Хасіна та Халеда безсоромно змагаються за титул відданих слуг Моді

Бангладеш
Друкарня

Як тільки стало ясно з повідомлень ЗМІ, що у п’ятницю, 16 травня 2014 року, Нарендра Моді став лідирувати на виборах в Індії, Халеда Зія поквапилась надіслати йому привітальну телеграму за допомогою Високої комісії Індії. Пізніше того самого дня Хасіна послідувала її прикладові. Це був свого роду один-нуль на користь Халеди, тому Хасіна обійшла її у змаганні, зателефонувавши йому і привітавши удруге! Трохи опісля, Халеда повторила приклад і також зателефонувала йому. Шейх Хасіна у телефонному режимі запросила Моді відвідати Бангладеш і вважати його своєю «другою оселею», немовби країна є її власністю, успадкованою від її батька. Згідно з повідомленнями ЗМІ, вона також незабаром спрямує делегацію, щоб переконати Моді у тому, що її уряд слугує індійським інтересам найкращим чином.

Будь-яка людина, що володіє хоч якоюсь політичною поінформованістю, знає передісторію цієї гонитви у привітанні Моді. За даним суперництвом не стоїть проста ввічливість. Скоріш це пов’язане з переважаючою нестабільною політичною ситуацією в країні, де баланс силової політики досі не урегульований і тому усі політичні альянси конкурують між собою, щоб продати себе іноземним державам в обмін на перебування при владі чи досягнення її. Добре відомо, що уряд Хасіни покладався на підтримку партії «Індійський національний конгрес», оскільки вони обидві є британськими агентами. Тепер із поразкою даної партії, вона непокоїться про своє майбутнє при владі, у той час як Халеда, ймовірно, бачить збільшення своїх шансів на повернення до влади, тому що БДП та БНП є агентами Америки.

Ми звертаємося до Хасіни та Халеди зі словами Аллаха ﷻ:

((الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَيَبْتَغُونَ عِنْدَهُمْ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا.بَشِّرْ الْمُنَافِقِينَ بِأَنَّ لَهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا))

«Потіш звісткою про болісні страждання лицемірів, які беруть своїми помічниками і друзями невіруючих замість віруючих. Невже вони хочуть набути могутність з ними, якщо могутність цілком притаманна Аллаху?» (Ан-Ніса: 138-139).

Нам більше нічого сказати про них, нехай вони візьмуть із цього урок, якщо вони володіють хоча б найменшим бажанням повернутися на Прямий шлях.

Однак, ми хочемо прояснити для людей ісламський погляд відносно взаємовідносин з Індією – Індією, яка вбиває і калічить наш народ. Індією, яка утримує нашу частину води з ріки Тиста і багатьох інших рік… Взаємовідносини Ісламської держави з Індією не є відносинами дружби, не кажучи вже про відносини підкорення, які переслідують правителі-агенти на протязі десятиліть. Ісламська держава Халіфат буде ставитися до Індії як до ворожої держави і буде працювати над її поверненням під ісламське правління, як це було раніше. А також Ісламська держава покладе рішучий кінець індійській агресії проти ісламської Умми не лише у Бангладеш, але й у Кашмірі та Пакистані. Ми закликаємо народ відмовитися від режиму Авамі-БНП, у якого немає і краплі сорому у своєму раболіпстві перед імперіалістами та ворожими державами, і закликаємо встановити Халіфат для виконання пророкування Посланця Аллаха ﷺ у своєму хадісі:

«يغزو الهند بكم جيش يفتح الله عليهم حتى يأتوا بملوكهم مغللين بالسلاسل يغفر الله ذنوبهم، فينصرفون حين ينصرفون فيجدون ابن مريم بالشام»

«Група з вас покорить Індію, Аллах відкриє її (Індію) для них, поки її правителі не будуть закуті в ланцюги; а коли вони будуть повертатися назад (з Індії), отримавши від Аллаха пробачення своїх гріхів, вони знайдуть Ісу ібн Марьям у Сирії».


Інформаційний Хізб ут-Тахрір у Бангладеш
https://www.facebook.com/PeoplesDemandBD
21 Раджаб 1435 р.х.
20.05.2014
Ref: 1435-07/03

Головне меню