Тисячі підтримують привселюдну зустріч та мітинг, що організував Хізб-ут-Тахрір 13 серпня

Бангладеш
Друкарня

Повідомлення про привселюдну зустріч та мітинг, організований Хізб-ут-Тарір 13 серпня опівдні у Муктадоні, у повному розпалі. Сьогодні Хізб організував привселюдні промови у мечетях у столиці Дацці так само  як і у  Читтагонзі та Силхеті.

Ті, хто виступили, закликали мусульман приєднатися до боротьби по усуненню агентів невірних та політеїстичних країн, закликали усунути уряд Хасіни та встановити систему правління Корану, державу Халіфат для захисту гідності Пророка ﷺ, захисту суверенітету країни та її ресурсів,усунення панування США та Індії та створення сильного війська, а також для об’єднання ісламської Умми.

 

Розповсюдження флаєрів: О п’ятниці 29 липня 2011р. партія розповсюдила флаєри поряд із великими мечетями у Дацці так само як і в  інших містах. Після цього на протязі останнього тижня тисячі флаєрів були розповсюджені у менших мечетях, на базарах, магазинах та інших місцях міста.

Стікери: Члени,активісти та підтримуючі партії розклеїли тисячі стікерів про зустріч, що організується у людних місцях по всій країні на протязі минулої неділі.

Зустрічі з людьми: Члени партії та активісти також зустрічаються та приймають участь у результативних дискусіях з людьми усіх верств суспільства, сюди входять регіональні лідери, бізнесмени, інтелігенція, вчителі та імами.

Усе це закликане спонукати тисячі мусульман приймати участь у заході, який вони назвали «необхідністю часу». Люди виражають свою недовіру та ненависть по відношенню до неспроможності уряду Хасіни арештувати та наказати двох многобожників, Шанкара Бісваша та Мадонн Мохан Даша, які намагалися образити Пророка ﷺ. Також людям не подобається, що їх уряд повністю підкорюється невірним політеїстичним країнам США, Британії та Індії. Очевидно те, що суверенітет, ресурси та військо мусульман дорогі для народу країни. Більш того, вони несуть ісламську акиду у своїх серцях, а любов до Пророка ﷺ не має меж. Мусульмани Бангладеш підтримують цю акцію,подібно до того, як тисячі підтримували та приймали участь  у мітингах, закликаючи до Халіфату та протестуючи проти ображання Пророка ﷺ в європейських газетах та бангладешській газеті  Prothom Alo.

Інформаційний офіс

Хізб ут-Тахрір у Бангладеш.

№ : 1432-09/01

5 Рамадана, 1432 Хиджрiй

05-08-2011

Головне меню