«А вони хитрували своїми хитрощами,але у Аллаха усі їх хитрощі, нехай навіть від їх хитрощів і гори пересувалися б»(Сура «Ібрахім, айат 46)

Бангладеш
Друкарня

Учора (3 липня 2011 року) уряд Хасіни арештував літнього члена Хізб-ут-Тахрір, профессора Доктора Шейха Тавфіка. За день до цього під час демонстрації, на якій закликали до усунення Шейх Хасіни та демократичної системи, а також до відновлення Халіфату, було арештовано іще 23 члена та активіста Хізб-ут-Тахрір.

Партія викрила антиісламську політику Шейх Хасіни та її підпорядкованість невірним язичникам-імперіалістам. Імпульс демонстрації поширюється скрізь по країні та однозначно похитнув трон Хасіни,вбивці мусульман-офіцерів, лояльного агента США, Британії та Індії, що явно прослідковується у її квапливому наказі арештувати доктора Тавфіка. Вона вважає, що це допоможе стримати Хізб-ут-Тахрір.  

Вона повністю втратила відчуття. Хіба вона не бачить, що у світі є багато тиранів, які перебувають у відчаї від невдалої спроби примусити замовчати послідовників Хамзи, голови шахідів? Хіба вона не бачить Каддафі та Башар аль Асада, які тремтять від ревіння Ісламської Умми, не зважаючи на їх брутальний геноцид? Хіба вона не бачить того, як м’ясник Узбекистану,єврей Карімов, з’їхав з глузду у своїх спробах зупинити Хізб-ут-Тахрір? У своєму божевіллі він арештовує, піддає тортурам, калічить та вбиває членів партії Хізб-ут-Тахрір кожного дня, але це не здійснило хоча б незначного ефекту на зріст та розширення впливу та діяльності партії.

وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِنْ كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ (إبراهيم

«А вони хитрували своїми хитрощами,але у Аллаха усі їх хитрощі, нехай навіть від їх хитрощів і гори пересувалися б»(Сура «Ібрахім, айат 46)

Шейх Хасіна повинна зробити з цього урок допоки не пізно, до того, як Хізб-ут-Тахрір отримає допомогу (нусрат) від хороброї мусульманської партії Бангладеш та встановить Халіфат. Коли ця неминуча подія стане реальністю, Хасіна та її послідовники не зможуть знайти місце, щоб сховатися, як змогли сховатися подібні до неї Бен Алі та Мубарак.  

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Вілаят Бангладеш.
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір в Бангладеш
№ : 1432-08/02
03 Шабан, 1432 Хиджри
04-07-2011

Головне меню