Хізб-ут-Тахрір влаштував акцію проти морських навчань США у Бенгальській затоці

Бангладеш
Друкарня

Хізб-ут-Тахрір провів акцію протесту у подвір’ях різних мечетей Даккі, Читагонгу та Сілжету проти морських навчань США у Бенгальській затоці. Останньої неділі ( 19 вересня 2011р.) флот США розпочав проведення 8-денних навчань під назвою «CARAT».

Виступаючі під час акції заявили, що США є ворожою державою та закликали мусульман виразити свою незгоду з домінуванням США над мусульманським військом Бангладеш. Америка враховує стратегічне розташування Бангладеш як важливий елемент у своєму плані для регіону. Ці морські навчання та так звана співпраця у безпеці є нічим іншим як злісними намірами Америки підкорити мусульман таким чином, щоб  вона могла здійснити свій стратегічний план у регіоні. Ось що сказано у телеграмі американського посла у Бангладеш Моріарті 19 січня 2010р.: « Збільшення морського потенціалу Бангладеш та придатність флотів США та Бангладеш для проведення спільних операцій є головною метою США. Збільшення морського потенціалу та забезпечення сумісності посилить здатність США у забезпеченні вільного пароплавства  по стратегічним маршрутам в Індійському океані та Бенгальській затоці».

Усе це показує, наскільки Америка непорушна у своєму хрестовому поході проти світанку Ісламу у світі взагалі, та у регіоні зокрема. Таким чином, американська присутність у регіоні є частиною її плану з недопущення відновлення Халіфату у Бангладеш, Пакистані або Індонезії, де заклик Хізб-ут-Тахрір до Халіфату отримав сильну підтримку народів та партія близька до досягнення своєї мети. Америка чудово розуміє, що повернення Халіфату буде початком її кінця та кінця її хрестового походу проти мусульман з метою домінування у світі.

Виступаючі закликали мусульман виступити з протестом проти підкорення уряду Америці та працювати над відновленням Халіфату. Також вони закликали володарів сили відмовитися від співучасті з колоніальними політиками та військовими. Якщо не зупинити Америку негайно та рішуче, вона захопить ініціативу та нанесе велику шкоду Уммі. Аллахﷻ попередив мусульман: 

إِن يَثْقَفُوكُمْ يَكُونُوا لَكُمْ أَعْدَاءً وَيَبْسُطُوا إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ وَأَلْسِنَتَهُم بِالسُّوءِ وَوَدُّوا لَوْ تَكْفُرُونَ

«Якщо вони зустрінуть вас, то будуть вам ворогами та простягнуть до вас свої руки та язики зі злом, та хотіли б вони, щоб ви стали невірними».(60:2)

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Вілаят Бангладеш
№ : 1432-10/1
25 шавваля, 1432 г. хiджры
23-09-2011

Головне меню