Викрадаючи наших братів з Хізб-ут-Тахрір продажні правителі Пакистану тільки наближають встановлення Халіфату

Пакистан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Сьогодні зранку 12 липня 2011 р. продажні правителі Пакистану здійснили викрадення Імрана Юсуфзаі, заступника офіційного представника Хізб-ут-Тахрір у Пакистані. Ніби мерзотні грабіжники, соратники уряду сховалися у засідці біля будинку вшанованого тележурналіста та схопили Імрана, коли він приїхав додому. Це боягузливе викрадення відбулося через кілька тижнівпісля викрадення інженера Афтаба, члена Хізб-ут-Тахрір. Його викрали з його будинку в Мултані, залишивши напризволяще двох його дочок-немовлят та батька, хворого на рак. Його місцезнаходження і досі невідомо. І ці низькі дії продовжують вже багато років низку  викрадень та залякування хлопців з Хізб-ут-Тахрір в Пакистані, коли продажні правителі Пакистану переступили усі заборони ,почавши заарештовувати жінок з немовлятами на руках, викрадати літніх батьків хлопців з Хізбу, погрожуючи роботодавцям, щоб вони звільняли братів з роботи, погрожуючи їх доручителям та катуючи їх до переломів кісток хребту.

О мусульмани Пакистану!

Ці відчайдушні дії продажних правителів,викриваючи їх слабкість, є ознакою їх несталого положення. Ці дії відбулися після інтенсивної політичної кампанії ,що проводилась Хізб-ут-Тахрір, яка ламає ребра правителів, знищила найменшу повагу до них з боку мусульман та підштовхнула щирих з рядів військових сил схопити їх за горло та наказати їх руками Умми згідно з тим, чого вони заслуговують. Не маючи жодного слова у виправдання своєї зради перед Уммою, країною та військовими силами, вони звернулися до переслідування тих, єдина провина яких є те, що вони закликають до свого Господа ﷻ.

О мусульмани Пакистану!

Ці відчайдушні дії є ознакою зради цих малодушних правителів та роблять їх зраду іще більш очевидною. Подібно до інших дій правителів-агентів, вони здійснюються з подачі їх господ,американців, які наказують їм та забороняють їм, навіть до останньої зустрічі, рішення чи долара. Теперішня ескалація по відношенню до Хізб-ут-Тахрір почалася після останнього візиту адмірала Майка Маллена, голови об’єднаних штатів США, яке пройшло після всенаціональних маніфестацій, проведених Хізб-ут-Тахрір у квітні проти американського знаходження у Пакистані та нападу американських військових на Абботабад.

О мусульмани Пакістану!

Ці відчайдушні спроби тільки посилюють рішучість віруючих та їх віру в обіцянку Аллаха ﷻ,який є єдиним розпорядником своїх справ. Хлопці з Хізб-ут-Тахрір будуть і далі стояти подібно до того, як вони стояли на протязі десятиліть пере обличчям деспотичних правителів в усіх ісламських країнах.Вони будуть взивати до Аллаха ﷻ,Аль-Хай, Аль-Ка’юм, та Аль-Раззак’у щодо терплячості та стійкості, не боячись нікого, окрім Аллаха ﷻ, доки Аллах не зробить свою справу.

رَبِّ انصُرْنِي عَلَى الْقَوْمِ الْمُفْسِدِينَ

Господи, допоможи мені проти народу розпусного! (29:30) 

О щирі офіцери у лавах військових сил Пакистану!

Хлопці з Хізб-ут-Тахрір виконують свою обіцянку, дану Аллаху ﷻ. Настав час і вам виконати свою обіцянку. Настав час, хлопці,надати допомогу (нусрат) Хізб-ут-Тахрір по відновленню Халіфату, який вилікує серця віруючих та дасть їм одержати перемогу на своїми гнобителями.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ

І дізнаються гнобителі, яким поворотом вони обернуться! (26:228) 


Хізб ут-Тахрір        
Вілаят Пакистан    
12 липня 2011
11 Шабана 1432

Головне меню