Відсутність Халіфату — причина, по якій трапились масові вбивства у Новій Зеландії

Бангладеш
Друкарня

Демонстрації з закликом до щирих військових офіцерів надати допомогу Хізб ут-Тахрір у встановленні Халіфату

22.03.2019 Хізб ут-Тахрір у Бангладеш після п’ятничного намазу провів демонстрації у різних мечетях міст Дакка, Чіттагонг, Сілхет. Метою демонстрацій було вираження протесту проти звірського вбивства мусульман у Новій Зеландії і звернення до щирих офіцерів у наданні підтримки Хізб ут-Тахрір у встановленні Другого Праведного Халіфату. У ходах взяли участь ті,хто прийшов на п’ятничний намаз.

О, мусульмани, цей звірський злочин проти мусульман у Новій Зеландії не є окремим інцидентом, навпаки, це — прямий результат десятирічної ненависті і ворожнечі до мусульман з боку колоніального Заходу та його гнилих ЗМІ,що є фактично новим хрестовим походом проти Ісламу, і це ясно простежується у 74-сторінковому маніфесті вбивці, де він закликав інших послідувати його прикладу і почати:

— тероризувати мусульман,

— вбивати їх без усілякого жалю і розділення між дітьми, жінками і старими. На його зброї були написані історичні події Хрестових походів проти Халіфату. Очевидно, що це вбивство вказує на багатовікову ненависть хрестоносців, вогонь якої знов розгорається на Заході і перекидається на решту регіонів.

Безумовно, відсутність Халіфату стала основною причиною,яка дозволила трапитись подібним звірствам у Новій Зеландії. Адже його відсутність дозволила мусульманським землям опинитися під невпинною агресією Заходу. Тому, у цей місяць Раджаб, ми хочемо нагадати вам, як 98 років назад, 28-го числа місяця Раджаб (3 березня 1924 р.) Англія за допомогою свого агента Мустафи Кемаля Ататюрка змогла зруйнувати щит Умми в обличчі Халіфату. Але ж Халіфат був провідною державою на протязі 1400 років, і він не дозволяв Заходу пригноблювати мусульман. Після розвалу Халіфату Захід продовжив дробити наші землі на національні держави, на чолі яких призначив своїх агентів. Далі колонізатор продовжив свою агресію не лише проти мусульманських країн, але й проти мусульман, проживаючих в усьому світі. Сьогодні ми знаходимось у положенні, коли немає ніякої безпеки для мусульман на їх же землі або де б вони не заходились.

О, мусульмани, ми із Хізб ут-Тахрір у цей місяць Раджаб бажаємо нагадати вам, що перед обличчям триваючого хрестового походу з боку Заходу та його агентів необхідна наявність Халіфату — щита Умми. Сьогодні як ніколи необхідне його існування. Адже лише халіфи захистять Умму від агресії Заходу, зробивши Халіфат сильною, провідною державою на світовій арені, під стягами якої об’єднаються мусульмани та їх армії. Саме цей шлях був обраний Аллахом для захисту крові мусульман, їх честі і майна. Саме цей шлях вселяє страх у серця наших ворогів, щоб нікому із них і у голову не приходила думка про завдання шкоди Ісламу і мусульманам.

О, мусульмани, вимагайте від щирих офіцерів скасувати нинішній прозахідний режим і надати допомогу Хізб ут-Тахрір у встановленні Другого Праведного Халіфату.

О, щирі офіцери, як довго ви будете мовчати про ці звірства проти Умми? Як довго ви збираєтесь служити цим нікчемним правителям? Адже вони займаються лише:

— підрахунком кількості вбитих мусульман,

— публікацією фотографій їх тіл у газетах,

— промовлянням порожніх слів,

— співробітництвом з Заходом у його хрестових походах,

— репресіями синів Умми.

Відкиньте цих правителів, встаньте на сторону мусульман, надайте допомогу Хізб ут-Тахрір, і тоді Халіфат поведе вас на джихад, щоб ви забезпечили безпекою своїх братів по вірі, як це зробив халіф аль-Мутасім Біллах у відповідь на заклик пригнобленої мусульманки. Адже саме так халіф захищає честь мусульманок. Сказав Посланець ﷺ:

الإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються» (Муслім).

 

Інформаційний офісу Хізб ут-Тахрір у Бангладеш
№ 20/1440
П’ятниця, 15Раджаба 1440 р.х.
22.03.2019 р.

Головне меню