Аббас і група змовників підтверджують з трибуни ЛАД свою прихильність зрадницькому рішенню палестинської проблеми

Палестина
Друкарня

Група зрадників Аллаха і Його Посланця ﷺ зустрілись на засіданні Ліги арабських держав (ЛАД), що обговорити позицію по принизливій угоді. Через страх перед Трампом зустріч пройшла на рівні міністрів закордонних справ, а не президентів.

Міністри промовили свої жалюгідні промови, підтвердивши прихильність рішенню палестинської проблеми по зрадницькій формулі, заснованій на визнанні єврейського утворення, створенні «двох держав» і передачі євреям 78% благословенної землі. Також вони підвередили свою прихильність «арабській ініціативі», тобто повній публічній нормалізації відносин з євреями, оскільки їх таємні відносини ніколи не припинялись. Більше того, їх зрадництво і змова підтверджуються тим, що вони ані у своїх виступах, ані у своїй заключній заяві навіть не натякнули на зачинення посольств єврейського утворення чи розірвання підписаних з ними угод. Тому їх зустріч була ганебною, такою, що відповідає лише інтересам єврейського утворення.

Аббас скористався можливістю, як зазвичай, похизуватись принизливим наданням безкоштовних послуг євреям,про які вони навіть не мріяли б, якщо б не зусилля Палестинської адміністрації (ПА). У своєму виступі голова ПА навіть почав докоряти євреям своєю допомогою і співпрацею у сфері безпеки. Він підкреслив, що єдиний спосіб побудувати свою державу — це переговори і нічого більше, зазначивши, що він не зійде зі шляху переговорів, навіть якщо вони не просунулись уперед.

Хизування Аббаса своєю прихильністю переговорам і наданням послуг євреям є викликом почуттям мусульман і нахабністю, на що він не насмілився б, якщо б не сидів у колі подібних йому зрадників, граючи звичну роль у ретельно підготовленій виставі.

Аббас не соромиться виступати проти Аллаха і віруючих, підтверджуючи своє слідування за ворогами Ісламу. У своєму виступі він сказав: «У нас є 83 протоколи і угоди по безпеці. Ми готові співпрацювати з будь-якою країною, яка бореться з тероризмом. Ми слідуємо цій політиці і не відступимо від неї!». Іншими словами, він підтвердив свою прихильність боротьбі проти Ісламу.

Махмуд Аббас вважав, що Америка і євреї збережуть його репутацію, але вони попросили про нове зрадництво — більшое, аніж угода в Осло. І зрадництво, яке вимагається, важливіше, аніж Аббас і його організація, і навіть важливіше, аніж усі арабські країни та їх правителі. Тому ми побачили їх ганебну позицію, яку вони вимушені відстоювати. Насправді віруючі мусульмани знають природу євреїв, оскільки Аллах сказав:

أَمْ لَهُمْ نَصِيبٌ مِّنَ الْمُلْكِ فَإِذاً لاَّ يُؤْتُونَ النَّاسَ نَقِيراً

«Або ж вони володіють часткою влади? Будь це так, то вони не дали б людям навіть виїмки на фініковій кісточки» (4:53).

Більше того, євреї не дотримуються ніяких договорів, навіть ті, які відповідають їх інтересам. Всевишній Аллах говорить:

أَوَكُلَّمَا عَاهَدُوا عَهْدًا نَبَذَهُ فَرِيقٌ مِنْهُمْ

«Невже кожного разу, як вони укладають завет, частина із них відкидає його?» (2:100).

Підвереджуючи свою прихильність рішенням ворогів Ісламу, Аббас закликав раду Безпеки і Генеральну Асамблею ООН виконати міжнародні резолюції і спричинити тиск на єврейське утворення, щоб воно дозолило ПА побудувати маленьку державу, головна задача якої буде полягати у захисті євреїв. Але Аллах сказав:

بَشِّرِ الْمُنَافِقِينَ بِأَنَّ لَهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا ، الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَيَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا

«Обрадуй вістю про болісні страждання лицемірів, які беруть своїми помічниками і друзями невіруючих замість віруючих. Невже вони хочуть набути могутності з ними, якщо могутність цілком притаманна Аллаху?» (4:138,139).

На завершення Аббас процитував строки із Корану:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اصْبِرُواْ وَصَابِرُواْ وَرَابِطُواْ وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ

«О, ті, які увірували! Будьте терплячі, запасайтесь терпінням, несіть службу на заставах і бійтесь Аллаха, — можливо, ви набудете успіху» (3:200), —

які спонукають проявляти терпіння у джихаді на шляху Аллаха. І найогидніше — це те, що цим аятом він виправдовує своє зрадництво у відношенні релігії Аллаха і мусульман, яке полягає у тому, що служби безпеки ПА оберігають безпеку єврейського утворення. Не зупинившись на цьому, він процитував слова Посланця Аллаха ﷺ про переможну групу, яка дотримується істини, незважаючи на те, що він зі своєю групою дотримується лише ворожих планів і продовжує зраджувати Умму.

Дорогі брати у Палестині!

Неможна вважати, що кліка злочинців і зрадників зібралась для обговорення шляхів звільнення мечеті аль-Акса, тому що для її звільнення потрібні не зібрання, промови і конференції, а рішучі дії лідерів і штабів армій, які об’являть всезагальну мобілізацію і зупиняться лише тоді, коли досягнуть стін аль-Акси.

Що стосується «Угоди сторіччя», то це лише плоди угоди в Осло і результат роботи «ОЗП». Якщо б не ганебні позиції «ОЗП» і арабських країн і якщо б не їх зрадництво і зусилля по досягненню «миру»», то євреї і Трамп не мали б такого ступеню сміливості. Не обманюйтесь їх уявною опозицією до «Угоди сторіччя». Вони не володіють власною волею, що можна було б говорити про прийняття чи відмову. Швидше, ними управляє жага влади, навіть якщо правити доведеться купою каміння. Влада для них — це головне джерело прибутків. Але зрадництво, на яке їх штовхають хазяї, поки що їм не під силу.

Скоро ми побачимо кінець іудейським безчинствам на землях мусульман. Тоді аль-Кудс стане столицею Другого Праведного Халіфату і центром ісламських земель, як за передвіщав Посланець Аллаха ﷺ.

وَيَقُولُونَ مَتَى هُوَ قُلْ عَسَى أَن يَكُونَ قَرِيباً

«І скажуть: «Коли це станеться?». Скажи: «Можливо, це станеться дуже скоро!» (17:51).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Палестина
№ B/S 06/1441
Неділя, 8 Джумада ас-санія 1441 р.х.
02/02/2020 р.

Головне меню