після демонстрації .

Вакханалія влади нагадує дії єврейських солдатів після бійні, скоєної ними у мечеті Ібрахіма, річниця якої як раз прийшлась на цей день.

У ніч перед демонстрацією палестинська влада заарештувала групу хлопців Хізб ут-Тахрір у Хєвроні та селах міста. А на ранок того ж дня вона встановила блокпости на в’їздах у місто та перехрестях, перетворивши центр міста на військові казарми у відчайдушній спробі перешкодити в людям у проведенні демонстрації, затулити їм роти та примусити замовчати кожного, хто відкидає злочини влади та її голови.

Влада не зупинилась на тому, що, виконуючи політичне замовлення, вона здійснила злочинні довільні арешти групи хлопців Хізб ут-Тахрір у блокпостів о суботі 04.02.2017 слідом за демонстрацією, організованою родиною ат-Тамім та родами міста Хєврон на знак протесту проти надання 7,2 га землі великого сподвижника Таміма ад-Дарі росіянам. Більше того, вона протистояла мирній демонстрації протестуючих , яка пройшла 25.02, заарештувавши та поранивши десятки людей! І найголовніше — вона продовжує вводити в оману та обдурювати населення з приводу демонстрації та її учасників!!! У відповідь на їх дії нам досить привести опубліковану агентством «Ватан» доповідь Незалежної комісії по правам людини, в якій говориться : «Згідно спостереженням комісії по наданим матеріалам, Хізб ут-Тахрір організував мирну демонстрацію на кільці Ібн Рушда у місті Хєвроні після надання їм за 48 годин до початку демонстрації письмового повідомлення обласному директору поліції. Ця демонстрація була організована на знак протесту проти арешту палестинськими силами безпеки п’ятнадцяти прибічників партії на тлі демонстрації, що відбулася 04.02.2017 проти рішення про передачу права власності на землю, на якій розташований монастир Святої Трійці, Російської Духовної».

А що стосується чвар та підбурювань, в яких влада звинувачує демонстрантів, то усе це — її робота та робота тих, хто розбазарює вакуфні землі в інтересах росіян. Жителі Палестини, у тому числі — і хлопці Хізб ут-Тахрір, не мають проблем з а Палестини . Вони живуть серед нас, і ми оберігаємо їх, як і бережемо угоду, яка була укладена з християнами аміром аль-мумінін Умаром ібн аль-Хаттабом (р.а.). І мусульмани , а особливо — жителі Палестини, відкидають передачу росіянам вакуфної землі, дарованої Посланцем Аллаха ﷺ Таміму ад-Дара, що є дотриманням шаріатського закону та прихильністю законам Аллаха. Проте злочинна палестинська влада, яка повернулась спиною до Ісламу та його законів , розцінює захист землі та заповіту Посланця Аллаха ﷺ провокуванням розбратів та релігійного фанатизму, хоча насправді сама ця ситуація говорить від імені жителів Палестині, які відкидають розбазарювання землі і те, що саме влада є джерелом чвар та розбратів! Як же погане те, що коїте!

Палестинська адміністрація перетворилась на банду головорізів, які не надають жодного значення святиням Ісламу. Вона загрожує суддям та попирає закони, які сама ж і прийняла, та посягає на права людей та їх святині, поневолюючи народ та принижуючись перед окупаційними силами. І навіть більше того — вона прислужує їм та стоїть на захисті їх безпеки!
На завершення хотілось би сказати:

З кожним злочином з боку мусульманських правителів усе очевидніше стає нужда мусульман в Ісламу та халіфі, який правив би Книгою Аллаха та Сунною Його Посланця ﷺ, забезпечуючи права, поширюючи справедливість та благо серед людей, а також захищаючи їх святині.

Знущання палестинської влади іще більше зменшують її авторитет в очах людей, надають їм стійкості, зміцнюють їх взаємостосунки на підґрунті Ісламу та підтверджують правдивість того, що говорить їм Хізб ут-Тахрір. І, з волі Аллаха, и будемо залишатись на істині, слідуючи заохоченню чесноти (наказу схваленого) та запобіганню пороку (забороні засуджуваного), доки Всевишній Аллах не проявить цю релігію та не принизить злочинців .

І, нарешті:

Ми застерігаємо владу та її органи безпеки від гніву Всевишнього Аллаха, величі Його покарання та тяжкості Його відплати. Ми застерігаємо її від гніву мусульман за їх релігію та святині, а також про наслідки тиранії та зрадництва у відношенні Аллаха та Його Посланця ﷺ. І якщо влада припускає, що її зухвалість, знущання та репресії у відношенні людей — це єдиний шлях утвердити своє існування, то нехай же знає, що це — шлях її загибелі

قُلْ سِيرُوا فِي الأرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُجْرِمِينَ

«Скажи: «Подорожуйте по землі та подивіться, що сталося нарешті з грішниками»» (27:69),

أَوَلَمْ يَسِيرُوا فِي الأرْضِ فَيَنْظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الَّذِينَ كَانُوا مِنْ قَبْلِهِمْ كَانُوا هُمْ أَشَدَّ مِنْهُمْ قُوَّةً وَآثَارًا فِي الأرْضِ فَأَخَذَهُمُ اللَّهُ بِذُنُوبِهِمْ وَمَا كَانَ لَهُمْ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَاقٍ

«Хіба вони не подорожували по землі і не бачили, що сталося нарешті з їх попередниками ? Але адже вони перевершували їх силою та залишили більше слідів на землі, проте Аллах схопив їх за їх гріхи, і ніхто не захистив їх від Аллаха» (40:21).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Палестина
29 Думада аль-уля 1438 р.х.
26.02.2017 р.

Головне меню