Звільнення Палестини та помста за злочини «Ізраїлю» стануться лише руками армій мусульман!

Палестина
Друкарня

Єврейське утворення відкрило вогонь по палестинцям, які проводили акцію «День Землі», внаслідок чого загинули десятки людей, а соні були поранені.

Незважаючи на загрози з боку євреїв, тисячі палестинців вийшли та показали мужність свого народу, не визнаючи брехливі угоди, які узаконили окупацію більшої частини Палестини євреями.

Ці злочини проти палестинців, що повторюються, та невинна кров на благословенній землі — це ганьба мусульманських правителів, які торгувались та вели переговори, внаслідок чого визнали більшу частину окупації законною. Усе це дає сили єврейському утворенню для нових злочинів.

Дії палестинців показують, що правильне значення «повернення» — це повне звільнення Палестини та повернення її у лоно Ісламу. Вони повернуться на свою землю з гордістю, і не будуть приниженими під владою окупанта. Немає успіху у вимозі права на повернення, при цьому визнаючи єврейське утворення у кордонах 1948 року, навпаки, це — зрадництво та політична хитрість.

Ісламська Умма здатна за лічені години звільнити Палестину, у неї є сильна акида,що спонукає до джихаду та жертвам на шляху Аллаха. У неї є зброя та числення армія, яка готова стерти з обличчя землі державу «Ізраїль», звільнити благословенну землю та повернути її під владу Ісламу. Проте правителі мусульман підбурюють людей, щоб вони виходили беззбройними проти окупантів, у той час як їх армії скуті у казармах. Правителі використовують армію лише для утискання свого народу, слугуючи інтересам Заходу.

Засудження Туреччиною, Єгиптом, Йорданією та іншими «Ізраїлю» за його злочини  — це політичний обман. Насправді вони — співучасники у вбивстві палестинців, і вони так само сприяють зміцненню та захисту єврейського утворення. Єгипет осадив сектор Газа, а Йорданія захищає найбільший кордон єврейського утворення. Підла Палестинська адміністрація захищає найдовший кордон єврейського утворення. Підла Палестинська адміністрація шукає покровительства у міжнародних сторін, щоб звалити на палестинців нову міжнародну окупацію, яка зміцнить «Ізраїль», і результатом цього буде іще більше число злочинів.

Ми — Хізб ут-Тахрір — стверджуємо, що невинна кров мусульман є предметом торгівлі між колонізатором та регіональними державами. Вона не є приводом для домовленостей  та угод, не є підживленням для конфлікту і не є приводом для введення міжнародної окупації. Небеса здригаються через пролиту кров мусульман, і нам необхідно усіма силами працювати над тим, щоб скинути правителів у наших країнах, які відмовились допомагати Палестині та присягати халіфу у Праведному Халіфаті, правління у якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Ця держава поведе Умму до слави та перемоги, вона звільнить Єрусалим та усі окуповані землі, знищить з кореня єврейське утворення та з ганьбою вижене колонізаторів з мусульманських земель.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, проте більшість людей не знає про це» (12:21).


Інформаційний офіс ионный офис Хизб ут-Тахрир Палестина
Субота, 13 Раджаба 1439 р.х.
31.03.2018 р.

Головне меню