Хізб-ут-Тахрір організував маніфестацію сьогодні з вимогою усунути правління Хасіни та демократичну систему,а також з вимогою відновити Халіфат

Бангладеш
Друкарня

Останній четвер (20 червня 2011р.) був днем 28 Раджаб 1432 р. по хіджрі,який закінчив 90 рік життя ісламської Умми без Халіфату,після його розвалу 28 Раджаба 1342 р. (3 березня 1924р.) з боку Британії, голови хрестоносців того часу.

Сьогодні відбулася велика маніфестація, влаштована Хізб-ут-Тахрір, у якій взяли участь 1000 осіб. Учасники вимагали усунення правління Хасіни та демократичної системи, а також повернення до ісламської системи правління. Метою маніфестації було також виразити протест у наступному:

 

усуненню принципу «повна віра та надія на Аллаха», згодно за яким діє уряд із конституції.

антиісламська політика уряду

встановлення американо-індійської гегегмонії над мусульманським військом Бангладеш.

співпраця з американською фірмою ConocoPhillips,що є зневагою до національних інтересів.

мерзотний план з передачі сотень акрів кордонів до рук язичницької ворожої країни Індія

Демонстрація розпочалася у Boijoynagar та закінчилась перед національною мечеттю Байт-уль-Мукаррам. Двоє членів Хізб-ут-Тахрір виступили з промовами. Ті, хто виступали, сказали, що мусульмани повинні скасувати демократичну систему та відновити Халіфат. Перший доповідач сказав, що віра мусульман зобов’язує їх виражати протест проти антиісламської політики уряду Шейх Хасіни  та її підпорядкованість невірним язичницьким імперіалістичним державам – США, Британії та Індії. Другий доповідач навів незаперечні ісламські докази щодо обов’язку для мусульман відновити Халіфат та сказав, що Халіфат є єдиним щирим та уповноваженим головуванням для Умми, який здатний вирішувати багато різноманітних проблем країни та здатний протистояти Америці, які є сьогодні лідером хрестоносців, а також Британії та Індії.

Информаційний Офіс

Хізб-ут-Тахрір

Вілаят Бангладеш

№ : 1432-08/01

01 Шабан, 1432 р. Хiджри

02-07-2011

Головне меню