Хізб-утТахрір, вілаят Бангладеш, об’являє про громадську зустріч та демонстрацію 13 серпня у Мактангоні, Дакка

Бангладеш
Друкарня

Хізб-ут-Тахрір/Вілаят Бангладеш буде проводити громадську зустріч та демонстрацію за встановлення системи правління, заснованої на Корані – Халіфаті- о суботі 13 серпня 2011 року опівдні у Мактангоні, Дакка.

Партія закликає мусульман приєднатися до цієї події, яка буде проводитись у священному місяці Рамадан, місяці, у якому був ниспосланий священний Коран. Аллах ﷻ ниспослав Коран з метою встановлення заснованої на ньому системи правління.

إِنَّا أَنزَلْنَا إِلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ لِتَحْكُمَ بَيْنَ النَّاسِ بِمَا أَرَاكَ اللَّهُ وَلاَ تَكُنْ لِلْخَائِنِينَ خَصِيمًا (النساء: 105).

 «Ми ниспослали тобі писання в істині, щоб ти міг судити серед людей так, як показав тобі Аллах» (4:105) 

Нынешние правители Бангладеш продажные лицемеры, которые должны быть отстранены от власти.

 

Сьогоднішні правителі Бангладеш продажні лицеміри,які повинні бути усунені від влади.

Вони не захищають Ісламську акъиду: Минуло майже два тижні ,а уряд Хасіни не заарештував многобожника Шанкара Бісваша,який образив Пророка ﷺ. Якщо б мусульманин назвав би батька Шейх Хасіни «козлом» то обов’язково був би заарештований,його б катували та покарали б. Але її уряд мовчить та проявляє бездіяльність по відношенню до цього многобожника, у той час як він сказав те саме про нашого Пророка ﷺ. Хасіна та її уряд сказали про те, що вони не мають іману та надії на Аллаха ﷻ, коли внесли поправки до конституції,а один з її міністрів відкрито оголосив «Я не мусульманин».

О благородна Умма Мухаммада ﷺ !!!!!!! Скільки іще ви будете дозволяти цим агентам держав невір’я та багатобожжя правити вами? Насмілився б цей многобожник  образити Пророка ﷺ, якщо б держава була керована системою Къурана – Халіфатом?

Вони встановили  панування США та Індії над військовими: Хасіна брала участь у вбивстві військових офіцерів. Вона приязно прийняла командуючого армією многобожників. Вона звільнює з армії тих офіцерів,які вимагають захисту національного суверенітету та вимагають Ісламу. Вона робить усе це і навіть більше,щоб забезпечити панування США та Індії над мусульманською армією Бангладеш. Невже дивно те,що їй сняться жахливі сни від страху перед  військом? І виключно через цей страх, а не через страх перед опозицією,вона єдиноосібно відмінила тимчасову систему,не дивлячись на незгоду з боку лідерів навіть своєї партії та членів комітету з переглядання конституції. З її постійно повторюваних слів зрозуміло,що єдиною причиною такого рішення є «запобігання неконституціонному захвату влади».

О мусульмани!!! Наше військо у руках Шейх Мірзафор Хасіни у небезпеці. Встановіть правління Къураном,встановіть державу Халіфат для усунення панування США та Індії та утворення сильної армії.

Вони обмежили національний суверенітет: Уряд Хасіни нехтує національним суверенітетом від дозволення транзиту до передачі контролю над деякими межуючими з Індією регіонами. Її міністри навіть не бачать нічого поганого, щоб назвати країну «буферною та транзитною державою». Які іще докази,що свідчать про зраду Хасіни та її уряду, потрібні?

О мусульмани!!! Бангладеш – це земля ісламської Умми та кожна п’ядь цієї землі повинна бути захищена. Ані Хасіна, ані Халеди не зможуть виконати цей обов’язок. Тільки Халіфат може захистити суверенітет,територію та гідність країни.

Вони передають національні ресурси імперіалістичним грабіжникам: Подібно до того,як кожна п’ядь землі належить Ісламській Уммі,їй також належать кожний кубічний метр газу та кожний барель нафти цієї землі. Посланець Аллаха ﷺ заборонив передачу ресурсів до  приватних або іноземних  кампаній. Для Хасіни,яка не піклується навіть про честь Пророка ﷺ, Його накази та заборони нічого не означають. Навпаки вона дослухається до наказів свого пана- Америки.

Але,о мусульмани!!! А як же ви? Невже ви будете нехтувати хадісом Пророка ﷺ та будете мовчати, коли уряд має справу з імперіалістичними компаніями нехтуючи Ісламом та національними інтересами?

О мусульмани!!!  Давайте працювати над усуненням агентів невірних та многобожних країн, а також над встановленням Халіфату в ім’я захисту ісламської акъиди,захисту суверенітету країни, захисту ресурсів Умми та усунення панування США та Індії,а також в ім’я побудування сильного війська та єднання ісламської Умми. Відповідайте на заклик Аллаха та Його Посланця ﷺ, виповніть обов’язок,якого вимагає ваша віра та приєднуйтесь до публічної зустрічі та демонстрації тисяч мусульман.

Информаційний офіс Хізб-ут-Тахрір
Вілаят Бангладеш.
Информаційний офiс
Хізб-ут-Тахрір в Бангладеш
№ : 1432-08/03
26 шаъбана 1432 хиджри
27-07-2011

Головне меню