О, мусульмани! Виступіть проти викрадень, арештів та звільнень щирих офіцерів армії з боку зрадниці Хасіни,яка отримує директиви від США та Індії

Бангладеш
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

О, офіцери війська! Усуньте Хасіну, вбивцю ваших братів та встановіть Халіфат, щоб врятувати себе та Умму від поневолення США та Індією.

 Дорогі мусульмани, Хізб-ут-Тахрір випустив для вас прокламацію, щоб повідомити вам новини щодо очікуваної зради проти вашої ісламської армії. Протягом останніх тижнів та місяців зрадниця Хасіна за вказівкою ворогів, невірних та многобожників, США та Індії, викрадала, арештовувала та звільняла щирих офіцерів у лавах озброєних сил, які стоять на боці Ісламу, країни та її національних інтересів. Десятки видатних офіцерів стали жертвами урядових зачисток у війську. Звіти про це оприлюднювалися у печатних та електронних ЗМІ. Як вам відомо, усього лише місяць після вступу до влади Шейх Хасіна та її найближчі помічники брали співучасть з Індією у звірячому вбивстві військових офіцерів у Пілкхані 25-27 лютого 2009 року. Після цього Хасіна звільнила з армії тих офіцерів, які казали про співучасть уряду з Індією у цій бійні.

Хасіна зайняла таку жорстку позицію по відношенню до війська, а це є явним виступом проти мусульман, через свою безмежну відданість своїм господам. Американці при співучасті з Індією привели її до влади.  У американців є план по недопущенню виникнення у регіоні (Пакистан, Бангладеш, Індонезія та Малайзія) ісламського Халіфату та стриманню Китаю.  Через це США віддають перевагу стратегічному співробітництву з Індією з метою збереження своєї могутньої присутності у регіоні. На цьому тлі, подібно до того як це відбувається у Пакистані, уряд, опозиція та деякі особистості у військовому керівництві Бангладеш використовуються як агенти поміж цими обома країнами задля досягнення своїх довгострокових завдань, які мають на меті розв’язування рук Індії. Це полегшить Індії завдання об’єднатися зусиллями з Америкою задля втілення у життя свого плану: запобігання поверненню Ісламу та стримання Китаю. Вони працюють над усуненням усіх перешкод, які є перед запровадженням цього плану та усунуть будь-кого, хто викриває або каже про цей злісний план. Саме через цю причину видатні офіцери нашого війська були жорстоко вбиті у Пілкхані із схвалення Хасіни. Саме це стало причиною того, що Хасіна заборонила Хізб-ут-Тахрір та дотримується відносно нього політики жорстких репресій. А зараз вона здійснює повномасштабну зачистку війська від офіцерів, які стоять на боці Ісламу, суверенітету країни та її безпеки.

О, мусульмани !
 
Якщо Америка та Індія, а також  їх віддана служниця Хасіна набудуть успіху у втіленні цього зловісного плану, ви перетворитесь на  націю рабів, яка буде слугувати примхам та бажанням невірних та політеїстичних націй, які вестимуть вас до загибелі як у цьому житті, так і у наступному. Нема кращих слів, які описували б цей стан, аніж слова Аллаха ﷻ:

إِنْ يَثْقَفُوكُمْ يَكُونُوا لَكُمْ أَعْدَاءً وَيَبْسُطُوا إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ وَأَلْسِنَتَهُمْ بِالسُّوءِ وَوَدُّوا لَوْ تَكْفُرُونَ

 «Якщо вони випадково зустрінуться з вами, то вони виявляться вашими ворогами, будуть шкодити вам своїми руками та язиком та захочуть, що ви стали невірними»
(60:2) 

Хізб-ут-Тахрір закликає вас негайно зайняти рішучу та жорстку позицію проти злочинної політики уряду по зачистці війська. Не пристало вам стояти, мовчки, перед майбутньою загрозою, яка обіцяє вам підкорення забаганкам та бажанням невірних та політеїстичних націй. Аллах ﷻ описав вас у священному Корані як найкращу та провідну націю:

كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنْ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ

 «Ви є кращою зі спільнот, яка з’явилася на благо людства, що велить коїти схвалене, утримуючи від несхваленого, віруючи в Аллаха».
, 3:110)

О, щирі офіцери у мусульманському війську Бангладеш!

