Хізбут-Тахрір Бангладеш організував мітинги гніву проти визнання аль-Кудсу столицею сіоністського утворення

Бангладеш
Друкарня

У Бангладеш у багатьох частинах крупніших міст Дакка та Чіттагонг пройшли мітинги гніву проти офіційного визнання американськими хрестоносцями аль-Кудса столицею нелегального утворення «Ізраїль».

В акціях, організатором яких виступила Хізбут- Тахрір, і які відбулись 8 грудня перед мечетями після здійснення п’ятничної молитви, учасники рішуче засудили відповідну заяву президента США Дональда Трампа від 6 грудня 2017 р. Виступаючі також звинуватили зрадницьких правителів арабського та мусульманського світу, які спускають з рук подібним до Трампа політикам їх витівки та ігри зі сподіваннями мусульман у відношенні благословенного аль-Кудсу.

Організатори особливо акцентували увагу на тому, що крокодилячі сльози та жалюгідні засудження з боку арабських та мусульманських правителів не зітруть із пам’яті їх півсторічні зрадництва у відношенні аль-Кудсу. З миті окупації аль-Кудсу у 1948 році і по сей день кожен акти зради та віроломства по відношенню до мусульман та чергової здачі землі наші правителі супроводжували порожніми полум’яними речами та засудженнями, які не мають ніякого толку. Навпаки, правителів мусульманських територій ніколи не турбувало звільнення аль-Кудсу.

По суті, вони завжди діяли як справжні оборонні сили «Ізраїлю», щоб зупинити просунення мусульман до сіоністського утворення. Тому для нас не стало несподіванкою, коли лідер невір’я Трамп напередодні заяви зробив низку телефонних дзвінків своїм лакеям у цьому регіоні, включаючи короля Йорданії Абдуллаха, президента Єгипту ас-Сісі, короля Саудівської Аравії Сальмана та голову Палестинської автономії Махмуда Аббаса (по матеріалам «TheGuardian» от 06.12.17). Америка їх детально поінструктувала, як краще усього справитись з лютістю та розчаруванням Умми, використовуючи для цього ораторські прийоми.

Далі, нас не здивували фальшиві слова Ердогана про те, що аль-Кудс є «червоною лінією» для мусульман. Ми питаємо цього мегаліцемера, який майстерно приховує своє зрадництво за фасадом порожньої риторики, чи не перетинає він «червоні лінії», коли робить рекордні мільярди доларів з газу та зброї, співпрацюючи з сіоністськими окупантами, які вбивають мусульман вдень та вночі? Чому лише після об’явлення про «незаконну столицю» ти заявив про те, що це «приведе о покращення дипломатичних відносин»? Нібито дипломатичні зв’язки з єврейським утворенням — не зрадництво по відношенню до мусульман і Самого Аллаху!

О мусульмани! Аль-Кудс — це земля, відкрита халіфом Умаром (р.а.), яка знов була врятована із рук хрестоносців великим полководцем Салахуддіном аль-Аюбі. Ця земля ввірена на збереження мусульманам усього світу! Дотримання цієї обітниці та істинна любов до святині аль-Кудсу означає звільнення усієї Палестини разом з аль-Кудсом від окупації сіоністів. Тому ми можемо постійно обманюватись полум’яними речами зрадницьких правителів, які абсолютно нічого не зроблять для того, щоб звільнити цю благословенну землю від невірних. Ми також не можемо бути втягнутими у даремні дебати про визнання цієї «незаконної столиці» сіоністів, а навпаки, нам варто активізувати політичну діяльність заради повернення Праведного Халіфату, єдиного здатного стерти єврейське утворення, створене західними колонізаторами.

О мусульмани! Не забувайте, аль-Кудс — майбутня столиця Халіфату, який незабаром прийде, з дозволу Аллаха, адже про це дав нам благу звістку наш улюблений Посланець ﷺ. Тому ми — Хізб ут-Тахрір — закликаємо вас: виконайте свій обов’язок, скеруйтеся разом з Хізб ут-Тахрір до встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, адже лише він здатен покласти край хаосу, який наводять невірні колонізатори у серце мусульманської землі. Пророк ﷺ сказав:

إِنَّ هَذَا الْأَمْرَ - أي الخلافة - كَائِنٌ بَعْدِي بِالْمَدِينَةِ، ثُمَّ بِالشَّامِ، ثُمَّ بِالْجَزِيرَةِ، ثُمَّ بِالْعِرَاقِ، ثُمَّ بِالْمَدِينَةِ (القسطنطينية)، ثُمَّ بِبَيْتِ الْمَقْدِسِ، فَإِذَا كَانَتْ بِبَيْتِ الْمَقْدِسِ فَثَمَّ عُقْرُ دَارِهَا، وَلَنْ يُخْرِجَهَا قَوْمٌ فَتَعُودَ إِلَيْهِمْ أَبَدًا

«Ця справа (тобто Халіфат), після мене буде у Медині, потім — у Шамі, потім — на Аравійському півострові, потім — в Іраку, потім — у великому місті (Константинополь), потім — у Байт-уль-Макдісі (тобто ааль-Кудсі). Коли буде у Байт-уль-Макдісі, то там уде центр його міці, звідки його ніхто не зможе видворити …»(Ібн Асакір).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Бангладеш
П’ятниця, 16 Рабі уль-авваль, 1439 р.х..
08.12.2017 р.

Головне меню