У чому відмінність прапору Посланця ﷺ від прапорів Сайкс-Піко?

Палестина
Друкарня

Дане питання було задане учнем 5 класу однієї із шкіл міста Хусан викладачу на ім’я Хусейн Абу аль-Хадж. Хусейн Абу аль-Хадж роз’яснив йому та іншим учням те, в чому різниця між цими прапорами.

Він розповів, що прапор Посланця ﷺ об’єднує Умму, а прапори угоди Сайкс-Піко були розроблені Англією, Францією та іншими країнами, щоб вбити клин в єдність Умми і розділити її території на частини.

Проте ця відповідь, якої вимагає Іслам і яка виражає позиції гідного мусульманина, розлютувала тих, хто симпатизує колонізаторам і живе за рахунок їх засобів В результаті були сформовані два комітети, щоб провести розслідування у відношенні Хусейна Абу аль-Хаджа: комітет від міністерства освіти і комітет від Управління освіти в провінції Віфлеєм. Більше того, під час викрадення Хусейна Абу аль-Хаджа біля дверей школи сама школа була оточена службами безпеки. Перед викраденням,тобто 17.11.2021, влада спочатку узгодила з сіоністами свій в’їзд у місто Хусан.

Потім, 29.11.2021, влада викрала іншого викладача на ім’я Аніс Хамамра, коли той прямував до своєї нової школи, куди його перевели. Силовики викрали його з тієї ж причини, з якої був викрадений Хусейн Абу аль-Хадж.

Але парадокс полягає у словах начальника відділу освіти та її заступника на адресу делегації, яка відвідала Управління освіти і засудила дії влади і Управління освіти. Начальник відділу освіти сказала, що Хусейн Абу аль-Хадж зізнався, що він проводив відмінність між прапором Посланця Аллаха ﷺ і прапорами Сайкс-Піко! Саме тому вона перевела обох викладачів (Хусейна Абу аль-Хаджа і Аніса Хамамра) в нові школи, щоб захистити і зберегти їх життя.

З яких пір проводити відмінність між прапором Посланця Аллаха ﷺ і прапорами Сайкс-Піко стало злочином, щоб говорити «зізнався»?! Окрім того, кого ви хочете захистити? Хто загрожує життю викладачів? Ми поговорили з викладачами і учнями школи міста Хусан, і вони з повагою і любов’ю відгукувались про обох вчителів! Що стосується жителів міста, то вони шанують Іслам і прославляють його ритуали, так хто може загрожувати життю викладачів, якщо не влада та її опричники?!

Ми хочемо знати, що розлютило міністра освіти Марвана Авартані в словах про прапор Посланця а Аллаха ﷺ і що розлютило начальника відділу освіти Насрін Амр в словах про прапори і політичні кордони, які з’явились після угоди Сайкс-Піко? Можливо, слова Хусейна Абу аль-Хаджа ідуть врозріз з палестинською освітньою програмою, яка контролюється «Ізраїлем» та ЄС?

Нехай вони дадуть нам відповідь, чому в палестинській освітній програмі немає нічого про прапор Посланця Аллаха ﷺ? Чому із освітньої програми було вилучено про Халіда ібн Валіда, Салах ад-Діна, битву при Хайбарі, рішення Саада ібн Муаза про Бану Курайза? Чому були вилучені аяти про джихад на шляху Аллаха?

Чому влада не хоче донести до мусульманських дітей розуміння того, що сьогоднішні кордони серед мусульманських країн — це кордони, проведені колоніалізмом?! Чому б не розповісти дітям про те, що в англійських документах є зізнання Марка Сайкса в тому, що він несе відповідальність на неякісні ескізи арабських прапорів через те, що малював їх в поспіху?!

Чому в освітній програмі немає ані слова про те, що звільнення Байт аль-Макдіса може відбутись тільки через джихад і об’єднання Умми під головуванням одного лідера, який буде правити нею на основі законів Ісламу і поведе її до скасуванню «Ізраїлю»? Чому в освітній програмі робиться акцент на західні ідеї і цінності? Може, ви хочете знищити ісламську ідентичність, яка вказує на велич і єдність Умми?

О, народ Благословенної Палестини!

