Путін — ворог Палестини і мусульман, тому вітати його є огидним злочином

Палестина
Друкарня

23.01.2020 президент Росії Володимир Путні прибуде у Палестину, і він почне свій візит з захисту інтересів «Ізраїлю» у межах всесвітнього форуму пам’яті жертв Холокосту в окупованій частині аль-Кудса.

На честь візиту Путіна влада Палестинської національної адміністрації (ПНА) пообіцяла назвати на його честь вулицю у Віфлеємі, а також провести зустріч з головою ПНА Махмудом Аббасом.

Путін — ворог Ісламу та мусульман! Він завжди застерігав Захід від появи Халіфату. Тому він кинувся грати злочинну роль проти мусульман Сирії, Лівії та інших країн. Саме він винний у злочинах проти мусульман-чеченців. А мусульмани, які проживають на території Росії та окупованих нею мусульманських землях, свідчать про ступінь його ненависті і злочинності. Його ненависть і злочини по ступеню перевершили усіх його попередників.

Путін та його уряд завжди заявляють про свою стурбованість положенням «Ізраїлю» і його безпекою. У 1948р. саме СРСР був першим, хто визнав «Ізраїль». Сьогодні влада Росії надає повітряний простір «ізраїльським» літакам для бомбардування територій Сирії. Візит Путіна є іще одним свідченням про нормалізацію відносин між Росією та «Ізраїлем». Всевишній Аллах говорить:

ا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَىٰ أَوْلِيَاءَ ۘ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ

«О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв і християн своїми помічниками і друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хтось із вас вважає їх своїми помічниками і друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей» (5:51).

Після слів Всевишнього, після усіх злочинів Путіна та його уряду невже влада ПНА продовжить розглядати його як того, хто допоможе у вирішенні проблеми окупованої Палестини? З боку влади ПНА це є політичним абсурдом!

Зустріч Путіна з владою ПНА є політичним злочином, більше того, це іде врозріз зі словами Аллаха і Його Посланця ﷺ, це ігнорування почуттів мусульман, ігнорування крові. Мусульман, яка ллється у Шамі. Проте, незважаючи на це, влада ПНА заявила про те, що Путін стоїть на боці народу Палестини.

Правда полягає у тому, що Путін — по інший бік барикади; він підтримує владу ПНА та її апарат безпеки, щоб ті зіграли свою роль в інтересах Росії та ворогів Ісламу. Він підтримує владу ПНА та її апарат безпеки, щоб реалізувати політику ворогів Ісламу у системі освіти і законодавства, задача яких — віддалити мусульман від Ісламу і акиди (світогляду ). Він підтримує владу ПНА та її апарат безпеки, щоб передати частину палестинської землі у руки Руської православної церкви. Усе це є відкритим викликом Ісламу і його законам.

Отож, російська позиція полягає у тому, щоб підтримувати владу ПНА та її апарат безпеки, щоб ті служили на благо політичним проектам ворогів Ісламу, метою яких є віддалення народу Палестини від своєї релігії та її законів, спричинення тиску на прийняття рішень про капітуляцію і вирішення проблеми Палестини на користь безпеки «Ізраїлю».

У вівторок влада ПНА виставила барикади, були затримані сотні людей, репресивний апарат був піднятий по тривозі, щоб запобігти мирному пікету у Рамаллі, до якого закликав Хізб ут-Тахрір. Цим протестом Хізб хотів виразити незгоду з візитом злочинця Путіна і показати, що ПНА — ніщо інше, як інструмент у руках ворогів. Але найбільш нездоровим є те, що деякі сини Умми виконують вказівки своїх лідерів в утисканні братів по вірі і свого народу. Невже це ті нові палестинці, про виховання яких у свій час заявляв американський генерал Дейтон, які внушають «Ізраїлю» почуття безпеки? Невже це ті нові палестинці, що будуть пригноблювати свій народ, будуть ворожі до своєї Умми, будуть знаходитись на службі євреїв і ворогів Ісламу?

Тоді ми хочемо процитувати їм слова Всевишнього:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ

«О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха і Посланця і не замахуйтесь на те, що довірено вам, свідомо» (8:27).

А тим, хто зрадив Аллаха і Його Посланця ﷺ, за яких не варто вести суперечки і не варто захищати, процитуємо наступне:

إِنَّا أَنزَلْنَا إِلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ لِتَحْكُمَ بَيْنَ النَّاسِ بِمَا أَرَاكَ اللَّهُ ۚ وَلَا تَكُن لِّلْخَائِنِينَ خَصِيمًا ١٠٥ وَاسْتَغْفِرِ اللَّهَ ۖ إِنَّ اللَّهَ كَانَ غَفُورًا رَّحِيمًا ١٠٦ وَلَا تُجَادِلْ عَنِ الَّذِينَ يَخْتَانُونَ أَنفُسَهُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ مَن كَانَ خَوَّانًا أَثِيمًا ١٠٧ يَسْتَخْفُونَ مِنَ النَّاسِ وَلَا يَسْتَخْفُونَ مِنَ اللَّهِ وَهُوَ مَعَهُمْ إِذْ يُبَيِّتُونَ مَا لَا يَرْضَىٰ مِنَ الْقَوْلِ ۚ وَكَانَ اللَّهُ بِمَا يَعْمَلُونَ مُحِيطًا

«Ми ниспослали тобі Писання з істиною, щоб ти розбирав тяжби між людьми так, як тобі показав Аллах. Тому не сперечайся щодо зрадників. Проси пробачення у Аллаха, адже Аллах — Прощаючий, Милосердний. Не сперечайся щодо тих, які зраджують самих себе, адже Аллах не любить того, хто є зрадником, грішником. Вони укриваються від людей, але не укриваються від Аллаха, тоді як Він знаходиться з ними, коли вони говорять вночі слова, якими Він не задоволений. Аллах охоплює усе, що вони роблять» (4:105–108).

Підбиваючи підсумки:

Влада ПНА з усіма її злочинами підтверджує свій перехід на сторону колонізатора і віддаленні від народу Палестини і решти Умми. Вони довели, що є інструментом, що використовується для обслуговування західних політичних проектів, готовим утискати народ Палестини. Цим вони хочуть довести свою лояльність перед окупантами і колонізаторами. Тому народ Палестини повинен притягнути до відповідальності владу ПНА і не погоджуватись з їх злочинами. З дозволу Аллаха, у найближчий час повернеться колишня велич Умми, повернеться її держава у виді Другого Праведного Халіфату, щоб покарати голів невір’я, зокрема — Путіна, і їх приспішників.

الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَيَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا

«… які беруть своїми помічниками і друзями невіруючих замість віруючих. Невже вони хочуть набути могутності з ними, якщо могутність цілком притаманна Аллаху?» (4:139).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Палестина
№ B /S 04/1441
Середа, 27 Джумада аль-уля 1441 р.х.
22/01/2020 р.

Головне меню