Для того, щоб запобігти індійському плану по зміненню русел річок, Бангладеш повинен мобілізувати армію під головуванням Праведного халіфа!

Бангладеш
Друкарня

Уряд Нарендри Моді в Індії проголосив про те, що втілення проекту по переносу води, у тому числі– із великих річок, таких як Брахмапутра та Ганг, у райони, схильні до посухи, є першочерговою задачею індійського уряду у справжній час.

Індія рішуче має намір у найкоротші строки реалізувати проект, який включає будівництво 30 каналів для перекинення води та з’єднання 37 річок, що викличе гуманітарну та сільськогосподарську катастрофу у Бангладеш, і перша фаза цього плану почнеться у найближчий час. Про це агентству «BBC» на минулому тижні повідомила міністр водних ресурсів Ума Бхарті.

Цей катастрофічний проект по зміненню русел та послабленню найбільших річок Азії – Ганга та Брахмапутри – викличе серйозні наслідки для 100 мільйонів людей у Бангладеш, які знаходять засоби до існування завдяки цим річкам. Через попередню політику Індії деякі із річок у Бангладеш вже стали маловодними. Цей жахливий проект не лише зменшить рівень води у річках Бангладеш, таких як Тіста, Джамуна та Падма, але і призведе до іще більш жахливих наслідків у пресловутому регіоні дамби Фаракка, яка вже давно стала одним із проклять Індії проти нас.

О мусульмани Бангладеш!

Скільки ви будете терпіти зрадництво світських правителів із «Націоналістичної партії» та партії «Авамі Ліг» та їх ницість перед індійськими ворогами?! Ці політики – віроломні зрадники, які стоять за нашими спинами і діють лише у благо нашого ворога заради своїх тронів?! Нам відомо, як ваш гнів до індуських ворогів вже готовий вирватися із ваших сердець , також ми знаємо, як ви засмучені світськими правителями. Ми щиро радимо вам не боятись вимагати звіту від правителів за їх політичні ігри з Індією, а також відкинути індійські змови проти вас! Ця політична криза є справою рук ворогуючої з вами країни, і вона не припиниться без сильної Ісламської Держави.

О мусульмани!

Ваша віра зобов’язує зайняти рішучу позицію, а саме – докласти усіх сил та діяти разом з Хізб ут-Тахрір заради встановлення другого Праведного Халіфату за методом пророцтва. І лише тоді ви зможете покласти край злодіянням держави язичників, надати йому урок та вибити із голови намовляння Шайтану!

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Бангладеш
18 Шаъбан
25.05.2016

Головне меню