Викрадення членів Хізб-ут-Тахрір урядом Пакистану

Бангладеш
Друкарня

За останній місяць 4 члени Хізб-ут-Тахрір у Пакистані були викрадені урядовими спецслужбами.

1.Імран Юсуфзаі, заступник офіційного представника Хізб-ут-Тахрір у Пакистані, бухгалтер та батько двох дітей. Він був викрадений 12 липня в Ісламабаді, коли прямував на зустріч з журналістом.

2.Хаян Хан, член Хізб-ут-Тахрір, програміст, нещодавно одружився. Був викрадений 13 липня в Равалпінді, по дорозі на роботу.

3.. Усама Ханіф, член Хізб-ут-Тахрір, інженер зв’язку та батько однієї дитини. Був викрадений 21 липня в Ісламабаді по дорозі до роботи.

4.Доктор Абдуль Къаюм, член Хізб-ут-Тахрір, відомий хірург-стоматолог із Рахім Яр Хану. Був викрадений вночі 27 липня, а його 11- річна донька, яка була з ним, була залишена у його машині після викрадення батька.

Усі четверо незаконно залишаються під арештом та їх місцезнаходження невідоме. Будь-яка інформація про них недоступна.

Хізб-ут-Тахрір/Вілаят Бангладеш закликає вас передати дане повідомлення від імені народу Бангладеш вашому уряду:

«160 мільйонів жителів Бангладеш категорично засуджують викрадення членів Хізб-ут-Тахрір урядом Пакистану. Ці дії уряду антиісламські, антигуманні, злочинні, низькі та жорстокі.

Мусульмани Бангладеш знають Хізб-ут-Тахрір як щиру свідому політичну партію, що постійно самовіддано та рішуче розкриває зрадництво правителів Пакистану, зокрема те, що пов’язано зі змовою уряду з Америкою у їх війні проти Ісламу. Мусульмани Бангладеш  також розуміють, що ці викрадення членів  Хізб-ут-Тахрір відбуваються через успіх партії у мобілізації народу Пакистану проти змови громадянського та військового керівництва з Америкою в їх операції в Абботабаді. Ця операція була агресивною дією, яка дуже підірвала суверенітет Пакистану.
Окрім того, Хізб-ут-Тахрір працює над тим, щоб мусульмани побажали жити згідно з ісламською системою. Мусульмани Пакистану однозначно заявили про своє бажання жити згідно  з Ісламом з моменту створення Пакистану і з того часу неодноразово висували цю вимогу. Мусульмани Бангладеш знають, що Хізб-ут-Тахрір керує мусульманами у Пакистані у їх боротьбі за відновлення Халіфату, у якому вони зможуть жити згідно з Ісламом.

Отож, мусульмани Бангладеш твердо впевнені, що репресії по відношенню до Хізб-ут-Тахрір з боку уряду Пакистану відбуваються через те, що партія стоїть на боці Ісламу, Умми та суверенітету Пакистану. Тому ми вимагаємо негайного визволення викрадених членів Хізб-ут-Тахрір та повного припинення усіх репресивних заходів по відношенню до Хізбу з боку уряду Пакистану».

Хізб ут-Тахрір/Вілаят Бангладеш
№ : Pk160811
16 рамадана 1432 хиджрій
16 серпня  2011

Головне меню