У цей Рамадан шукайте нусрат (допомогу) для Халіфату

Пакистан
Друкарня
بسم الله الرحمن الرحيم

О мусульмани Пакистану!

Ми шабаби Хізб-ут-Тахрір у Пакистані вітаємо вас із наступаючим місяцем Рамадан, кращим з усіх місяців. Рамадан був місяцем перемоги для мусульман на протязі віків правління Ісламу, в обличчі ісламської держави, починаючи з поразки К’урайша при Бадрі, та закінчуючи поразкою монголо-татар та визволенням від хрестоносців.

Ми вітаємо вас мусульман, які живуть на землях, що мають ресурси, за які сьогодні змагаються супердержави у світі. Насправді, мусульманські землі Пакистану мають шосте по кількості молоде та креативне населення у світі. Земля, яка за розмірами майже досягає земель Англії та Франції разом узятих, та має одне із самих стратегічних місцеположень у світі. Земля,що наділена великою кількістю енергоносіїв та ресурсів, що має величезний сільськогосподарський потенціал. Військові сили, які є сьомими у світі по кількості, що мають досвід проведення військових дій, що мають ядерну зброю та мотивацію більшу, аніж будь-яке інше вороже військо, а саме принципом « або перемога або мученицька смерть».  

Ми вітаємо вас у той час, як вороги Умми бояться, більш аніж колись , що ви реалізуєте увесь свій потенціал шляхом повернення ісламської держави Халіфат, скоро з волі Аллаха ﷻ.

О мусульмани Пакистану!

На протязі довгих років американці бояться того, що Халіфат виникне у Пакистані у будь-яку мить. В інтерв’ю, що надане у березні 2009р., Девід Кілкулен, радник командуючого американського  CENTCOM сказав: «Населення Пакистану налічує 173 мільйони, Пакистан має 100 ядерних боєголівок та військо, що більше війська США …Зараз ми досягли такого моменту, коли на протязі 6 місяців можемо побачити розпад палестинської держави,екстремістський переворот, на тлі якого померкне сьогоднішня війна з терором». Також у листопаді 2009р. у статті «Захист арсеналу у нестабільному Пакистані: чи можливо зберегти  ядерні боєголівки?» написано: « Принципіальною загрозою є переворот, який може бути влаштований екстремістами у війську Пакистану… Один із високопосадових членів адміністрації Обами  згадав Хізб-ут-Тахрір, чиєю метою є встановлення Халіфату. «Вони проникли у середу військових Пакистану та мають ланки у війську».

Що стосується Індії, високопосадовий офіцер індійської розвідки RAW заявив у цій же статті у газеті New Yorker за 16 листопада 2009р.: « Наша занепокоєність пов’язана із ядерною зброєю Пакистану. І ми не занепокоєні тим, що мулли заволодіють країною, але ми занепокоєні вищими посадами пакистанського війська, які є прибічниками Халіфату. Деякі з них, за якими ми слідкуємо, бажають керувати ісламським військом».

Воістину, знайте, ваші вороги ніколи не захочуть, щоб ви отримували благословення Аллаха ﷻ. Вони ніколи не захочуть бачити Пакистан Халіфатом та платформою для повторного об'єднання ісламського світу у єдину величезну державу у світі. Воістину, Аллах каже:

مَا يَوَدُّ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ وَلاَ الْمُشْرِكِينَ أَنْ يُنَزَّلَ عَلَيْكُمْ مِنْ خَيْرٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَاللَّهُ يَخْتَصُّ بِرَحْمَتِهِ مَنْ يَشَاءُ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ

Не хотіли б ті з володарів писання та многобожників , які не вірують, щоб вам посилалося благо від вашого Господа,а Аллах вибирає своїм милосердям, кого побажає: тому що Аллах володар великої милості! (2:105)

О мусульмани Пакистану!

Не дивно те, що ваші вороги бояться неминучого повернення Халіфату у Пакистан. Зрадники у військовому та громадянському керівництві викриті як ніколи, після випадку із Раймондом Девісом, атаки на Абботобад та PNS Me***hran, після вибухів у крамницях та мечетях, поряд із незчисленною кількістю інших дій, якими керує їх хазяїн Америка.

Ухопившись за свої трони, відчуваючи ваш гнів по відношенню до Америки, зрадники показують несправжню ворожість до Америки, вони грають подвійну гру, метою якої є обдурити вас та приборкати ваш гнів і тим самим забезпечити завісу для виконання американських інтересів у регіоні. Вони виступають проти вимог Америки у Північному Вазиристані, і тут же ініціюють спецоперацію у Kurram Agency як підготовчий етап для вторгнення до Південного Вазиристану, що межує з ним. Вони відкрито заявляють про відмову у видачі віз для американських агентів, але приховано дозволяють маленькому війську «зареєстрованих»» американських агентів діяти у країні. Вони кажуть, що війна Америки, це наша війна і що вони воюють своїми силами, не вдаючись до іноземної допомоги, про що заявив офіційний представник ISPR 11 липня 2011р. Але згодом вони запевнюють нас у тому, що це війна Америки, яка використовує озброєні сили Пакистану, подібно до меркантильних торгашів, що мало місце у словах міністра оборони,що сказані 12 липня, у яких містилася загроза вивода військ з регіону племен, якщо Америка перестане надавати допомогу.

