Публікації Wikileaks: Зрадники у політичному та військовому керівництві викриті у черговий раз!

Пакистан
Друкарня

Чергові публікації Wikileaks знову викривають зрадників у громадянському та військовому керівництві. Те, яку радість виражали громадянські лідери з подій, пов’язаних з Реймондом Девісом та Аббатобадом і те, яким позбавленим честі та мужності  чином відреагувало на ці події військове керівництво, вказує, що вони лояльні до Америки так само як  був лояльний Мушарраф.

Можна не згадувати те, як три провінційних міністра інформували хвилина у хвилину американського генерального консула про стан справ відносно різанини у Карачі та прохали у нього дозволу втрутитися. Те, як міністр внутрішніх справ Рахман Малік прохав Америку надати політичну підтримку Зардарі, передавши американцям базу даних NADRA, що має у собі приватну інформацію громадян, те як Наваз Шаріф заявив, що боєвики, що атакували Мумбаї – пакистанці, як тільки почув про напад на це місто, і те як Каяні звернувся за порадою до американського посла у зв’язку з жорсткою відповіддю корпусних командирів на закон Керрі-Лугара та інше…

 

Усі ці приклади та багато інших роблять явним те, що зрадники у військовому та громадянському керівництві порушили угоду з Аллахом ﷻ, Посланцем ﷺ та його Уммою  та  ставляться до американців як до своїх матерів, батьків та родичів, працюючи удень та вночі, щоб догодити їм. Одразу ж після подій в Абботабаді усе громадянське керівництво та деяка частина військового керівництва намагалися приховати своє слугування американським інтересам. Але через декілька днів стало зрозуміло, що усе це робилося, щоб затулити очі людей, тому що заборона на пересунення американських дипломатів був одразу анульована та було запевнено, що позиція із заборони повернення американських військових інструкторів буде пом’якшена, якщо США не анулює надання допомоги у 800 мільйонів. На додаток до подій з Реймондом Девісом та Абботабадом, сьогоднішнє затримання трьох членів Аль-Каїди показує, що не було жодного охолодження у відносинах між ЦРУ та головою ISI генералом Шуджа Пашой, навпаки, їх відносини близькі як ніколи. Саме це причина того, що генерал Паша особисто надав візи для 87 найманих вбивць із ЦРУ.

Хізб-ут-Тахрір нагадує народу Пакистану та щирим офіцерам в озброєних силах Пакистану слова Посланця Аллаха ﷺ:

لَا يُلْدَغُ الْمُؤْمِنُ مِنْ جُحْرٍ وَاحِدٍ مَرَّتَيْنِ

«Віруючий не буде покусаний з однієї нори двічі»

Більше одного разу віруючі були покусані зрадниками у громадянському та військовому керівництві і кожного разу віруючі казали, що це остання зрада і за нею не буде іншої, але це ніщо інше як самообман. Щоб звільнитися від зрадників у громадянському та військовому керівництві та встановити Халіфат замість них, щирі в озброєних силах повинні надати Нусрат (матеріальну підтримку) Хізб-ут-Тахрір, щоб вигнати Америку з регіону.

Шахзад Шайх
Заступник офіційного представника
Хізб ут-Тахрір у Пакистані.
21.09.2011

Головне меню