Конференція ОІС «Ісламські цінності в ім’я сталого миру, солідарності та розвитку»

Бангладеш
Друкарня

Поруч з прихильністю капіталізму та демократичній системі, які суперечать Ісламу, є явним обманом.

5–6 травня 2018 року у Дацці відбулась 45-я сесія Ради міністрів закордонних справ країн-членів Організації Ісламської співпраці (ОІС). Темою конференції була: «Ісламські цінності в ім’я сталого миру, солідарності та розвитку». Конференція завершилась 39-ю пунктами декларації, особливу увагу було приділено «звільненню Єрусалиму» та глибокій стурбованості страждань рохінджа.

Недивно,що їх заява — це не більше аніж порожні слова та нахабна рішучість слідувати резолюціям ООН відносно проблем Палестини та рохінджа!Справа у тому, що «лідери» ОІС вірно служать своїм хазяям — колонізаторам, вони постійно обманюють Умму, щоб вона підкорилась їх хазяям. Їх роль полягає у здійсненні резолюцій ООН, які схвалюють вбивство мусульман в усьому світі та сприяють західним країнам у грабуванні багатств Умм. Хоча у неї досить сил, щоб врятувати життя пригноблених мусульман в Аракані та Палестині, проте Організація Ісламської співпраці, будучи підрозділом ООН, завжди зраджує Умму. Сама ж ООН керується Америкою та іншими ворогами Ісламу, які за допомогою неї прагнуть укріпити свою політику та досягти реалізації своїх планів.

Вивчаючи 40-річну діяльність ОІС, жодна людина зі здоровим глуздом не буде покладатись на те, що та звільнить Палестину або покладе край стражданням рохінджа. Незважаючи на те, що лідери ОІС критикували «Ізраїль» на саміті у Дацці, але як би парадоксально це не виглядало, вони визнали сіоністське утворення через свою прихильність резолюціям ООН, які захищають «Ізраїль» з самого початку його існування. Незважаючи на те, що із історії відомо, що ООН менше усього піклується про мусульман, проте, тим не менш, ОІС продовжує закликати мусульман довіритись ООН, апелюючи тим, що її країни є членами ООН. У той же час ми не бачили значного втручання ООН у захист мусульман Аракану.

Таким чином, акцент на важливість співпраці між ООН та ОІС з боку ісламських «лідерів» є спробою зберегти маску, яка приховує потворну реальність західного колоніалізму у країнах мусульман. На саміті у Дацці ми розглянули пропозицію уряду Шейх Хасіни про включення Індії в ОІС у якості спостерігача за реформами організації — це явна змова, яка дозволить мушрікам Індії розширити вплив над країнами мусульман. Це зміцнить дружбу Індії з Америкою, яка дозволить їй переслідувати свої інтереси в Афганістані і на Близькому Сході. Ми не були обмануті протестами уряду Пакистану — агента Америки, який насправді полегшив Америці панування в Афганістані та дозволив Індії переслідувати свої інтереси там.

О мусульмани, будьте пильні та обережні! Ми — Хізб ут-Тахрір/Бангладеш — хочемо зазначити той факт, що ОІС забуде виступати перепоною  для Умми, щоб та не усвідомила необхідності у щирому політичному керівництві, яке об’єднало б усіх мусульман. Мусульманам забороняється ділитись більше ніж на одну державу або одного правителя, Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِذَا بُويِعَ لِخَلِيفَتَيْنِ فَاقْتُلُوا الآخَرَ مِنْهُمَا

«Якщо байат буде даний двом халіфам, то останнього із них вбийте» (Муслім).

Це — наказ мусульманам об’єднуватись під одним лідером та однією державою.

Лозунг саміту у Дацці — «Ісламські цінності в ім’я сталого миру, солідарності та розвитку», але ми знаємо,що неможливо дотримуватись цінностей Ісламу, не втілюючи його у повному виді. Обговорювати цінності Ісламу, при цьому приймаючи гнилі ідеї капіталізму та демократичної системи — це явний обман по відношенню до Умми. Зараз стало ясно як світло сонця, що головною причиною нинішніх проблем мусульман є відсутність єдиної системи правління, тобто відсутність Халіфату, адже лише він здатний захистити Умму у будь-якій точці світу. У той же час єдина мета ОІС — зберегти нав’язані західні думки, а саме — тримати Умму розділеною на національні країни під різними прапорами. Захід завжди буде використовувати ОІС,щоб утиснути зростання політичного Ісламу і не дати мусульманам об’єднатись під затишком одного халіфа. «Сталий світ, солідарність та розвиток» не може гарантувати група агентів, які пропагують західний порядок денний під гаслами Ісламу,лише щире керівництво Другого Праведного Халіфату може втілити це у реальності, піклуючись про справи Умми згідно з законами Ісламу.

السُّلْطَانُ ظِلُّ اللهِ فِي الأَرْضِ، فَمَنْ أَكْرَمَهُ أَكْرَمَهُ اللهُ، وَمَنْ أَهَانَهُ أَهَانَهُ اللهُ

«Султан (халіф) — тінь Аллаха на землі, той, хто вшановує його, того вшанує Аллах, а той, хто зневажає його, того зневажає Аллах» (Байхакій).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Бангладеш
Четвер, 24 Шабана 1439 р.х.
10.05.2018 р.

Головне меню