Нові плітки, що розпускає режим проти Хізб ут-Тахрір, приречені на поразку

Бангладеш
Друкарня

На минулому тижні (або біля того) уряд та деякі ЗМІ звели брехню на Хізб ут-Тахрір, ідучи у цьому шляхом іудеїв – покривати правду брехнею заради того, щоб ввести людей в оману.

Режим заявив, що Хізб ут-Тахрір, у програмі якого нема насильницьких дій, тепер почав операції по вбивству! Але ми говоримо, що люди ніколи не визнають брехні режиму, тому що вони знають правду про Хізб і про те, що той жодного разу не коїв актів насильства. Люди не наївні, щоб не розуміти брехні режиму.

Вони чудово знають, що Хізб ут-Тахрір не веде фізичної боротьби, тому що зобов’язався абсолютним чином іти шляхом Посланця Аллаха ﷺ на своєму шляху до змін, який не включає актів насильства. Люди відреагували на заяви режиму ясним чином, коли гаряче відповіли на заклик Хізб ут-Тахрір 17-го червня. Насправді, саме успіх цієї кампанії по заклику і штовхнув режим до брехливого звинувачення. Коли Хізб ут-Тахрір почав кампанію по заклику, уряд почав заарештовувати його членів та підтримуючих . Але кампанія усе одно пройшла добре. Потім прийшло 17-е червня, і Хізб ут-Тахрір звернувся до людей, а сотні головорізів із служб безпеки не змогли його зупинити . І тому уряду залишилось лише опуститися до тієї брехливої новини у надії заплутати розуми людей. Але, як ми і сказали, люди відкинули цю дезінформацію, і тому нема необхідності пояснювати наш заклик, наш метод і наші способи.

У нас є декілька слів на адресу робітників ЗМІ – тих самих, хто допомагає уряду поширювати брехливу інформацію про Хізб ут-Тахрір, працюючи рупором режиму. Ми закликаємо їх утриматися від брехні, особливо – у цей священний місяць Рамадан.

Звернення до щирих працівників ЗМІ! Ми звертаємось до вас через ваш Іслам, у той час, коли ви тримаєте піст у цей благородний місяць. Ми нагадуємо вам слова Посланця Аллаха ﷺ:

وَرَغِمَ أَنْفُ رَجُلٍ دَخَلَ عَلَيْهِ رَمَضَانُ ثُمَّ انْسَلَخَ قَبْلَ أَنْ يُغْفَرَ لَهُ

«Горе людині, яка зустріла Рамадан, і їй не було надано прощення» (передали ат-Тірмізі, Ахмад та Хакім).

Чому ви тонете у помилках у місяць прощення та милості? Ми звертаємось до вас як ваші брати заради Аллаха, пропонуючи вам залишити це грішне діло, залишити брехню та обман, щоб не виявились марними ваші пости та намази Судного Дня. Якщо ви не приєднаєтесь до заклику Ісламу і не станете йому допомагати, то від нього нічого не убуде, навіть якщо ви надасте проти нього допомогу уряду.

Що ж стосується самого уряду, то про нього ми говоримо наступне:

1. Це – слабкість його особистостей та підкорення секуляризму. Раніше ми вже говорили у нашому зверненні, що Америка та секуляристи стоять за усіма підпільними вбивствами, про що знає уряд, підкорений їм, і він ніколи не встає проти них. Члени уряду стоять перед ними по стійці смирно, у той час як перед простими людьми вони поводять себе зарозуміло, вдаючись до брехні проти щирих членів Хізб ут-Тахрір.

2. Таким є політичне та ідейне банкрутство уряду перед обличчям Хізб ут-Тахрір. Уряд поводить себе немов лідери курайшитів, які обрушили на сподвижників Посланця Аллаха ﷺ усі репресії та пропаганду замість того, щоб відкрито боротися проти Ісламу на ідейному рівні. Для того, щоб відкинути ісламський заклик, їм було досить відповісти на заклик Аллаха ﷻ та вигадати суру, подібну до тих, що у Корані. Але вони не могли цього зробити. Так само обстоїть справа і з урядом . Чому члени уряду або його прибічники не чинять опір Хізб ут-Тахрір за допомогою надання альтернативи тому, що пропонує Хізб ут-Тахрір Уммі? Чому вони не використовують саме у такому руслі свої ЗМІ та інші засоби, які знаходяться у їх руках? Якщо вони так не вчинять, – а вони так ніколи не вчинять, – то це буде означати, що вони не мають сили на відкриту ідейну боротьбу, тому що у них взагалі нема на це здатності!

Нехай цей уряд помре від своєї злоби через те, що він продовжує свої брудні справи та продовжує дотримуватись брехні! Ми і надалі будемо продовжувати роботу по несенню заклику нашого Господа! Іслам переможе! Заклик Ісламу правдивий, він зруйнує брехню, з дозволу Аллаха!

بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْبَاطِلِ فَيَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ

«Проте Ми кидаємо істину у брехню, і та розбивається та зникає» (21:18)

Прес-служба Хізб ут-Тахрір/вілаят Бангладеш
18 Рамадан 1437
23.06.2016

Головне меню