У своїй війні проти Ісламу продажні правителі втрачають розум від обуреності та злютованості мусульман через викрадення доктора Абдуль-Къаюма

Пакистан
Друкарня

Благородні мусульмани Рахім Яр Хана обурені та злютовані через викрадення урядовами головорізами доктора Абдуль-Къаюма, члена Хізб-ут-Тахрір, відомого ведучого стоматолога Рахім Яр Хана.

Люди зібралися у його будинку та «притиснули до стінки» офіцера районної прокуратури, який зізнався, що доктора Абдуль-Къаюма забрали агенти, а також він додав, що агенти заберуть усіх членів його родини, якщо вони мають членство у Хізб-ут-Тахрір. Велика делегація впливових осіб міста вирушили до офісу районної прокуратури, де потрапивший під тиск прокурор сказав, що не знає,де знаходиться доктор. Після цього одразу ж по завершенню прес-конференції даною родиною доктора у його будинку, у якій взяли участь десятки журналістів, поступив дзвоник від людей, які заявили,що вони є викрадачами та вимагають 5000000 рупій за доктора. Ці викрадачі були такими «великодушними», що прогаяли можливість викрасти 11-річну доньку доктора Абдуль-Къаюма, яка була з ним під час викрадення.

 

Продажні правителі з військового керівництва, їх наймані слуги з так званого політичного керівництва та їх головорізи, яких тренували у Блек Вотер та використало ЦРУ, усі вони об’явили війну протии Ісламу та мусульман. Вони не зайняті нічим, окрім чинення перешкод на шляху розквіту Ісламу шляхом встановлення Халіфату на Землі. Вони і досі не розуміють, що Аллах буде захищати свою релігію та подарує їй перемогу над ними усіма.

إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا  

 «Бо Аллах робить Свою справу; встановив Аллах для кожної речі міру» [Сура «Розлучення» (65), 3]

Більше того, вони накликують на себе гнів Аллаха та спонукають Його знищити їх, захистивши віруючих, щирих поборників Халіфату. Аллах ﷻ сказав у хадисі Кудсі:

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ إِنَّ اللَّهَ قَالَ مَنْ عَادَى لِي وَلِيًّا فَقَدْ آذَنْتُهُ بِالْحَرْبِ ...) صحيح البخاري

 Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав: «Аллах сказав: «Хто зашкодить Моєму другові, я об’явлю війну проти нього ...» 

Хай правителі-запроданці, їх приспішники  та їх хазяї-американці знають, що мусульмани не заспокояться до того часу, допоки їм не повернуть доктора Абдуль-Къаюма, у здоровому стані, оскільки для мусульман Пакистану він є яскравим променем Істини у темряві та мороку невір’я протягом десятиріччя. А також хай вони знають, що суд майбутнього Халіфату не залишить їх без покарання за їх жалюгідну війну проти Ісламу. Вони будуть зібрані та буде проведено громадське  розслідування їх справ, коли нічого не буде приховано від Правдивішого.

Навід Бут
Офіційний представник
Хізб ут-Тахрір у Пакистані

Головне меню