Справжній злочинець, який повинен бути притягнутий до відповідальності — це той, хто хоче позбавити дітей мусульман їх релігії і прапору Посланця ﷺ. Справжній злочинець — це той, хто прищеплює дітям мусульман пошану до кордонів і прапорів, які виникли в результаті угоди Сайкс-Піко. Справжнім злочинцем є палестинська адміністрація та її служби безпеки, які перетворились в інструмент зла для знищення народу Палестини. Вони забезпечують безпеку для західних організацій, які працюють над знесенням наших домів і вигнанням родин. Досить поглянути на те, до чого привели система освіти і освітні програми, поглянути на медіаінститути та їх роль у поширенні пороку і спотворенні цінностей, а також поглянути на інститут безпеки, який перетворився на засіб безпеки окупанта.

Те, що ви спостерігаєте сьогодні, це спільна кампанія, розгорнута владою і сіоністами проти опору. Вони сподіваються, що забезпечать прикриття злочинцям, вбивцям і крупним наркоділерам у руйнуванні суспільства і сіянні в ньому насіння розбрату.

Хусейн аль-Шейх і Джибріль Раджуб заявили, що зброя не ділиться на звичайну і на зброю опору, це — зброя, і т.п. Але як тоді щодо зброї злочинців, вбивць і торговців наркотиками? Чому влада та її служби безпеки не направляють кампанію проти злочинців, вбивць і кримінальних авторитетів, які пропагують наркотики?

Дайте відповідь, чому ви заарештували Хусейна Абу аль-Хаджа і Аніса Хамамра? Може, ви зробили це заради тих, хто виступає проти носіїв Ісламу у містах Західного берегу?! Що стосується агентів і вбивць, то їх руки розв’язні, щоб поширювати порочність в країні!

Шановні судді!

Ваша місія — встановити справедливість і дотриматись прав пригноблених. Ми очікуємо, що ви не станете знаряддям у руках корумпованої влади. Хіба це не є злочином, порочністю, підкоренням диктату несправедливих служб безпеки, які вороже ставляться до Ісламу і носіїв заклику? Хто-хто, а ви більше усіх знаєте про їх порочність, так чому ви прикриваєте їх злочини?

Ми питаємо суддю Віфлеємського суду: чому Ви відмовляєтесь звільнити Хусейна Абу аль-Хаджа? Який злочин він скоїв, щоб тримати його під вартою до мити написання цієї статті? Заклики до єдності мусульман — це злочин? Хіба можна говорити про стяг Посланця Аллаха ﷺ — злочин? Хіба говорити про роль Англії і Франції в розділенні ісламського світу — це злочин? Хіба говорити з учнями про роль агентів в розділенні мусульман — злочин?

Чому б усім вам не поглянути на злочини міністерства освіти проти наших дітей? Хіба воно не підкоряється диктату ворогів Ісламу і не змінює учбові програми, щоб віддалити наших дітей від їх релігії і прищепити їм західні цінності? Хіба ви не бачите, що мета усього цього — оберігати окупацію наших земель і увіковічити її існування? Хіба ви не бачите, що відбувається навколо вас? «Ізраїль» розростається як восьминіг, а президент цього незаконного утворення об’являє про свої релігійні свята в мечеті пророка Ібрахіма, і це має небезпечні наслідки для Ель-Халіля. Хіба ви не розумієте, хто дозволив подібне «Ізраїлю», хто надав йому можливість розширювати будівництво своїх поселень скрізь? Хіба Палестинська адміністрація не здійснює координацію своєї безпеки з «Ізраїлем»? Хіба сьогоднішні правителі мусульман не є ручними агентами?

О, народ Благословенної Палестини!

Палестинська адміністрація, маріонеткові правителі, сіоністське утворення, Америка і колонізатори обурені підйомом Ісламу і ведуть боротьбу з його закликом. Тому підвисьте свій голос перед цими людьми і гучно проголосіть, що ваш прапор — це прапор Посланця Аллаха ﷺ, а також, що ви є частиною Ісламської Умми. Продовжуйте наповнювати гнівом серця ворогів Ісламу наданням допомоги релігії вашого Господа за допомогою діяльності по встановленню Халіфату, який встановить владу Ісламу, покладе край впливу колонізаторів і звільнить Палестину.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ ٤ بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«В той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він — Могутній, Милосердний» (30:4,5).

 

Хізб ут-Тахрір/Палестина
26 Джумада ас-сані 1443 р.х.
01.12.2021 р.

Головне меню