Минула половина десятиріччя, але уряд Хасіни досі не усвідомив, що арешти, переслідування та розстріли не діють на Хізб ут-Тахрір

Бангладеш
Друкарня

У п’ятницю, 5 грудня 2014 р., у містах Дакка і Читтагонг були заарештовані одинадцять членів і активістів Хізб ут-Тахрір.

Арешт був здійснений у момент роздачі листівок, виданих партією 13 Сафара 1436 р.х., що відповідає 5 грудня 2014р. за григоріанським календарем. Що відбувається з Хасіною і її урядом?! Репресії проти Хізбу тривають ось вже на протязі п’яти років, але уряд ніяк не хоче зрозуміти, що арешти, переслідування і розстріли є марними засобами у боротьбі проти Хізб ут-Тахрір. Уряд Хасіни заарештував кілька сотень членів і активістів партії за минулі п’ять років.

Починаючи з 2009 р. і досі, вони не наблизилися ані на йоту до того, щоб зупинити діяльність партії у справі досягнення її мети із визволення Умми шляхом встановлення ісламського правління в особі Халіфату. Скоріше, Хізб ут-Тахрір став іще сильніше і зміцнив свій вплив всередині країни. Хасіні і її приспішникам необхідно зупинити виконання своїх мерзенних вчинків, які могли б вплинути на діяльність інших партій, але не на працю Хізб ут-Тахрір. Вони не зможуть запропонувати нам більш сильну альтернативу посланню і політичній ідеології, ніж ісламська ідеологія і наше політичне послання.

Ми представляємо послання для всієї Умми, яке ми випустили у нашій листівці під назвою «О люди! Де офіцери, які зупинять вбивства людей?.. Тиран Хасіна вдалася до використання жорстких заходів, щоб змусити вас підкоритися її правлінню. Єдиним шляхом для визволення від її гніту є звернення до щирих офіцерів збройних сил з вимогою усунути її і передати владу Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату».

1. Народ відкидає правління Шейх Хасіни, тому що вона вдається до віроломних дій, а її уряд діє всупереч інтересам країни і розграбовує багатство народу, будучи не у змозі дбати про справи своїх громадян. Окрім всього іншого, її безбожний режим відчуває неприязнь до Аллаха ﷻ, Його Посланця ﷺ, а також – до всіх віруючих. Коли дії Хасіни і її уряду не завершилися успіхом, в навпаки, привели до того, що народ відмовився від неї, вона вдалася до притиснення народного обурення і жорстоких заходів, щоб змусити його підкоритися її правлінню.

2. Єдиною істиною альтернативою для народу є встановлення другого Праведного Халіфату, який здійснюватиме своє правління, співпереживаючи народові і дбаючи про нього. Халіфат стане захисником людей, а не ворогом, подібно до нинішніх тиранів.

3. Народ повинен відмовитися від нинішнього порочного правлячого режиму і зупинити цей конвеєр, який називається «вільними» і «справедливими» виборами. Саме ця прогнила демократія породила політиків, подібних до Хасіни і створила простір для їх впровадження у політику, для спотворення і розкладання її зсередини, а також для досягнення ними влади. Окрім цього, народ повинен відкинути усі форми американо-британського та індійського втручання у справи країни і протидіяти всім, хто закликає до застосування норм іноземного тиску і до участі у проведенні нових виборів.

4. Народ повинен звернутися до щирих офіцерів у збройних силах з вимогою усунути Шейх Хасіну і передати владу Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату. Спонукання щирих офіцерів до того, щоб вони перейшли на інший бік, залишили режим і встали на бік народу, є гарантованим способом для зміни режиму. Вони усунуть режим не для досягнення особистої влади, а для її передачі щирим і свідомим політикам, які побудують новий уряд на ісламській основі і проголосять Бангладеш територією Халіфату. Цих щирих політиків, які знають про те, яким чином необхідно вирішити проблеми народу згідно з Кораном і Сунною, провести індустріалізацію країни і справитися з регіональними та світовими труднощами, можна знайти лише в Хізб ут-Тахрір, а не в інших партіях, тому що комбінація щирості і глибокої поінформованості не присутня у членів інших партій, окрім Хізб ут-Тахрір.

Листівка завершується наступним закликом до щирих офіцерів у збройних силах: «О щирі офіцери, люди сили! Повернення Халіфату неминуче, воно приписане Аллахом ﷻ і незабаром буде здійснене з Його ﷻ дозволу. Однак Халіфат не спуститься до нас з небес. А тому питання не полягає в тому, чи можливе повернення Халіфату, а полягає в тому, чиїми руками Аллах ﷻ здійснить його повернення, адже Він ﷻ надав вам честь у цій справі. Хто з вас прагне бути удостоєним цієї честі? Хто з вас хоче стати тим, хто поверне ісламське правління і звільнить народ від тиранії? Хто з вас володіє необхідною хоробрістю, щоб стати захисником Ісламу і народу, якою повинен володіти офіцер? Ми знаємо, що режим навіює вам потрібні йому поняття під гаслом «Захист конституції», а також інші дурниці, які мають на увазі ніщо інше, як прояв лояльності у відношенні до режиму Хасіни. А як на рахунок прояву вірності Аллаху ﷻ, Його Посланцю ﷺ і народу? Що ви скажете відносно кровопролиття, яке вчиняється у відношенні до людей? Невже серед вас немає жодного офіцера, який би зупинив кровопролиття з боку тирана Хасіни і її приспішників? О офіцери! Дайте відповідь без зволікання, дайте відповідь на наказ Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷻ, дайте відповідь на поклик народу. Станьте тією рушійною силою, яка здійснить обіцянку Аллаха ﷻ. Усуньте Шейх Хасіну і передайте владу Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату. І тоді Він ﷻ піднесе вас і ваші родини у цьому житті і житті наступному так само, як підніс ансарів (р.а.) та їх родини».
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Бангладеш
15 Сафар 1436
07-12-2014
Ref: 1436-02/01

https://www.facebook.com/PeoplesDemandBD2

Головне меню