Постанова для президентських виборів

Індонезія
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

9 липня 2014 року відбудуться президентські вибори, у ході яких за допомогою прямого всенародного голосування буде обрано президента та віце-президента. Президентські вибори відрізняються у своїй дійсності від парламентських виборів, де обираються кандидати для народу, але на президентських виборах обирається голова виконавчої влади, який представляє собою забезпечення прав людей своєю владою. А також постанова про призначення правителя залежить від двох питань: питання про характеристики і виконані ним умови, а також питання про систему, яку він застосовуватиме.

Що стосується кандидатури, що є легітимною для введення в керівництво з точки зору постанов Шаріату, то вона повинна відповідати семи умовам: бути мусульманином, чоловіком, що досягнув зрілості, у здоровому глузді, вільним від рабства, справедливим, а також мати здібності для здійснення труднощів та обов’язків Халіфа. Якщо він не відповідає хоча б одній з цих умов, то ця людина не має права претендувати на посаду голови держави.

Щ ж стосується виконання системи, то він повинен виконувати систему Ісламу у повному обсязі, тому що саме в цьому полягає роль лідера і люди повинні бути впевнені, що він застосовуватиме законодавство Аллаха з усіма його деталями. Коли він дасть, відкрито і ясно клятвену обіцянку взяти на себе зобов’язання застосовувати положення Ісламу, стає допустимим обрання його. Відносно положень Ісламу, які повинні бути реалізовані, ними є проголошення системи Халіфату в об’єднанні земель мусульман під затінком держави Халіфат, у визволенні ісламських земель від окупації та куфарського впливу в усіх сферах життя, а також у несенні послання Ісламу всьому світові.

Той, хто проводить відмінність між кандидатами у президенти, той чітко усвідомлює, що жодний з проголошених кандидатів не застосовуватиме закони Ісламу у проголошенні повернення Халіфату, який є нашим обов’язком перед Аллахом і джерелом нашої слави. Окрім цього, жоден з них не заявив про очищення земель від наслідків іноземної окупації і повернення резолюції, єдності та багатства Умми. З цієї причини, в Ісламі недопустиме обрання кого б то не було з них у якості правителя держави, потураючи їх виборам, у той час як вони покірно дотримуються світської конституції і прагнуть до підтримання республіканської світської системи, а також клятвено обіцяють це… Участь в обранні будь-якої з них означає підтримування створеної людиною системи, підтримування іноземного куфарського впливу, збереження високого рівню корупції в країні, а також надання допомоги лідерам у правлінні чимось іншим, а не тим, що ниспослав Аллах, оскільки мусульманам наказано правити тим, чим наказав Аллах. Аллах ﷻ сказав:


إِنِ الْحُكْمُ إِلَّا لِلَّه

«… Рішення приймає лише Аллах…».  [Аль-Анам: 57]

وَأَنِ احْكُمْ بَيْنَهُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَاحْذَرْهُمْ أَنْ يَفْتِنُوكَ عَنْ بَعْضِ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ إِلَيْكَ

«Суди між ними згідно з тим, що ниспослав Аллах, не потурай їх бажанням і стережися їх, щоб вони не відвернули тебе від частини того, що ниспослав Аллах…» [Аль-Маїда: 49]

І правитель, який вірує в Іслам, не буде правити за допомогою системи гнобителя (беззаконники) і виконавців зла (нечестивці),

وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ فَأُولَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ

«…Ті ж, які не приймають рішень у відповідності з тим, що ниспослав Аллах, є беззаконниками». [Аль-Маїда: 45]

وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«…Ті ж, які не приймають рішень у відповідності з тим, що ниспослав Аллах, є нечестивцями». [Аль-Маїда: 47]

оскільки не здійснює правління Ісламом, заперечуючи його, і тому він є невідповідаючим для правління через те, що це є невір’ям. І ми шукаємо притулку в Аллаха від цього.

وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ فَأُولَئِكَ هُمُ الْكَافِرُونَ

«…Ті ж, які не приймають рішень у відповідності з тим, що ниспослав Аллах, є невіруючими». [Аль-Маїда: 44]

О мусульмани! Рішення знаходиться у ваших руках. Здійсніть правильний крок, проголосивши Індонезію ядром для другого праведного Халіфату, який був обіцяний нашим Пророком ﷺ: «Потім буде Халіфат за методом пророкування». І його час настане з волі Аллаха ﷻ. Мусульмани в усьому світі, особливо мусульмани Індонезії сумують за життям у затінку правління Ісламу і бажають жити ісламським життям.

О мусульмани! Ви є володарями влади! З нагоди президентських виборів, проголосіть голосно і відкрито, що ви не бажаєте приймати жодної альтернативи окрім Ісламу, і не будете жити під правлінням вигаданих людиною законів, а хочете істинно ісламського правління у затінку Халіфату, що наближається, за методом пророкування.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя…» [Аль-Анфаль: 24]


Хізб ут-Тахрір Індонезія
22 Шаабан 1435

2014/06/20

Головне меню