Уряд Хасіни, запропонувавши участь у спільних операціях кровожерливим військовим Мьянми, причетним до геноциду у відношенні рохінджа, прагне досягти нової межі зрадництва!

Бангладеш
Друкарня

 

У Мьянмі прокотилась нова хвиля геноциду мусульман під видом «операції по зачистці», приводом для якої стали напади на поліцейсько-пропускні пункти у штаті Ракхайн. Дана акція ставить на меті знищення громадянського мусульманського населення.

У цей час усе, що зміг вдіяти віроломний уряд Хасіни – це запропонувати військовим Мьянми , які коять акти геноциду, участь у спільних «антитерористичних операціях «! О понеділка, 28 серпня (2017), міністерство закордонних справ Бангладеш направило офіційну пропозицію посольству Мьянми у Дацці, виразивши зацікавленість Бангладеш у наданні допомоги армії Мьянми, яка вбиває наших братів та сестер! Цей уряд стурбований безпекою Мьянми, але не звертає уваги на тяжкий стан 1,1 мільйонів пригноблюваних у Мьянмі мусульман-рохінджа, з якими в останні декілька днів сталися неймовірні трагічні події.

Преславен Аллах! Господин Посланець ﷺ попередив нас про цих правителів, коли сказав:

«سَيَأْتِي عَلَى النَّاسِ سَنَوَاتٌ خَدَّاعَاتُ يُصَدَّقُ فِيهَا الْكَاذِبُ وَيُكَذَّبُ فِيهَا الصَّادِقُ وَيُؤْتَمَنُ فِيهَا الْخَائِنُ وَيُخَوَّنُ فِيهَا الْأَمِينُ وَيَنْطِقُ فِيهَا الرُّوَيْبِضَةُ قِيلَ وَمَا الرُّوَيْبِضَةُ قَالَ الرَّجُلُ التَّافِهُ فِي أَمْرِ الْعَامَّةِ»

«Безперечно, перед судним Днем наступить період омани. Будуть довіряти брехуну, та звинувачувати у брехні правдивого, і довіряти віроломному, і звинувачувати у віроломстві надійних та чесних, і буде говорити рувайбіда». Люди спитали: «А що таке рувайбіда?» Він відповів: «Жалюгідна людина, яка розмірковує про що-небудь важливе та доленосне для усіх (їй буде довірено правити, і вона буде говорити від імені народу)» (Ахмад, Абу Маджа).

І дійсно, рувайбіда Хасіна продемонструвала своє потворне обличчя, відмовившись від переслідуваних мусульман рохінджа, охоче простягнувши свої руки для співпраці з м’ясниками із армії Мьянми.

З минулого четверга (24/08/2017) кровожерливі бірманські солдати разом з ракхінськими буддійськими терористами, озброєними мечами, мачете та пістолетами , продовжують нападати на безвинних мирних жителів рохінджа,головним чином, жінок та дітей Тисячі рохінджа тепер стали бездомними та піймані у пастку, перебуваючи у човнах у нейтральних водах ріки біля кордонів Бангладеш. Ті, хто уникнув переслідувань, що підсилилися, розповідали про жах, що практикується армією режиму та міліцією. Чоловікам зав’язують очі та вишукують у ряд для того, щоб вбити перед членами їх родин. Маленьких дітей, навіть немовлят, затоптують, заколюють або кидають в озера. Нема міці та сили ні у кого, окрім Аллаха! Щоб усугубити ситуацію, військові Мьянми стріляють із мінометів та кулеметів у біглих громадянських осіб, коли ті, побоюючись кривавої розправи, намагаються перетнути кордон на шляху у Бангладеш.

І коли мусульмани рохінджа втікають із пекла Мьянми у надії укритися у Бангладеш, віроломний уряд цієї країни наказує своїм прикордонним силам повернути їх у це пекло або витіснити їх у Бенгальську затоку. Тим, кому вдасться дібратися до Бангладеш, не дозволяється пересуватись далі по території країни. З минулої суботи (26/08/2017) майже 3000 рохінджа висадились на березі Бангладеш тільки для того, щоб бути безсоромно оточеними прикордонною службою Бангладеш (ПСБ). Не вдовольнившись цим зрадництвом, уряд Хасіни тепер пропонує спільні операції з силами Мьянми, щоб допомогти їм у їх вбивствах!

