Хасіна приховано дозволила американським військам спеціального призначення бути присутніми у країні

Бангладеш
Друкарня

Хасіна приховано дозволила американським військам спеціального призначення бути присутніми у країні,  тим самим надавши своєму  коллабораціонізму у війні проти Ісламу нового огидного виміру.

За думкою Адмірала Роберта Вілларда, командуючого тихоокеанським флотом, під час слухань у конгресі 1 березня 2012 року, Хасіна отримала згоду на присутність у Бангладеш американських сил спеціального призначення.  Цим самим, Хасіна, терорист № 1 у Бангладеш, надала своєму коллабораціонізму у війні проти Ісламу з Америкою, яка є терористом № 1 у світі, нового огидного виміру. Хасіна, на чиїх руках кров офіцерів-мусульман, приховано дозволила бути присутніми у країні американським солдатам , чиї руки забагнені кров’ю мусульман з усього світу, для того, щоб вони могли викрадати та вбивати мусульман Бангладеш.  Саме цією діяльністю знайшли свою славу американські війська спеціального призначення і такий опис точно виявляє суть їх роботи. Вони є фахівцями по скоєнню найжорстокіших терористичних актів у світі. Достатньо подивитися на злочини Раймонда Девіса та інших американських оперативників по відношенню до наших братів у Пакистані. Так  чому Хасіна дозволяє їм діяти у країні, того часу як вона сама заявила, що її уряд не може гарантувати безпеку людей у своїх оселях від мілких злочинців? Як вона збирається захищати людей віх цих глобальних надихачів найжорстокіших терористичних актів?

Більше того, яку користь отримає від цього країна та озброєні сили? Абсолютно жодної. Бо інакше Хасіні не потрібно було б приховування факту їх присутності. Стосовно ж американців, то у них ясна мета та інтереси, яких вони намагаються досягти, і вони відкрито заявили про це своєму народові. Їх мета виявляється із заяв адмірала. Вони будуть готувати військових до боротьби з тероризмом. Для Америки це означає лише одне – приєднання військових до їх війни проти Ісламу та участь у боротьбі, викраденнях та вбивстві своїх братів по вірі. Це те, що Америка буде однозначно виконувати, подібно до того, як вони роблять це у Пакистані. І будь-який офіцер, який відмовляється брати участь у  цьому, буде викрадений, заарештований, усунутий з посади або вбитий. Достатньо у якості доказу просто згадати вбивства у Пілкхані, а також триваючу зачистку озброєних сил та  вбивство 24- офіцерів силами НАТО у Пакистані.

По-друге, адмірал заявив: «Південна Азія у цілому представляє велике стратегічне значення для США, а важливість співпраці у сфері безпеки для командування тихоокеанського флоту збільшується день у день». На простій мові це означає план США по недопущенню відновлення Халіфату та утримання Китаю, частина якого є повне підкорення Бангладеш своєму впливу.  

О, мусульмани! Аллах ﷻ каже:

إِن يَثْقَفُوكُمْ يَكُونُوا لَكُمْ أَعْدَاءً وَيَبْسُطُوا إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ وَأَلْسِنَتَهُم بِالسُّوءِ وَوَدُّوا لَوْ تَكْفُرُونَ

 «Якщо вони випадково зустрінуться з вами, то вони виявляться  вашими ворогами, будуть шкодити вам своїми руками та язиками і захочуть, щоб ви стали невірними». (60:2)

Чи будете ви чекати того дня, коли американські солдати прийдуть на вашу землю та почнуть мочитися на ваших померлих? Прийміть заходів, допоки не стало запізно. Хасіна коїть зрадницькі дії проти вас одне за одним, явно або приховано.  

О, щирі офіцери в озброєних силах!

Ви маєте матеріальну міць, яка здатна припинити зраду Хасіни. Простягніть руку допомоги, усуньте від влади Хасіну та її режим, допоможіть Хізб-ут-Тахрір в установленні Халіфату, до того як американці та їх партнери- многобожники простягнуть свої руки у змові проти вас та Умми. Інакше з вас спитає Аллах Судного Дня за невикористання своїх сил  задля усунення величезного Мункара (гріха), усунення якого є обов’язком кожного мусульманина!

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір у Бангладеш
№ : 1433-04/1
11 Раби ус-Сани, 1433 р.х.
04-03-2012

Головне меню