Беззахисні неозброєні жінки Кашміру, діти, літні люди та молодь витримують пулі індуїстів з касти бан’я, а пакистанський уряд – зрадник мовчить немов глухонімий

Пакистан
Друкарня

Правителі Пакистану, які «виступають» за звільнення та анексію Кашміру Пакистаном, бояться кашмірської визвольної боротьби більше ніж Манмохана Сингха, Ваджпаі і Лал Крішни Адвані.

Вони затулили роти та поводять себе на кшталт мовчазних безсловесних німих людей. І коли індійські окупаційні сили стріляли без розбору у кашмирських протестуючих, не зважаючи на те, що іще більша кількість людей виступила наступного дня, уряд Пакистану, Міністерство іноземних справ, Комітет Кашміру та організація безпеки перетворилися на глухих, німих та сліпих. Слова на підтримку кашмірців та засудження індіанців застрягли у них у горлі. Їх рівень – це  благати індуїстів з касти бан’я сісти для ведення переговорів, щоб розписати плани діалогу. Ці правителі вже обдурили кашмірців раніше, коли ті у 1989 році, організувавши повстання проти індійських окупаційних сил та пожертвувавши тисячі людей, були близькі до визволення,  уряд Пакистану вивів війська з висоти Каргіль, і таким чином нанесли зрадницький удар по боротьбі кашмірців. І сьогодні, коли кашмірці знов наблизилися до своєї мети, ці правителі  замість того, щоб мобілізувати війська та визволити Кашмір, знов ігнорують їх боротьбу, тим самим зраджуючи мусульман Кашміру. Таке зрадницьке відношення до народу Кашміру спонукало деяку частину молоді вимагати незалежності Кашміру, хоча ці правителі могли б з легкістю придушити сепаратистські настрої та вмовити розлючену молодь. Вони в змозі зробити це і зараз, але не роблять, бо це іде всупереч інтересам Америки в Кашмірі.

 

О, мусульмани!

Ви бачите, як мусульмани Кашміру жертвують багато чим заради свої релігії, але усіх їх жертви виявляються марними через зраду їх уряду. Ці зрадники-правителі тільки те і роблять, що вислуговуються перед своїми іноземними хазяїнами,  а також займаються накопиченням капіталів, які на протязі 6 років зросли втричі. Ума мусить встановити Халіфат, впевнивши людей, які при владі, що іншого рішення немає. Халіфат не лише звільнить Кашмір через джихад озброєних сил, але і звільнить усю Індію віз зла та нечисті індусів.

Імран Юсафзаі
Офіційний помічник прес-секретаря
Хізб-ут-Тахрір у Пакистані

Головне меню