Їх ігри та брехня є ніщо інше як прикриття довготривалої та зростаючої американської військової та розвідувальної присутності у країні, а також прикриття американського хрестового походу у регіоні племен, у якому мільйони мусульман були позбавлені домівки, будучи приреченими жити під відкритим небом, а тисячі солдат та громадянських осіб стали паливом для просунення американських інтересів. Ці зрадники не піклуються про вас, так само  як і не щирі до вас. Воістину, ваші теперішні лідери точнісінько відповідають словам Пророкаﷺ:

أَعَاذَكَ اللَّهُ مِنْ إِمَارَةِ السُّفَهَاءِ قَالَ وَمَا إِمَارَةُ السُّفَهَاءِ قَالَ أُمَرَاءُ يَكُونُونَ بَعْدِي لَا يَقْتَدُونَ بِهَدْيِي وَلَا يَسْتَنُّونَ بِسُنَّتِي فَمَنْ صَدَّقَهُمْ بِكَذِبِهِمْ وَأَعَانَهُمْ عَلَى ظُلْمِهِمْ فَأُولَئِكَ لَيْسُوا مِنِّي وَلَسْتُ مِنْهُمْ وَلَا يَرِدُوا عَلَيَّ حَوْضِي

«Да врятує вас Аллах від правління дурнів». Послідовники спитали Пророкаﷺ: «Хто вони?». Він ﷺ відповів: «Це правителі, які прийдуть після мене, вони не будуть дотримуватися мого керівництва, так само як і не будуть дотримуватися мого шляху (сунни). Хто буде підтримувати їх брехню та їх зрадництво, не буде від мене, так само як я не буду з них, і вони не наблизяться  до мого джерела Аль-Кавсар».
(Ахмад)

О мусульмани Пакистану!

Захід і зокрема лідер хрестоносців Америка бояться Халіфату після розповсюджених у ісламському світі  повстань. Вони за допомогою своїх агентів  серед військового та громадянського керівництва намагаються запобігти встановленню Халіфату. І вони зазнають поразки у цій справі,є нерішучими, вони не бачать шляху виходу із ситуації, що склалася, та вкрай збентежені.

У той час, як для Умми, що знаходиться на правильному шляху, із ясними провідними вказівками, подальший шлях для виконання Ісламу на рівні законодавства ясний. Цей шлях не полягає у кривавій революції, диктатурі або демократії. Посланець Аллаха ﷺ шукав нусрат  (допомогу) у десятків вождів племен для встановлення ісламської держави. Вінﷺ зіткнувся з труднощами та жертвами на шляху пошуку допомоги, у нього кидали каміння, доки його взуття не наповнилося кров’ю. Він ﷺ працював та молився, доки люди нусри не прийшли до нього з Ясрібу з волі Аллаха. Так, ансари (р.а.) надали йому матеріальну підтримку у встановленні Ісламу і Ясріб став Сонцесяйною Мединою.

Першим та єдиним кроком, який вимагається від вас у цьому кращому з усіх місяців, Рамадані, звернутися до кожного відомого вам офіцера  у рядах озброєних сил з проблемою встановлення Халіфату. Нехай питання Нусрату (допомоги) Халіфату буде єдиним головним питанням на порядку денному країни. Нехай ця тема стане предметом обговорень на роботі, у громадських місцях та у будинках. Нехай про цю проблему дискутують у мечетях та нехай про рішення цієї проблеми взивають до Аллаха люди. Нехай буде так, що коли Халіфат встановиться за допомогою нусрату у Пакистані, його жителі будуть вітати Халіфат так само, як вітали Пророкаﷺ жителі Медини, коли володарі нусрату, озброївшись вишукувалися біля воріт Медини, щоб своїм виглядом шокувати лицемірів.  

О щирі офіцери в озброєних силах Пакистану!

Умма готова, і тепер настала ваша черга, схопити лицемірних тиранів за їх брехливі шиї та встановити стяг Ісламу. Нагорода щирих та хоробрих не буде оцінена обмеженими благами цього світу, навпаки, їх добрі справи будуть нагороджені вічною домівкою з насолодами, що не доступні на землі. Ця нагорода ваших попередників, ваших братів по зброї, Ансарів (а.с.) і це та нагорода,до якої ви повинні зараз поспішати. Те, що вимагається від вас, так це щира спланована дія заради Аллаха, Його Посланця ﷺ та віруючих, яке здійснять щирі офіцери, з метою отримання влади, щоб передати її щирому Хізб-ут-Тахрір. Таким чином, щоб Хізб встановив Халіфат, який буде правити Ісламом , визволить та об’єднає ісламські землі в одну державу та понесе Іслам у світі як милість для  людства.

إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيَقْتُلُونَ وَيُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْرَاةِ وَالْإِنْجِيلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُمْ بِهِ وَذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ

«Воістину, Аллах купив у віруючих їх души та їх спадок за те, що їм-Рай! Вони борються на шляху Аллаха, вбивають та бувають вбиті, згідно з обіцянкою від Нього істинному у Торі, Євангелії та Корані. Хто ж більш впевнений у своєму заповіті , аніж Аллах? Радійте ж своїй торгівлі, яку ви уклали з Ним! Це ж – великий успіх!» (9:111)


Хізб ут-Тахрір    
Вілаят Пакистан                                                                     
28 Шаъбан 1432 хіджрій                              
29 липня2011 мілядій

Головне меню