Рішення Національної ради — марнослів’я та спроба відтворити політичну невдачу!

Палестина
Друкарня

Палестинський парламент провів засідання у Рамаллі на протязі чотирьох днів.

Як і очікувалось, його заява підтвердила парламентську халатність до Палестини та схильність до дотримання резолюцій ООН, які узаконюють сіоністське утворення. Також на цьому засіданні була здійснена спроба відродити ОЗП та спостерігалось прагнення знайти виправдання даній організації та її керівництву у так званому «політичному процесі» та «мирному курсі».

У відповідь на засідання парламенту та його завершальну заяву ми хочемо навести наступне:

Скликання парламенту на чергову сесію по спливанню 22 років підтверджує той факт, що повноваження та придатність ОЗП завершились. Тому усі спроби відновити діяльність ОЗП марні, оскільки мета даної організації була скерована на те, щоб утиснути Палестину та узаконити присутність «Ізраїлю» на цих землях. В основі необхідно взагалі відмовитись від неї та її курсу.

Те, що на засіданні депутати дали відмову рішенню Трампа, не говорить про те, що парламентарі ревні до аль-Кудсу та прагнуть захистити місце піднесення нашого Пророка ﷺ — навпаки, це конкуренція між колоніальними проектами:між угодою Трампа та рішенням «двох держав», між американським егоїзмом та прагненням Європи взяти участь у формуванні регіону. Той, хто вважає, що ці організації дорожать тим, що залишилось від Палестини, живе ілюзією, і на очах його — завіса. Адже земля, яку Аллах благословив навколо мечеті аль-Акса, нічим не відрізняється від Цфата та Ашкелона, від Наблуса та Рамалли. Усі ці землі належать Уммі, ці землі були передані нам великими сподвижниками — нехай буде задоволений ними Аллах, — які заплатили за них своєю кров’ю. Той, хто байдужий до окупації 1948 року, так само ставитиметься і до окупації 1967 року!

Постійне звернення до міжнародної спільноти за захистом палестинського народу — це спроба підкорити Палестину багатонаціональній окупації. І, як наслідок, — страждання та лиха, де б вони не розгорнули свої сили. І цьому віддала перевагу ОЗП замість того, щоб закликати армії мусульман для звільнення Палестини.

Рішення парламенту, яке наказало припинити відношення з «Ізраїлем» та зупинити координацію безпеки з ним — не більше аніж марнослів’я, як і решта усіх інших його рішень. Як же може адміністрація, чий фактичний президент — Ліберман, а прем’єр-міністр — Мардехай, як про це заявив Саіб Ерекат, боротись з сіоністським утворенням, загрожувати його безпеки та існуванню, або припинити забезпечувати його безпеку? Хіба для цього створювалась ця організація та формувалось її керівництво?!

Керівництво ОЗП було засновано міжнародною резолюцією, а не з’явилось внаслідок боротьби, як про це говорять. Таким чином, вони навіть не володіють своїми рішеннями. Тому заклик палестинської національної ради розглянути його прихильність угодам з «Ізраїлем» недоречний (окрім того, що це — слабкий та ганебний заклик).

Політичний курс організації у бік мирного рішення та заклик до міжнародної конференції по правилам резолюції ООН — це зрадництво та спроба відновити політичну невдачу, а також це несе в собі продовження страждань Палестини.

Усі події та факти говорять про те, що палестинська проблема буде вирішена лише з її звільненням і що усі дії правителів та різних організацій ведуть лише до знищення Палестини та її святинь. Народ Палестини не причетний до них,до їх рішень, самітів та нарад. Покажіть свою позицію, закличте армії мусульман до надання допомоги вашій релігії та до місця піднесення вашого Посланця ﷺ — для того, щоб скасувати угоду Трампа та рішення «двох держав», знищити сіоністське утворення та повернути Палестині її заслужений статус.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині
П’ятниця, 18 Шабана 1439 р.х.
04.05.2018 р.

Головне меню