Заклик із мечеті аль-Акса у 98-му річницю руйнування Халіфату

Палестина
Друкарня

Хвала Аллаху — Господу світів, мир і благословення Посланцю Аллаха, його родині і усім тим, хто послідував за ним!

О, мусульмани на Сході і Заході земної кулі!

О, генерали мусульманських армій!

Ми волаємо до вас із землі нічного перенесення Посланця Аллаха ﷺ! Ми звертаємось до вас із перебуваючої у полоні мечеті аль-Акса! Ми заявляємо: «Халіфат — це допомога від Всевишнього Аллаха і найшвидша перемога! Так надайте допомогу релігії Аллаха, і Він надасть допомогу вам і обдарує вас міццю».

Із мечеті аль-Акса ми звертаємось до вас з тим, щоб допомогти Ісламу. Із цієї благословенної землі ми волаємо до вас з закликом встановити релігію Аллаха на землі; чи дасте ви відповідь на цей заклик?

О, мусульмани!

Халіфат за методом пророцтва — це шлях вашого порятунку , слави і встановлення вашої релігії!

Халіфат за методом пророцтва — це шлях звільнення мечеті аль-Акса та усієї благословенної землі від бруду загарбників, а також шлях надання допомоги пригнобленим мусульманам у Бірмі і Східному Туркестані. Це і є єдиний шаріатський і практичний метод вигнання Америки із Іраку, Афганістану , Аравійського півострову та усіх окупованих мусульманських країн!

Халіфат за методом пророцтва — це шлях вашої єдності, який об’єднає ваше слово, згуртує ваші ряди, а також покінчить з огидними міжнаціональними і міжмазхабними чварами та іншими притязаннями, які розривають Умму на шматки. Ця держава, яка згуртує усіх мусульман навколо праведного ватажка і зробить єдиною общиною у захисті від решти усіх інших людей, як того бажає Всевишній Аллах!

Халіфат за методом пророцтва — це держава, яка підготує і мобілізує армії для поширення Ісламу по усій землі, щоб вивести людей із мороків невір’я та омани до справедливості і світлу Ісламу .

Халіфат за методом пророцтва позбавить світ від жадібності і порочності капіталізму і зла Америки та її союзників, а також врятує людство і утвердить добро по усій землі , забезпечивши благополуччям усіх людей!

О, мусульмани! О, армії мусульман!

Хіба не прийшов час смиренності ваших сердець перед поминанням Всевишнього Аллаха і істиною , ниспосланої від Нього? Невже ви не допоможете релігії Аллаха і Його Посланця ﷺ?!

Хіба не прийшов час позбавлення від диктаторських правителів і корумпованої банди , які завдають Уммі усі види приниження!?

Хіба не настав час відмови від усіх причин роз’єднаності і усунення штучних кордонів , якими безбожники розділили нашу єдність?!

Хіба не пробив час для того, щоб озброєні сили Умми стали на сторожі Умми і надали допомогу релігії Аллаха і Його Посланця ﷺ?!

Клянусь Аллахом, час пробив… і у цьому немає сумнівів!

Дорогі брати!

Нашою проблемою є Іслам, а нашою задачею — втілення релігії Аллаха на землі! Всевишній Аллах обрав нас для свідчення у відношенні людей у День Суду і зробив нас благою общиною , виведеною для усього людства, завдяки цій істинній релігії. Вдумайтесь над наступними словами Господа світів:

وَجَاهِدُوا فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ هُوَ اجْتَبَاكُمْ وَمَا جَعَلَ عَلَيْكُمْ فِي الدِّينِ مِنْ حَرَجٍ مِلَّةَ أَبِيكُمْ إِبْرَاهِيمَ هُوَ سَمَّاكُمُ الْمُسْلِمِينَ مِنْ قَبْلُ وَفِي هَذَا لِيَكُونَ الرَّسُولُ شَهِيدًا عَلَيْكُمْ وَتَكُونُوا شُهَدَاءَ عَلَى النَّاسِ فَأَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَآتُوا الزَّكَاةَ وَاعْتَصِمُوا بِاللَّهِ هُوَ مَوْلَاكُمْ فَنِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيرُ

«Старайтеся на шляху Аллаха належним чином. Він обрав вас і не зробив для вас ніякого ускладнення у релігії. Такою є віра вашого Ібрахіма. Аллах нарік вас мусульманами до цього і тут (у Корані), щоб Посланець був свідком щодо вас, а ви були свідками щодо людей. Робіть намаз, виплачуйте закят і міцно тримайтесь за Аллаха. Він — ваш Покровитель. Який же чудовий цей Покровитель! Який же чудовий цей Помічник!» (22:78).

Тримайтесь за міцну вервь Аллаха і відроджуйтесь за допомогою релігії Аллаха, щоб втілити її і здійснити благу звістку Посланця Аллаха ﷺ шляхом встановлення Халіфату за метолом пророцтва.

О дорогі брати в усіх мусульманських країнах!

Ми не перестанемо волати до вас із мечеті аль-Акса, доки Аллах не обрадує нас своєю перемогою, і ми побачимо полчища мусульманських армій з привітальним вигуками «Немає божества, окрім Аллаха!» у дворі мечеті аль-Акса, повторюючи слова Всевишнього Аллаха:

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ

«Беззаконники були знищені вщент. Хвала Аллаху, Господу світів!» (6:45).

