Рохінджа: армії повинні діяти!

Малайзія
Друкарня

15.09.2017 Хізбут-Тахрір\ Малайзія поруч з однією із мечетей у Куала-Лумпур (Малайзія) провів мирну демонстрацію, де після п’ятничної молитви була сказана промова щодо положення народу рохінджа.

Адже останні акти тортур та вбивства, скоєні режимом М’янми та буддійськими терористами проти мусульман-рохінджа в Аракані (штат М’янми), є вкрай нелюдяними. Подібні дії з їх боку вказують на ворожість та ненависть до Ісламу та до мусульман. У своєму посланні Хізбут-Тахрір підкреслив, що проблема мусульман-рохінджа ніколи не буде вирішена такими міжнародними організаціями, як ООН, Організація Ісламської співпраці (ОІС), Асоціація держав Південно-Східної Азії (АСЕАН). Також проблема мусульман Рохінджа не вирішиться шляхом показу серії драм, або виступів так званих «правителів мусульман».

Хізбут-Тахрір розглядає це питання з точки зору того, хто жертва, а хто — хижак. Так, для жертв потрібна гуманітарна допомога, але проти хижаків повинні бути відправлені ісламські армії , щоб усунути їх. І доки хижак не буде ліквідований, завжди буде жертва. Ліквідація хижака — єдиний спосіб повністю вирішити цю проблему, а джихад на шляху Аллаха — єдиний спосіб відповісти на усі звірства та жорстокість для порятунку мусульман в Аракані. До тих пір, поки ісламські армії не об’являть джихад проти невірних М’янми, репресії, тортури та вбивства будуть тривати.

Хізбут-Тахрір закликає Ісламську Умму об’єднати свої голоси та боротьбу, щоб показати усьому світу у цілому та режиму М’янми — зокрема, що мусульмани — це одна Умма, що вони не будуть мовчати про злочини у відношенні своїх братів. Хізбут-Тахрір ніколи не припинить свій заклик і буде продовжувати працювати, доки не будуть відправлені ісламські армії, доки держава Халіфат не буде встановлена, де правління буде таким же, як і у часи пророцтва. Саме ця держава покладе край стражданням мусульман в Аракані та дасть такий урок режиму М’янми, який він ніколи не забуде. У своєму зверненні Хізб-ут-Тахрір підкреслив, що ми більше не можемо сподіватись на правителів, але ми сподіваємось, що щирі брати в ісламських арміях , які усвідомлюють свої обов’язки та відповідальність, об’являть джихад проти режиму М’янми.

Безперечно, нам вкрай необхідна наявність Ісламської Держави, що керується халіфом на основі Корану та Сунни, який приведе війська у бойову готовність і, з дозволу Аллаха, об’явить джихад на шляху Всевишнього, щоб врятувати пригноблених мусульман в усьому світі. Тільки Халіфат здатен знищити жорстокість та невір’я, перетворити зубожіння та темряву у процвітання , світло та благодать для усього людства. О мусульмани, приєднуйтесь до Хізб-ут-Тахрір, давайте об’єднаємо наші голоси і будемо прагнути до того, що є благом для нас і для нашої Умми, як у цьому світі, так і у наступному житті. Встановлення Халіфату, де правління буде таким же, як і у часи пророцтва, є обов’язком , встановленим Шаріатом і, з дозволу Аллаха, після повернення у найближчий час Халіфату правління цим світом удруге буде належати йому!

Абдуль-ХакімУсман
Офіційний представник Хізбут-Тахрір\ Малайзія
Субота, 25 Зуль-хиджа 1438р.х.
16.09.2017 р

Головне меню