Але, преславен Аллах, стає очевидним чітке відсторонення Умми на місцях від зрадницького уряду Хасіни. Коли цей уряд наказав прикордонній службі не проявляти співчуття до рохінджа, місцеві жителі, які самі живуть впроголодь, простягають руку допомоги своїм братам та сестрам, надаючи їжу, воду та інші життєво важливі предмети побуту [TheDaillyStar, 27 серпня 2017]! У черговий раз ця дилема з рохінджа довела, що почуття Умми прямо протилежні тому, до чого прагнуть наші правителі. Почуття братерства, тобто єдності Умми, перевершує усі штучні ідеології , які намагаються нав’язати нам лідери наших національних держав.

О, щирі офіцери-мусульмани в армії Бангладеш! Прислухайтесь до прохання ваших братів та сестер Аракану! Не затуляйте свої вуха, щоб не чути їх крик по допомогу, у той час, як ваш правитель вирішує зрадити їх! Дійсне рішення даної кризи знаходиться у ваших руках, і ми не маємо на увазі під цим вашу участь у мирних переговорах з кровожерливою армією Мьянми. Ми швидше хотіли б нагадати вам про ваш обов’язок організуватись перед щирим та хоробрим керівництвом Хізб ут-Тахрір, щоб відновити державу Халіфат та виступити на Мьянму, щоб привести її у благословенний притулок Халіфату. Безпорадні нещасні мусульмани рохінджа продовжують показувати нам те, якою ж дешевою стала мусульманська кров після того, як був усунутий захисник ісламського світу, держава Халіфат у 1924 році. Нав’язування нам проклятої системи національних держав обмежило нас невеликою територією , на якій інформація про тяжкий стан рохінджа пролітає коло ваших вух, адже інакше до справжньої миті , безперечно, з’явився б серед вас подібний Мухаммеду бін Касіму для порятунку мусульман Аракану. У той час, як саме ви є володарями влади, як може цей зрадницький режим штовхати безпорадних мусульман у руки буддійських м’ясників і навіть пропонує допомогти їм у їх вбивствах?

Невже наказ нашого Посланця ﷺ не спонукає вас до дії?

«الْمُسْلِمُ أَخُو الْمُسْلِمِ لَا يَظْلِمُهُ وَلَا يُسْلِمُهُ...»

«Мусульманин є братом іншого мусульманина, тому він не повинен пригноблювати його, і не повинен передавати його пригноблювачу.»  [Аль-Бухарі].

Побійтесь Аллаха і не сидіть без діла, коли ваших братів та сестер вбивають посеред білого дня ! Стережіться того дня, коли вас кинуть у Джаханнам за вашу бездіяльність, у той час, коли ваш правитель-тиран відправляє ваших братів та сестер мусульман назад до м’ясників! Ми нагадуємо вам,офіцери, що саме Халіф завжди захищав честь мусульман, повністю ігноруючи географічні кордони.

Ми, «Хізб ут-Тахрір», також закликаємо усіх вас, о мусульмани Бангладеш, виступити та вжити дієвих заходів, які зможуть покласти край стражданням мусульман-рохінджа. Ми закликаємо вас брати участь у політичній боротьбі з Хізб ут-Тахрір за відновлення Халіфату за методом Пророцтва. Тільки при благословенному Халіфаті ми знов можемо бути єдиними, сильними та захищати гідність, честь та добробут мусульман у різних регіонах, у тому числі мусульман-рохінджа. Бідні мусульмани Бангладеш, які живуть у прикордонних районах, роблять усе від себе залежне, допомагаючи своїм братам та сестрам рохінджа. Що стосується тих мусульман, які живуть у внутрішніх регіонах та містах Бангладеш, то ви також повинні зіграти свою роль – використати свої зв’язки всередині армії , що упевнити їх у тому, що вони повинні врятувати позбавлений громадянства народ рохінджа; примусити їх зрозуміти, що істинне рішення усіх страждань мусульман полягає в об’єднанні під керівництвом обіцяного Аллахом Халіфату.

Нам досить Аллаха, і Який чудовий цей Попечитель та Хранитель.

[وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ]

«Аллах неодмінно допомагає тому, хто допомагає Йому. Воістину, Аллах - Всесильний, Могутній»  [22:40]

Інформаційний офіс Хізб-ут-Тахрір
/Вілаят Бангладеш
7 Зуль-хіджа 1438 г.х.
29.08.2017

 

Головне меню