Індонезійські родини будуть процвітати у затінку держави Халіфат

Індонезія
Друкарня

Заява мусульманок Хізб ут-Тахрір, Індонезія: Засудження святкування Національного дню родини 2014 року

У справжній час індонезійські родини зіштовхуються з серйозними загрозами. Процвітання знаходиться далеко за межами їх досяжності, а бідність панує всюди. За даними BPS  (Бюро статистики) за 2014 рік, існує принаймні 28,5 мільйонів бідних у цій країні. Одним із наслідків бідності є те, що родини втрачають своє призначення у навчанні поколінь основним цінностям. Дане положення погіршується тим, що багато матерів вимушені працювати і тому вони позбавлені своєї основної ролі, ролі вчителів і наставників для своїх дітей. У результаті цього з’являються любителі порнографії та вільного сексу, глядачі та творці непристойних відеороликів і навіть жертви педофілії, і вони є сумними фактами, якими сповнене їх життя. Не дозволяйте руйнувати наші родини!

Припускається, що індонезійські родини усвідомлюють проблеми, що відбуваються в їх житті. Різного роду дії, здійснені урядом за допомогою парадигми економіки капіталізму т ліберальної демократії, підтвердили свою неспроможність у рішенні проблеми бідності. Фактично, вони лише створюють нові проблеми. Політика сприяння програмі планування родини (КВ) вводить в оману за допомогою рішень, відволікаючих нас від вирішення джерела даної проблеми. У відповідності з цим, політика вирішення проблем статевих злочинів за допомогою введення у шкільний курс навчання програми Репродуктивного здоров’я підлітків (Kespro) без анулювання порнографії, закриття місць локалізації проституток, змінення ліберальної програми навчання і створення контролю з боку суспільства лише зміцнює ліберальний образ життя.

Тому у черговий раз розбиті індонезійські родини є наслідком застосування світської демократії та економіки ліберальної системи. Таким чином, сподіватися на отримання вирішення багатьох родинних питань не є достатнім, оскільки ми залежимо від обіцянок наших нових лідерів. Кампанія з надання нової концепції захисту дітей як «Місто, що підходить дітям», розширення економічних прав та можливостей жінок, а також політична стратегія просування інтересів жінок не покладе кінець даній проблемі. Абсолютним рішенням є позбавлення від світської демократії та економіки ліберальних систем. Врятуйте майбутнє індонезійської родини!

Діалог національних діячів на тему захисту родини, який відбувся 14 червня 2014 у місті Сурабая, є одним зі способів засобів масової інформації для виділення ідеї вирішення родинних проблем за допомогою заповзятливих жінок-експертів з центральних та багатьох інших регіонів Індонезії. У зв’язку з цим, мусульманки з Хізб ут-Тахрір в Індонезії заявляють:

1.    Способом створення процвітаючої індонезійської родини є застосування політичної системи Халіфату та ісламської економічної системи за допомогою зміщення демократичної та економічної ліберальної системи.

2.    Ісламський Халіфат здійснить всебічну систему захисту для родин. Ісламська економічна система зробить їх процвітаючими, ліквідує бідність, гарантує розподіл прибутків, створить область роботи для чоловіків і не надасть правління природними ресурсами іноземним державам, у результаті чого не будуть дорогими комунальні послуги. Халіфат ніколи не впроваджуватиме гріховні програми, такі як: розширення економічних прав та можливостей жінок, постійна контрацепція у вигляді стерилізації жінок і чоловіків, заборона на ранні шлюби тощо.

3.    Халіфат буде також постійно визначати характер навчально-освітньої програми, а також надасть батькам необхідний капітал для навчання покоління. Халіфат цілком ліквідує порнографію, проституцію, алкогольні напої, розповсюдження наркотиків, а також буде захисником від нападу руйнівної іноземної парадигми та культури.

4.    Халіфат буде застосовувати суспільну інформаційно-комунікаційну систему, сповнену виховальною атмосферою, і захистить віру усієї родини, громадян держави Халіфат.

За допомогою виконання системи індонезійські родини досягнуть щастя і процвітання. Так давайте боротися за повернення Ісламського Халіфату, відповідаючи на наказ Аллаха, шляхом виконання у життя честі, процвітання і прогресу, про які ми мріємо. Аллах ﷻ говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною і її серцем (може завадити людині домогтися того, що їй завгодно) і що ви будете зібрані до Нього». [Аль-Анфаль: 24]


Офіційний представник мусульманок Хізб ут-Тахрір в Індонезії
Іффах Айнур Рочмах
15 Шаабан 1435 р.х.
13/06/2014
№ 267

Головне меню