Америка святкує відкриття посольства в окупованому аль-Кудсі

Бангладеш
Друкарня

Єдиним, хто прожене євреїв із окупованого аль-Кудса, буде армія Другого Праведного Халіфату

14 травня 2018 р. під час масових протестів уздовж Сектора Газа та «Ізраїлю» «ізраїльські» окупаційні сили вбили принаймні 60 палестинців (у тому числі 8-місячну дівчинку), і більше 2700 людей отримали поранення. Це трапилось, коли неозброєні палестинці протестували проти 70-ї річниці окупації Палестини сіоністами. Саме у цей день Америка офіційно перенесла своє посольство із Тель-Авіва в окупований аль-Кудс, щоб поглузувати над мусульманами та принизити їх. І усі ці звірства та приниження відбуваються на очах у так званих «правителів» мусульманського світу.

На протязі останніх 70-ти років роль правителів арабського світу була відзначена зрадництвом та змовою проти палестинців, і усе це триває і по сей день. Для виду вони пускають фальшиві сльози суму та породжують порожні заяви. Після різанини 14 травня єдина реакція на це була з боку правителя однієї із наймогутніших армій у світі — президента Туреччини Ердогана. Його реакцій була у виді брехливої промови, у якій він заявив, що «Ізраїль» є терористичною державою, а руки злочинця Нетаньяху окрашені мусульманською кров’ю. Потім із Туреччини був вигнаний посол «Ізраїлю» (на якийсь час)! Він говорить це, хоча може легко розчавити сіоністів на протязі декількох годин своїми могутніми військовими силами. Він нічого не сказав про використання євреями турецького порту для імпорту нафти, і він ніколи не заявитьм про скасування багатомільйонної енергетичної угоди з «Ізраїлем» (Туреччина є восьми по величині торговим партнером «Ізраїлю»), не говорячи вже про те, що він ніколи не відправить своїх військових для звільнення аль-Кудса.

Лицемірні правителі мусульман обрали невіруючих своїми друзями. Наприклад, коли Сектор Газа занурений у вогонь, Єгипет виступає з «засудженням» різанини, але при цьому продовжує свою блокаду Сектора Газа через закриття прикордонного контрольно-пропускного пункту у місті Рафах. І це недивно, адже Абдуль-Фаттах ас-Сісі є близьким партнером «Ізраїлю». Проте вони забули, що Аллах приготував істинну відплату на їх злочини:

بَشِّرِ ٱلۡمُنَٰفِقِينَ بِأَنَّ لَهُمۡ عَذَابًا أَلِيمًا  ١٣٨ ٱلَّذِينَ يَتَّخِذُونَ ٱلۡكَٰفِرِينَ أَوۡلِيَآءَ مِن دُونِ ٱلۡمُؤۡمِنِينَۚ أَيَبۡتَغُونَ عِندَهُمُ ٱلۡعِزَّةَ فَإِنَّ ٱلۡعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعٗا

«Обрадуй звісткою про болісні страждання лицемірів, які беруть своїми помічниками та друзями невіруючих замість віруючих. Невже вони хочуть набути могутності з ними, якщо могутність цілком притаманна Аллаху?» (4:138,139).

О, щирі офіцери армії  Бангладеш! Ми із Хізб ут-Тахрір нагадуємо вам, що ви не можете мовчати, коли на ваших очах відбуваються такого роду звірства та пихатість з боку євреїв. Сьогодні лідери мусульманського світу відмовились від свого обов’язку звільнити аль-Кудс, внаслідок чого це лягло на ваші плечі. Тепер ви повинні позбутися від цього прозахідного режиму, щоб почати джихад проти сіоністського утворення. І не спробуйте навіть на хвилину подумати про те, що проблема Палестини — це проблема арабів! Ні, і іще раз ні, це — проблема усієї Умми, у житті якої ви граєте важливу роль, адже ви — володарі сили. Ми хочемо нагадати вам хадіс Посланця Аллаха ﷺ:

مَثَلُ الْمُؤْمِنِينَ فِي تَوَادِّهِمْ وَتَرَاحُمِهِمْ وَتَعَاطُفِهِمْ مَثَلُ الْجَسَدِ إِذَا اشْتَكَى مِنْهُ عُضْوٌ تَدَاعَى لَهُ سَائِرُ الْجَسَدِ بِالسَّهَرِ وَالْحُمَّى

«У своїй любові, милосерді та співчутті по відношенню один до одного віруючі подібні одному тілу: коли одну із його частин уражає хвороба, усе тіло відгукується на це безсонням та температурою» (Муслім).

Знайте, ті, хто сьогодні помирає від рук сіоністів, є вашими братами та сестрами по вірі. Ви повинні розуміти, що єдиною перепоною перед вами стоять штучні кордони національних держав та їх прозахідні правителі. О, офіцери, ви повинні пам’ятати, що аль-Кудс належить усій Уммі, що він був відкритий Умаром ібн аль-Хаттабом, потім був звільнений від хрестоносців Салах ад-Діном, тепер же настав ваш час!

О, офіцери, хіба не кров Салах ад-Діна тече у ваших венах? Він звільняв аль-Кудс від бруду хрестоносців у такі ж дні Рамадану у 682р.х.! Так підіть по його стопам, звільніть аль-Кудс у цей Благословенний місяць! Ми знаємо, що ви жадаєте джихаду на шляху Аллаха, звільнити аль-Кудс, тому надайте допомогу Хізб ут-Тахрір — Хізбу, який має мужність та рішучість, який здатен мобілізувати вас, щоб ви надали допомогу своїм братам та сестрам!

وَمَا لَكُمۡ لَا تُقَٰتِلُونَ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ وَٱلۡمُسۡتَضۡعَفِينَ مِنَ ٱلرِّجَالِ وَٱلنِّسَآءِ وَٱلۡوِلۡدَٰنِ ٱلَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَآ أَخۡرِجۡنَا مِنۡ هَٰذِهِ ٱلۡقَرۡيَةِ ٱلظَّالِمِ أَهۡلُهَا وَٱجۡعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ وَلِيّٗا وَٱجۡعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ نَصِيرًا  ٧٥

«Чому б вам не битися на шляху Аллаха та заради слабких чоловіків, жінок та дітей, які говорять: «Господь наш! Виведи нас із цього міста, жителі якого є беззаконниками. Признач нам від Себе покровителя та признач нам від Себе помічника»?» (4:75).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Бангладеш
П’ятниця, 2 Рамадана 1439 р.х.
№ 09—01 /1439
18.05.2018 р.

Головне меню