З приводу 97 річниці розпаду Халіфату

Палестина
Друкарня

Хізб ут-Тахрір та жителі Єрусалиму зібрались у мечеті аль-Акса під гаслами:

«Лише Халіфат відновить честь Умми та статус Єрусалиму»

Хвала Аллаху, мир та благословення Посланцю Аллаха, його родині, сподвижникам та тим, хто слідує за ним!

O люди:

Хіба ви не будете раді тому, що ваша Умма знов стане сильною та могутньою після довгих років приниження та слабкості? (Звичайно!).

Сила та могутність повернеться до Умми лише при Халіфаті! (Ми згодні з цим!).

Хіба ви не мрієте бачити Єрусалим у якості частини Дар уль-Іслям, а аль-Аксу — вільною, до якої стікаються мусульмани усього світу, а не молельнею лише для деяких мусульман Палестини? (Звичайно!).

Поверне наш статус та звільнить аль-Аксу лише Халіфат! (Ми згодні з цим!).

O мусульмани:

97 лет минуло з того часу, як пав Халіфат! А з ним пали честь Умми та статус Єрусалиму!

97 лет минуло, як пав Халіфат! І тим самим Умма була приречена на страждання, лиха, вбивства та поневіряння!

97 лет минуло, як пав Халіфат! І з того часу нікчемні правителі сповнені рішучості порушувати закони Аллаха та прислуговувати безбожникам, пригноблювати Умму та розбазарювати її багатства!

97 лет минуло, як пав Халіфат! І тепер не залишилось і п’яді мусульманських земель, щоб на них не було узурпатора, крадія або жалюгідного правителя, який зрадив свою релігію, Аллаха, Його Посланця ﷺ, віруючих та свою честь в обмін на мінливі мирські блага!

97 лет минуло, як пав Халіфат! Це зробило Іслам мішенню для кяфірів та маріонеткових правителів, які побажали викривити його шляхом внесення термінів «оновлення, екстремізму, поміркованості» та боротьби з так званим «тероризмом», влаштовуючи різноманітні політичні та військові приводи для реалізації власних терористичних цілей, вбиваючи мільйони людей, знищуючи цілі міста та селища!

97 лет минуло, як пав Халіфат! Тим самим зусилля мусульман розосередилися, а мусульмани Сирії, Палестини, Бірми та інших мусульманських країн шукають притулку, але ніхто не квапиться до них на допомогу!

O люди:

Хіба ви не будете раді бачити Палестину та території Шаму у якості частини Дар уль-Іслям, звідки буде здійснюватись добре та відповідальне правління усім світом, замість того, щоб залишити ці території та решту мусульманських земель капіталістам у якості здобичі? (Конечно!).

Тоді це можливо лише під затишком Халіфату (Ми згодні з цим!).

Хіба вам не хотілось би правителя, який відгукується на волання слабких, готового обнажить меч та об’явити джихад заради допомоги пригнобленим та звільнення мусульманських територій від агресорів? (Звичайно!).

Це досягається наявністю Халіфа! (Ми згодні з цим!).

Звідси,з двору полоненої мечеті аль-Акса, з місця аль-Ісрава аль-Мірадж (Нічного перенесення та Піднесення) нашого улюбленого Пророка Мухаммада ﷺ, ми звертаємось до Умми, її армій та можновладцям: покваптесь надати допомогу Ісламу та мусульманам!

Покваптесь звільнити мечеть аль-Акса із полону, об’єднати мусульман та прийти на допомогу пригнобленим жителям Шаму, Палестини, Ємену, Бірми та інших мусульманських країн!

О армії мусульман! О армії Туреччини, Йорданії, Єгипту, Саудівської Аравії та Пакистану! Коди ми почуємо ваші скандування такбірів у дворі мечеті аль-Акса?!

О армії Умми та її благородні офіцери:

Ось ви спостерігаєте за тим, що відбувається у Палестині та у її святій мечеті. Так на кого розраховувати жителям Палестини, якщо не на вас?!

Хто відновить статус Єрусалиму та поверне славу Уммі окрім вас, офіцерів та військових?! Хто відвоює Шам та Гуту у ката Башара, Путина та Трампа?!

Ви — нащадки Сада ібн Муаза, Сада ібн Убади, Асада ібн Зурара та Асіда ібн Хадіра. Так станьте ж ансарами Ісламу нашого часу!

Ваші пращури скинули нікчемних правителів та встановили Ісламську Державу.

Вони гучно заявили на увесь світ, що немає божества окрім Аллаха, а Мухаммад — Посланець Аллаха.

Скеруйте величезні полчища, скандуючи такбіри та тахлілі, у бік мечеті аль-Акса та Палестини.

Стряхніть з себе страх та приниження ніби пил та ухопіться за ветвь Аллаха Могутнього.

Тоді усі янголи та мусульмани почнуть молитись молиться за вас до самого Судного дня.

Воістину, у цьому полягає честь та слава у цьому та Наступному світах.

Ми, Хізб ут-Тахрір, закликаємо вас захистити Іслам та мусульман та вести разом з нами діяльність по встановленню Халіфату, який поверне велич Умми та статус Єрусалиму заради вдоволення Аллаха Аллаха:

يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ ٱسۡتَجِيبُواْ لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمۡ لِمَا يُحۡيِيكُمۡۖ وَٱعۡلَمُوٓاْ أَنَّ ٱللَّهَ يَحُولُ بَيۡنَ ٱلۡمَرۡءِ وَقَلۡبِهِۦ وَأَنَّهُۥٓ إِلَيۡهِ تُحۡشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах — між людиною та її серцем (може завадити людині осягти того, що вона бажає), і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).

О Аллах! О Той, у Чиїй владі серця Своїх рабів ! Доведи наші звернення до Ісламської Умми і зроби так, щоб їх серця та справи скерувались до підтримки Твоєї релігії та звільненню місця, звідки піднісся Твій Посланець у ніч аль-Ісрава аль-Мірадж.

О Аллах! Залишаємо Америку, її прихвоснів та ворогів Ісламу на Твоє покарання! О Аллах! Внеси у їх оточення розкол та всели у їх серця страх та жах! Зроби їх та їх території  трофеями для мусульман.

О Аллах! Очисти мечеть аль-Акса від бруду узурпатора та вшануй нас можливістю вимовити у цій мечеті присягу правителю правовірних!

Мир та благословення нашому Пророку Мухаммаду ﷺ, його родині та сподвижникам. Хвала Аллаху — Господу світів.

Ассаляму алейкум ва рахматуллахі ва баракятуху!


Хізб ут-Тахрір, Благословенні землі Палестини
26 Раджаба 1439р.х.
13.04.2018 р.

Головне меню