Заява Хізб ут-Тахрір в Індонезії - Прослуховування Австралією офіційних осіб Індонезії (фото)

Індонезія
Друкарня

Згідно повідомленому The Guardian и Sydney Morning Herald  18 жовтня президент Індонезії Сусіло Бамбанг Юдойоно став жертвою стеження з боку австралійської служби безпеки DSD.

Дана служба прослухувала не тільки телефонні розмови Юдойоно, але також розмови його дружини Ані Юдойоно, віце-президента, міністра економіки, посла Індонезії у США Діно Патті Джалала, колишнього міністра фінансів Шрі Мульяні, яка сьогодні є керуючим директором Світового Банку, а також колишнього міністра по справах молоді та спорту Анді  Малларангенг.  
 
Подібне стеження є підступним та неприпустимим вчинком. Більше того, Австралія втягнута до вторгнення в Афганістан та Ірак спільно з США та їх союзниками. Окрім цього, австралійський уряд в обличчі прем’єр-міністра Тоні Еббота відмовився вибачитися та засудити цю помилку.
   
Ґрунтуючись на вищевикладених фактах, настав час, щоб уряд Індонезії зачинив австралійське посольство у Джакарті та зупинив їх плани по будівництву нової споруди посольства. Плани уряду на час призупинити будь-яку співпрацю з Австралією у різноманітних сферах, а також відкликання свого посла із Канберри не є достатніми. Згідно до ісламських вимог, необхідно зачинити посольство, тому що Австралія є країною, яка воює проти Ісламу та вбиває мусульман у мусульманських країнах, особливо в Афганістані та Іраку. Не можна підтримувати які-небудь дипломатичні відносини з такими країнами доти, доки вони не припинять свою ворожість.  
 
Стосовно даного питання Хізб ут-Тахрір в Індонезії поруч з іншими ісламськими організаціями заявляє наступне:

1. Ми засуджуємо шпигунство австралійської служби безпеки стосовно високопосадових осіб Індонезії. Це є проявом ворожості та явними хитрощами.

2. Ми вимагаємо він індонезійського уряду зачинити австралійське посольство та вислати його дипломатів із країни, а також припинити усі дипломатичні стосунки з усіма, хто проявляє ворожість стосовно мусульманських країн. Цей крок необхідний, щоб довести, що індонезійський уряд дійсно захищає безпеку та суверенітет країни.

3. Закликаємо усіх мусульман виступити разом для того, щоб відкинути проект американського посольства, яке несе величезну шкоду, а також для захисту суверенітету ісламських країн. Окрім цього, ми закликаємо людей працювати разом для відновлення ісламського Халіфату. Знайте, тільки Халіфат може здійснити щастя для усіх людей, тому що це обіцяно Аллахом ﷻ. Тільки Халіфат може захистити гідність та суверенітет мусульманських країн, включаючи Індонезію, з волі Аллаха.  

Хасбуналлахі ва ніъмаль вакіль, ніъмаль мавля ва ніъмаль нашір.


Офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Індонезії
Мухаммад Ісмаіл Юсанто
№  255
22 Мухаррам 1435 р.х.
19/11/2013
Hp: 0811119796 Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Фото


 

Головне меню