Зрадниця Хасіна повинна бути відсторонена від влади за спільну з США та Індією змову проти мусульманського війська Бангладеш

Бангладеш
Друкарня

Сьогодні Хізб-ут-Тахрір влаштував громадські виступи у мечетях по усій країні після п’ятничної молитви, у яких доповідачі закликали людей виступити з протестом проти змови уряду Хасіни по підкоренню мусульманського війська Бангладеш  Америці  та Індії. Доповідачі визначили наступне:

Хасіна прийшла до влади завдяки Америці при підтримці Індії. У Америки є план по запобіганню повернення ісламського Халіфату у регіоні та стриманню Китаю. З цією метою Америка віддає перевагу стратегічній співпраці з Індією, таким чином, щоб зберегти сильну присутність у регіоні та підсилити свою хватку над мусульманськими країнами регіону.  Ці обидві ворожі країни використовують уряд, опозицію та частину військового керівництва Бангладеш у якості агентів для досягнення своїх довгострокових завдань,які дозволять розв’язати руки Індії. Це буде сприяти об’єднанню сил Індії та Америки для втілення свого плану по запобіганню повернення Халіфату та стриманню Китаю.  Вони працюють над тим, щоб усунути усі перепони, які є перед цим планом та примусити замовкнути усіх, хто викриває їх наміри.  Саме через це видатні офіцери війська були вбиті у Пілкхані при сприянні Хасіни. Саме через це Хасіна заборонила Хізб-ут-Тахрір та використовує політику жорстких репресій проти партії. А зараз вона веде політику повномасштабної зачистки війська шляхом викрадень, арештів та звільнення офіцерів, які стоять на боці Ісламу, суверенітету та безпеки країни.
 
Доповідачі закликали щирих офіцерів у війську негайно відсторонити Хасіну та усунути існуючий правлячий режим та передати владу до рук партії Хізб-ут-Тахрір, яка є щирою та усвідомленою політичною партією. Хізб-ут-Тахрір встановить державу Халіфат, яка вижене США, Британію, Індію та їх агентів з Бангладеш. Халіфат зробить цю країну опорною точкою перед становленням глобальної супердержави. А це досягається шляхом утамування основних потреб людей та вирішення довгострокових проблем, які є перед ними, такими як зубожіння, безробіття, індустріалізація економіки, формування війська у якості могутньої та розвиненої бойової сили, а також об’єднання усієї ісламської Умми.

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
у Бангладеш
№ : 1433-02/1
26 Сафар, 1433 Хиджрий
20-01-2012

Головне меню