У тій бійні Хасіна та її хазяїни вбили видатних офіцерів, у яких вони побачили перепону для нормалізації стосунків з індійським військом. Зараз вони працюють над тим, щоб усунути решту з вас, яка не визнає над собою домінування многобожників. Через це вашим невідкладним обов’язком є приготування та використання усієї своєї сили задля протистояння загрозі вашій безпеці та безпеці інституту, який є джерелом ваших гордощів, так само як ви повинні протистояти загрозі безпеці цієї ісламської землі. Хізб-ут-Тахрір закликає вас виконати наступний ряд дій:  

По-перше: Треба скинути сьогоднішній правлячий режим та негайно усунути Хасіну від влади. Це під силу вам і тільки вам. Найменша відстрочка у цьому або звернення до іншого шляху дає час та можливість вашим ворогам розробити зловісні плани та засоби задля нанесення шкоди вам та Уммі.

По-друге: Усунення сьогоднішнього режиму та Хасіни не повинно бути реакційним. Навпаки, скасування повинно бути здійснено задля справжної зміни, якої вимагає ісламська ідеологія. Як мусульмани ви не маєте права втілювати будь-яку іншу ідеологію, окрім Ісламу. В іншому випадку, ваші вчинки будуть марними. Аллах ﷻ каже:  

وَمَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الإِسْلاَمِ دِينًا فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنْ الْخَاسِرِينَ

 «Від того, хто шукає іншу релігію, окрім Ісламу, це ніколи не буде прийнято,і  в Останньому житті він опиниться серед тих, хто зазнав поразки» (3:85) 

Зміна в ісламському розумінні – це повне та ґрунтовне усунення нинішньої системи правління, а не лише Хасіни. Не існує жодного політичного лідера, жодної політичної партії, йдеться мова про правих, лівих або центристів, які не були б рабами Америки або Індії. Система невір’я – це фабрика, яка породила Хасіну. Халіда також належить цій системі, і вона також як і Хасіна, пристрасно бажає слугувати США та Індії. Тому не дайте можливості встановити марних тимчасових правителів та перехідні уряди замість тих, які ви скинете. Ви повинні усунути демократичну систему, у якій превалюють імперіалісти ґрунтовно, щоб позбавити AL-BNP та їх союзників можливості повернутися до влади.
   
По-третє: Надайте Нусрат (матеріальну підтримку) Хізб-ут-Тахрір, щоб він передав владу щирим та усвідомленим політикам, які встановлять державу Халіфат. Хізб-ут-Тахрір – це щира та усвідомлена партія, яка приведе систему правління згідно до Корану та Сунни. І цією системою правління є Халіфат.  Іслам не дозволяє демократичного, диктаторського, військового або будь-якого іншого уряду. Аллах ﷻ каже:

وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ فَأُوْلَئِكَ هُمْ الظَّالِمُونَ

«Ті ж, які не приймають рішень згідно до того, що ниспослав Аллах, є беззаконниками» (5:45) 

Отож, коли ми закликаємо вас скинути уряд Хасіни, ми не закликаємо вас узяти владу до своїх рук. Обов’язком  військових є не  правління. Навпаки, вашим обов’язком є битися та захищати Іслам та мусульман. Відповідно до цього, ми закликаємо вас передати владу щирим та усвідомленим політикам, які встановлять державу Халіфат.
   