О, жителі благословенної землі!

О, наше дороге населення Гази!

Проти вас змовились усі без винятку. І лише Всемогутній і Милостивий Аллах є вашим помічником! Вороги Аллаха ухитрялися і влаштовували проти вас різноманітні підступи. Проте мудрість Аллаха випереджує усі їх підступи. Можливо, віроломне відношення злочинних правителів засліпило ворогів або , можливо, останні уявили себе непереможними … Проте не варто забувати , що ця благословенна земля є цитаделлю Ісламу і першою киблою мусульман, а також землею нічного перенесення і піднесення Пророка Мухаммада ﷺ на небеса. Саме тут пребуде переможна група , яка буде дотримуватись істини. Від Абу Амама (р.а.) повідомляється , що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لا تَزَالُ طَائِفَةٌ مِنْ أُمَّتِي عَلَى الدِّينِ ظَاهِرِينَ لَعَدُوِّهِمْ قَاهِرِينَ لا يَضُرُّهُمْ مَنْ خَالَفَهُمْ إِلَّا مَا أَصَابَهُمْ مِنْ لأْوَاءَ حَتَّى يَأْتِيَهُمْ أَمْرُ اللَّهِ وَهُمْ كَذَلِكَ. قَالُوا: يَا رَسُولَ اللَّهِ، وَأَيْنَ هُمْ؟ قَالَ: بِبَيْتِ الْمَقْدِسِ وَأَكْنَافِ بَيْتِ الْمَقْدِسِ

«Не перестане існувати у моїй Уммі група, яка стоїть на істині і протистоїть тим, хто бореться з ними. І це буде тривати доти, доки не прийде веління Аллаха, а вони при цьому будуть залишатись на своєму». Його спитали: «О, Посланець Аллаха! Де вони пребудуть?», — на що він відповів: «У Байт уль-Макдіс і в околицях Байт уль-Макдіс» (Ахмад).

О, дорогі наші жителі цієї благословенної землі!

Західні держави і продажні правителі мусульман увібрали «Організацію Звільнення Палестини» одягом зрадництва. І вона пішла по шляху зрадників, взявши у друзі собі Америку та інші безбожні держави, щоб захиститись від мусульман. Вона прийняла однооке міжнародне право , яке бачить лише інтереси іудеїв і робить усе, щоб утвердити останніх на цій благословенній землі. Вороги Ісламу без упину плетуть підступи і змови проти Ісламу. Америка, Європа, Росія разом з сіоністським утворенням є друзями один одному, як про це говорить Всевишній Аллах:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ * فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَنْ تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ

«О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв і християн своїми помічниками і друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хтось із вас вважає їх своїми помічниками і друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей. Ти бачиш, що ті, чиї серця уражені недугою, поспішають серед них і говорять: «Ми боїмось, що нас спіткає лихо». Але, можливо, Аллах явиться з перемогою або Своїм повелінням, і тоді вони почнуть жалкувати про те, що приховували в собі» (5:51,52).

Із цього благословенного куточка землі ми застерігаємо вас від схилення у бік несправедливих і продажних правителів-тагутів. Ми звертаємось з наставлянням до усіх мусульманських рухів і загонів: «Палестинську проблему вирішить лише Іслам і Ісламська Умма, а не Америка і міжнародні інститути разом з бандою зрадників із числа правителів мусульман. Особливо хочемо відзначити трійцю зрадників, а саме — правителів Єгипту, Йорданії і Саудівської Аравії. Вороги Ісламу бажають увібрати в одяг зрадництва усі палестинські загони і рухи подібно тому, як увібрали «ОЗП» («Організацію Звільнення Палестини»). А якщо вони не захочуть добровільно одягти цей одяг , то будуть вимушувати їх зробити це. Тому ми закликаємо усіх зректись від сьогоднішніх безбожних режимів правління і від міжнародних інститутів , а також повернути палестинську проблему до своєї основи — Ісламу і зверненню по допомогу до самої Ісламської Умми та її армій з тим, щоб установити Халіфат і звільнити землі Байт уль-Макдіс».

О, мусульмани!

Халіфат — це допомога і найшвидша перемога від Аллаха. Так надайте допомогу релігії Аллаха, і він надасть допомогу вам і надасть вам сили і міці. Довіртесь Всемогутньому і Найсильнішому Аллаху. Лише у Його розпорядженні перемога!

إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ

«Якщо Аллах надасть вам підтримку, то ніхто не здолає вас. Якщо ж Він позбавить вас підтримки, то хто ж допоможе вам замість Нього? Нехай же на Аллаха уповають віруючі » (3:160).

Аллах, доведи від нас цю благу звістку до мусульман і відкрий їх серця перед нею, поєднай наші серця і згуртуй Умму Мухаммада ﷺ навколо підкорення Тобі, Твого вдоволення і допомоги Твоєї релігії. Наділи нас безперечною владою і міццю!

Нехай благословить Аллах нашого Пророка Мухаммада, його родину , сподвижників і тих, хто пішов за ним.

 

 

Хвала Аллаху — Господу світів
Хізб ут-Тахрір
Благословенна земля Палестини
29 Раджаба 1440 р.х.
05.04.2019 р.

Головне меню