Безглузда промова Аббаса та рішення Центральної ради ОЗП гублять Палестину, її народ та святині та зміцнюють позиції сіоністського утворення

Палестина
Друкарня

Центральна рада «Організації звільнення Палестини» (ОЗП) 15.01.2018 прийняла рішення:

  • що закликає до виникнення двох держав на основі міжнародної законності та арабської мирної ініціативи;
  • до створенню Палестинської держави згідно кордонів 1967 року зі столицею у Східному Єрусалимі;
  • до участі у будь-яких мирних переговорах під егідою ОЗП;
  • а також запропонувала заморозити визнання сіоністського утворення «Ізраїль» через ОЗП, призупинити «координацію у сфері безпеки» з «Ізраїлем» і покласти край економічній залежності від окупації, враховуючи, що домовленості, досягнуті в Осло, тепер недійсні.

Ми, Хізбут-Тахрір у Палестині, не визнаємо те, що говорилось у зверненні голови Палестинської національної адміністрації (ПНА). Ці рішення підтверджують, що влада та її інститути як і раніше дотримуються зрадницького курсу, що губить Палестину, її народ та святині. Це робить майбутнє питання про Палестину заручником у руках ворожих Уммі та палестинцям крупних держав, які створили сіоністське утворення та надавали йому підтримку у виді грошей, зброї та несправедливих міжнародних резолюцій. У той же час, рішення Центральної ради ОЗП — це повна відмова від заклику до звільнення Палестини. Ми підкреслюємо наступне:

● Очевидно, що рішення ОЗП перестали нести тон ворожості у відношенні Америки, яка дала ляпаса адміністрації Палестини своїм рішенням відносно Єрусалиму і так званою «угодою сторіччя», і прийняли характер скерованості у європейські країни, що не дає владі ПА відмовитись від Осло і не визнавати окупаційну владу «Ізраїлю». Замість цього вони лише об’явили про кінець угод по перехідному періоду, укладених в Осло, і запропонували виконавчому комітету ОЗП призупинити їх визнання.

● Рішення Центральної Ради ОЗП скеровані на мир та проведення переговорів та конференцій під егідою держав, ворожих до Ісламу, мусульманам та народу Палестини. Мирний процес та зрадницькі домовленості потягли за собою лиха та злочини проти Палестини та її народу; зробили більшу частину Палестини, у тому числі — так званий «Західний» Єрусалим, виключною власністю сіоністів, а тепер ведуться переговори по решті частини території. Так само вони зробили владу Пата її служби безпеки «гарнізоном» сіоністів, поклали на них фінансові, економічні та політичні тягарі окупації, а також позбавили окупації історичної значущості шляхом визнання влади «Ізраїлю».

● Дотримуватись рішення двох держав — значить зраджувати Аллаха, Посланця Аллаха ﷺ, віруючих, увесь народ Палестини та їх жертви. Це рішення означає визнання величезної окупаційної держави на 80% земель Палестини з найбільшою частиною аль-Кудса, та міні-держави на скудних 20% Палестини з так званим «Східним» Єрусалимом!

● Влада ПА, її інститути. Центральна Рада та ОЗП повністю відмовились від концепції «звільнення» та убрали це слово із свого лексикону. Хоча єдиний шлях досягти звільнення — це привести до руху війська Умми, зібрати усі свої необхідні сили та можливості і вступити у вирішальну битву, яка знищить сіоністське утворення у корні. Замість цього вони просять допомоги у держав-хижаків, які лише вносять свою лепту у міжнародну окупацію на додаток до окупації Палестини сіоністами.

Нехай влада ПА, Америка, Європа та окупаційна влада «Ізраїлю» знають, що у жилах Ісламської Умми кипить кров. День за днем близиться час, коли Умма схопить з горло правителів, на яких покладаються її вороги. Дуже скоро мусульмани скинуть цих зрадників та встановлять Праведний Халіфат за методом пророцтва, який обрубить корені західного впливу, звільнить Палестину та усі окуповані мусульманські країни.

إِنَّ ٱللَّهَ بَٰلِغُ أَمۡرِهِۦۚ قَدۡ جَعَلَ ٱللَّهُ لِكُلِّ شَيۡءٖ قَدۡرٗا ٣

«Аллах доводить до кінця Свою справу. Аллах встановив міру для кожної речі» (65:3).


Інформаційний офіс Хізбут-Тахрір у Палестині
Вівторок, 29 Рабі ус-сані 1439 р.х.
16/01/2018 р.
№ B N/S 04/1439

Головне меню