Держава Халіфат, яка буде керувати вами та Уммою, викине США, Індію та їх союзників з Бангладеш. Не залишиться жодної можливості для ворогів-імперіалістів (невірних або многобожників) задля здійснення будь-якого впливу на політиків країни. Ми хочемо запевнити вас, що усунення впливу Індії, поруч  із збереженням нормальних стосунків з США є смертельною небезпекою. Насправді, США, Британія та інші західні  імперіалісти є справжньою причиною проблеми. Без їх активного втручання Індія не мала би змоги отримати і найменших можливостей, які вона отримала при Хасіні. Більше того, Аллах ﷻ забороняє мусульманам брати до союзників будь-яку ворожу націю невірних, йдеться мова про Америку, Британію, Індію або про будь-яку іншу націю. Поруч з цим, усі ці імперіалістичні нації мають свої зловісні плани стосовно військових та громадянських осіб нашої країни. Отож, наша політика по відношенню до США, їх партнерів та союзників, повинна бути добре обміркованю. Хізб-ут-Тахрір вже розробив проект цієї політики.
 
Держава Халіфат зробить цю країну опорним пунктом для перетворення на глобальну супердержаву. І це здійсниться шляхом забезпечення основних потреб нації та вирішення довгострокових проблем, які є перед людством, таким як зубожіння, безробіття та індустріалізація країни, формування сильного війська, яке стане могутньою військовою силою, а також об’єднання ісламської Умми. Хізб-ут-Тахрір прийняв для себе з Ісламу думки рішення та політику задля досягнення цієї мети. 

Деякі з вас можуть сказати, що це є за межами ваших можливостей , бо ми маленька нація. У якості відповіді на це дозвольте нам навести у приклад нашого Пророка Мухаммада (с.а.в.), який виступив проти двох супердержав свого часу –римлян та персів, і це тоді, коли він був у більш гіршому матеріальному стані, аніж ми сьогодні. Більше того, сьогодні США та Захід стикнулися з багатьма економічними, соціальними та політичними кризами, а також з кризою у сфері безпеки. І вони перебувають зараз не у такому стані, щоб бути у змозі протистояти Уммі джихаду, яка вступила до нової ери пробудження, яке розпочалося у подіях арабської весни. З іншого боку, ми абсолютно впевнені, що зможемо протистояти США та їх союзникам, якщо ви надасте матеріальну підтримку, яку ми вимагаємо від вас, подібно до того як ансари (р.а) надали підтримку Пророку (с.а.в.). Отож, покваптеся надати її, допоки не стало запізно!

О, щирі офіцери!

Як ви можете сидіти, склавши руки, у той час як Хасіна править над вами, глузуючи після вбивства ваших офіцерів? Ви – військо ісламської Умми. Ваші предки відкривали території за територіями, щоб встановити справедливість Ісламу у світі. Їх боялися вороги, і до них доброзичливо ставилися народи. Це ваша слава історія. Чому ж після цього ви змирилися з тим, що вас вбивають, викрадають, арештовують та звільняють ці презренні правителі?
 
О, офіцери!

Поверніть собі почуття честі, скиньте Хасіну за її зрадництво проти вас та мусульман цієї країни. Ми нагадуємо вам щодо двох обов’язків, які ви взяли на себе. Ваша перша угода, яку ви уклади з Аллахом ﷻ як мусульмани, полягає у тому, щоб поклонятися Йому як Єдиному Божеству та втілювати релігію, яка була ниспослана Ним, у своїх життєвих справах. А інша угода – це ваша угода солдата, коли ви поклялися захищати Умму. Отож, виконайте ці дві угоди та надайте Нусрат (підтримку) Хізб-ут-Тахрір таким чином, щоб ми були у змозі встановити Халіфат, який стане вашим єдиним щитом та щитом народу. Мухаммад (с.а.в.) сказав:
   
 «Воістину, імам (халіф) – це щит, яким ви захищаєтесь та яким ви б’єтесь» (Сахіх Муслім, хадіс №1841)

Наше останнє звернення до вас – це слова Аллаха ﷻ: 

وَسَارِعُوا إِلَى مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّمَاوَاتُ وَالأَرْضُ أُعِدَّتْ لِلْمُتَّقِينَ

«Прагніть до прощення вашого Господа та Раю, ширина якого дорівнює небесам та землі, який уготований для богобоязливих» (3:133)

Хізб ут-Тахрір Вілаят Бангладеш
13 сафар 1433 г. Хиджри                                    
7 січня я 2012 Міляді

Головне меню