Ост-Індська кампанія впускає свої сили у Пакістан у 21 сторіччі

Пакистан
Друкарня

Ост-Індська кампанія* впускає свої сили у Пакістан у 21 сторіччі Америка! Забирайся геть, бо інакше твої бійці повернуться додому у цинкових трунах

Хізб ут-Тахрір засуджує висадку у Пакістані 1000 американських морських піхотинців під приводом сприяння постраждалим від повені. У минулому урядові Пакістану не вдалося розмістити багатотисячний контингент американської морської піхоти з метою захисту американського посольства через існування народного тиску на Пакистанський уряд. Але зараз їм вдалося висадити ці війська під приводом допомоги постраждалим від повені. Офіційний представник від імені пакистанської армії  стверджував, що нема сенсу піднімати 140 тисячну пакистанську армію із регіонів племен для допомоги постраждалим від повені! Якщо це відповідає дійсності, то,чому ж ми зараз потребуємо допомоги від багатотисячного морського угрупування американських нелюдів-піхотинців, руки які забагнені кров’ю?..

Це угрупування морських піхотинців продовжувало вперто знищувати мусульман Іраку протягом семи минулих років. Чому ж зараз ті, які лише звикли вбивати невинних людей,що Аллах заборонив, будуть допомагати тим вижити? Навпаки, їх прибуття до Пакістану подібне до приходу Ост-Індської  кампанії до Індії з метою її окупації під приводом торгових взаємостосунків. Так само як і Америка, використовуючи привід допомоги постраждалим від повені, висаджує свої війська з тією ж самою метою. Насправді, уряд Пакістану, користуючись випадком, бажає продемонструвати усім те,як уряд Пакістану,кількість населення якого перевищує більше ніж 170 млн.людей, та який посідає сьоме місце у світі у військовому плані, однак неспроможний  вирішити власні внутрішні проблеми поза американською допомогою!

Жителі Пакістану колись вже демонстрували свій потенціалу доланні труднощів у 2005 році, коли стався землетрус. Але, не дивлячись на це, пакистанський уряд не враховує існуючих можливостей жителів Пакістану та дає привід американським чужинцям втрутитися у справи країни при кожному зручному випадку. У зв’язку з чим хочеться поставити питання: Невже Пакістану не вистачає кількості власних військових і він потребує додаткових армійських сил, не дивлячись на те, що його армія складається більше ніж з півмільйону солдатів?

Хізб ут-Тахрір звертається до Умми, щоб та протягнула руку допомоги своїм браттям мусульманам у Пакистані,які постраждали через повені. Також ми вимагаємо від усіх політичних сил у країні зайняти позицію незгоди щодо прибуття американської армії до Пакістану. Також Хізб ут-Тахрір звертається запитанням до щирих людей з тих, хто має владу у Пакістані: невже у вас залишилися сумніви щодо того, що в уряді  Пакістані  зараз некомпетентні люди, які є зрадниками цієї Умми? Воістину, утворення Халіфату є обов’язком мусульман і квапитися, щоб його встановити – це одне із найважливіших завдань. Халіфат скористається можливостями та потенціалом цієї Умми у допомозі постраждалим від стихійних лих та очистить ці країни від бруду сил невірних.

Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника ХТ Пакістан

---------------------------------------

*Ост-Індська кампанія – це назва низки торгових спільнот у європейських країнах колоніальної епохи. У кожної з крупних держав була заснована власна кампанія, яка була наділена монопольним правом торгівлі з Ост-Індією:

Британська Ост-Індська кампанія – заснована у 1600 році
Голландська Ост-Індська кампанія – заснована у 1602 році
Датська Ост-Індська кампанія – заснована у 1616 році
Французька Ост-Індська кампанія – заснована у 1664 рці
Швецька Ост-Індська кампанія – заснована у 1731 році

Головне меню